5 napos körutazás Székelyföldön, busszal, félpanzióval – Kolozsvár, Székelyudvarhely, Csíksomlyó

Challenge Hungary Kft. / Vár a Világ
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

13.400 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Challenge Hungary Kft. / Vár a Világ
1064 Budapest Izabella utca 78.
buszosutak@varavilag.hu
06 1 343 3030

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Székelyföld csodáit!

Időpontok

  • 2024.09.25-29. : Előleg: 13.400 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 133.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 13.400 Ft, a fennmaradó 126.500 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Az autóbuszos utazást
  • 1 éj szállást Kolozsváron
  • 3 éjszaka Székelyudvarhelyen Panzióban 2-3 fős együttes elhelyezésével fürdőszobás szobákban
  • Félpanziós ellátást
  • Csoportkísérő költségét

Az ár nem tartalmazza

  • Kinti Programok költsége: 300 RON/fő (belépődíjak, behajtási engedélyek, parkolási díjak, helyi adók, traktorozás, helyi idegenvezető költsége, egyéb illetékek).
  • Utasbiztosítás: (5 napra): gyerek: 2.300 Ft/fő felnőtt: 4.600 Ft/fő
  • Útlemondási biztosítás: stornó: 2%

Program

1. nap (szerda)

Indulás a hajnali órákban Budapestről(05:00). Felszállási lehetőség Kecskeméten is. Utazás, rövid pihenőkkel. Érkezés Nagyvárad. Gyalogos városnézés keretében megnézzük kívülről a Püspöki székesegyházat, Kanonok sort, és Szent László-szobrot. Ezután buszunkkal Bánffyhunyadon teszünk látogatást a jellegzetes kalotaszegi református templomban, majd utazás tovább Kolozsvárra, ahol a város főbb nevezetességeivel ismerkedik meg a csoport: Szent Mihály-templom, Mátyás király lovas szobra, Mátyás király szülőháza, református templom, Szent György-szobor. Ezután elfoglaljuk szállásunkat majd meleg vacsora vár minket. 

2. nap (csütörtök)

Reggeli után buszunkkal Tordára látogatunk. Előszőr felkeressük a híres tordai sóbánya(F) hatalmasföld alatti termeit. Következő állomásunk az USESCO világöröksége, a Székelykő lábánál elterülőm polgárházairól és népviseletéről híres Torockó településére utazunk. Itt lehetőség van megismerkedni az Európa Nostra-díjas aranyosszéki faluval. Buszunkkal Korond felé utazunk, ahol lehetőség van vásárolni a helyi székely kézművesek portékáiból. Napunk végeztével megérkezünk Székelyudvarhelyre, ahol elfoglaljuk a szállást és meleg vacsora vár minket.

3. nap (péntek)

Reggeli után Csíksomlyó felé vesszük utunkat, felkeressük a méltán híres kegytemplomot, ahol a csodatevő Mária szobrot és a „jelenések hegyét” is van lehetőségünk megnézni. Ezt követően buszunkkal a Keleti Kárpátok lenyűgöző szurdokvölgyébe, Békás-patak völgyében elhelyezkedő Békás-szoroshoz utazunk. Napunkat a Gyilkos-tónál zárjuk, amely a közeli hegyről lecsúszó törmelékek következtében keletkezett. Majd szállásra visszatérünk és vacsorázunk.

4. nap (szombat)

Reggeli után egész napos kirándulásra indulunk. Buszunkkal Szentegyházára utazunk, ahol traktorokra (traktorral vontatott szán)(F) szállva elindulunk meghódítani a székelyek szent hegyét, a Madarasi Hargitát. A menedékházig van lehetőség traktorral felmenni, onnan, akik vállalkozó kedvű, nekik már csak másfél km gyalogtúra a kopjafákkal díszített csúcs. Túra után visszatérünk a kiinduló helyre majd utunk Farkaslakára vezet. Itt megemlékezünk Tamási Áronról és felkeressük a síremlékét.

5. nap (vasárnap)

A korai reggeli után összepakolunk, majd utazás Marosvásárhelyre, városnézés (a menetidő függvényében, 1-2 óra): Kultúrpalota, Toldalaghy-palota, Teleki-téka. Hazautazás. Érkezés a késő esti órákban Kecskemétre, majd Budapestre.

Jó utat kívánunk!

1064 Budapest Izabella utca 78.
buszosutak@varavilag.hu
06 1 343 3030

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos körutazás Székelyföldön, busszal, félpanzióval – Kolozsvár, Székelyudvarhely, Csíksomlyó

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.09.25.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz a buszosutak@varavilag.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
45 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére