5 napos körutazás Skóciában, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44175
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

456.520 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44175

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Skócia tájait és gazdag, izgalmas történelmét!

Időpontok

  • 2024. április 30-május 4.: , 456.520 Ft
  • 2024. július 23-27.: , 497.990 Ft
  • 2024. augusztus 20-24.: , 518.260 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • a repülőjegyet, illetékeket és adókat
  • a feladható 10 kg-os poggyászt/fő, a fedélzetre vihető 10 kg-os (20x30x40 cm) kézipoggyászt/fő
  • a szállást 3*-os hotelben, kétágyas szobában
  • reggelit
  • transzfereket
  • magyar nyelvű idegenvezető az út során végig
  • gyalogos városnézéseket
  • belépőjegyek: Edinborugh-i Várba, Rosslyn-kápolnába és a Britannia Yachtra

Az ár nem tartalmazza

  • a fentieken felüli étkezések, italfogyasztás
  • a belépőjegyek (helyszínen fizetendő)
  • fakultatív programok
  • egyéb személyes jellegű kiadások
  • borravaló kb. 3-4 GBP/nap (kb. 20 GBP/fő)
  • idegenforgalmi adó (szállodának közvetlenül fizetendő)
  • egyágyas felár
  • utasbiztosítás (BBP)
  • útlemondási biztosítás (storno) a teljes díj 2,5%-a

Fakultatív programok

  • St. Andrews és Dunnottar egésznapos kirándulás autóbusszal és belépővel - 49 900 Ft (min. 15 fő) - A résztvevők számára zárt kényelmes cipő viselete ajánlott!
  • Holyrood-palota belépő: 8990 Ft/fő (min.20 fő)

Program

1.       nap      GLASGOW

Elutazás Glasgowba, a Wizzair légitársaság menetrend szerinti járatával. Transzfer a szállodába.

2.       nap      GLASGOW - EDINBURGH

Egész napos városnézés Glasgowban. Megtekintjük a város legrégebbi épületét a Szent Mungó Katedrálist és a mögötte elhelyezkedő viktoriánus temetőt a Nekropoliszt. Elsétálunk Glasgow főterére a György-térre és a Viktória királynő idején épült Városházához. Késő délután indulás autóbusszal Edinburghba. Útközben fotószünet tartunk Falkirk mellett a Kelpies szobor kompozíciónál.

3.       nap      EDINBURGH

Egész napos Városnézés Edinburghban. Az Újváros és az Óváros főbb nevezetességeinek felkeresése. A programot az Edinburgh-i várban kezdjük, az egykori királyi palotában, ahol a skót koronázási ékszereket is őrzik. Megtekintjük a Magyarországon született Skóciai Szent Margit- kápolnát, majd séta a Royal Mile utcáin keresztül a Szent Egyed-Katedrális (St. Giles) érintésével a Palace of Holyroodhouse-ig (Szent Kereszt-palota) (belépőjegy az út foglalásakor fizetendő), amely a mindenkori brit uralkodó edinburghi tartózkodási helye. Délután az Újváros megtekintése busszal és gyalogosan. Megnézzük a György korabeli világörökségi rangot kapott utcákat, tereket, a nyüzsgő Princes Street üzleteit és a parkban lévő Virágórát. A napot a Calton Hillen zárjuk, ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk az öbölre és városra.

4.       nap      SZABADPROGRAM – ST ANDREWS és DUNOTTAR (fakultatív)

Szabadprogram Edinburghban vagy egész napos fakultatív kirándulás St. Andrews-ba és a Dunnottar várkastélyhoz. St. Andrews- Skócia védőszentjéről Szent Andrásról kapta a nevét. A katedrálisa és a kolostor épületei még maradványaikban is impozáns látványt nyújtanak. A városban található Skócia legrégebbi egyeteme, melynek híres diákjai többek között Vilmos herceg és Katalin hercegné voltak, közelében található a kedvenc kávézójuk is. St. Andrewst a golf fővárosaként tartják számon, hatalmas pályák várják a rajongókat. Dunnottar- A tenger fölé magasodó, sziklára épült Dunnottar vár felejthetetlen látványt nyújt az idelátogatóknak. A történelem számos híres alakja William Wallace vagy Stuart Mária a skótok királynője is megfordult itt. Oliver Cromwell hadserege elől a skót koronát is ide rejtették el. A vár több filmrendezőt is megihletett. Itt forgatták, Zeffirelli Hamlet című filmjét, valamint a Trónok Harca sorozat néhány epizódjának helyszínéül is szolgált.

5.       nap      EDINBURGH

Délelőtt ellátogatunk a megannyi rejtélyt őrző Rosslyn-kápolnához, mely a Da Vinci kód című regény által vált világszerte ismertté és megnézzük Erzsébet királynő egykori nyaraló hajóját, a Britannia Yachtot. Délután transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos körutazás Skóciában, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
30 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére