5 napos körutazás Riga, Tallinn és Helsinki érintésével, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42881
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

279.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42881

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a balti városokat, Rigát, Tallinnt és Helsinkit!

Időpont

  • 2023. október 19.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy Budapest-Riga és Tallinn-Budapest útvonalon a Lufthansa járatain
    Repülőtéri illeték
    Személyenként egy darab kézipoggyász (max. 8 kg) és egy darab feladott poggyász (max. 23 kg)
    Privát transzferek a program szerint különbusszal
    Szállás két éjszakára Rigában központi szállodában, kétágyas szobában
    Szállás két éjszakára Tallinnban központi szállodában, szuperior kétágyas szobában
    Bőséges büféreggeli mindkét szálláshelyen
    A leírásban felsorolt programok idegenvezetéssel, belépőkkel
    Magyar idegenvezető a budapesti elindulástól a hazaérkezésig

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás: 2,5%
  • Colonnade ATLASZ biztosítás 650 Ft-tól/fő/nap

Felár

  • Egész napos fakultatív kirándulás Helsinkibe 53 900 Ft /fő
  • Félnapos fakultatív kirándulás: Gauja Nemzeti Park, Turaida vára és Sigulda Helyszínen fizetendő 60 EUR /fő
  • Félpanzió (háromfogásos vacsorák az 1., 2. és 3. napon) 39 000 Ft /fő

Program

október 19. csütörtök
Elutazás Budapestről a Lufthansa járatain, frankfurti átszállással Rigába (06:30-08:15, 10:05-13:10). Megérkezés után sétálunk Riga egyik legszebb utcáján, a szecessziós Elizabetes ielán, majd délután a bájos óvárosban ellátogatunk a Feketefejűek Házához, a katedrálishoz és a Saeima (lett parlament) épületéhez is. Este szabadidő, szállás Riga történelmi óvárosában: Wellton Riga Hotel & SPA.

október 20. péntek
Reggeli után elsétálunk a nyüzsgő központi piachoz, ahol a régi szovjet relikviáktól kezdve a frissen fogott halakig minden kapható, majd az óvárosban felmegyünk a Szent Péter templom tornyába, és madártávlatból is megcsodáljuk a várost.
Délután szabad program vagy félnapos fakultatív kirándulás: Gauja Nemzeti Park, Turaida vára és Sigulda, belépőkkel és transzferekkel (60 EUR/fő, helyszínen fizetendő). Lettország első nemzeti parkja a Gauja által kettészelt erdős területen fekszik. Utunk során ellátogatunk a parkban található 13. századi Turaida várához, melynek tornyából messzire a Gauja folyó és környezete is szépen látszik, majd a siguldai kastélyhoz, végül sétálunk egyet a hangulatos kisvárosban, Siguldában is. Ezt követően visszatérünk Rigába; este szabadidő.
Szállás Rigában.

október 21. szombat
Reggeli után útra kelünk és különbusszal elutazunk Tallinnba; útközben megálló az észtországi Pärnuban: séta a központban és a homokos tengerparton. Érkezés után gyalogos városnézés Tallinn varázslatos óvárosában: a középkori házak, a szinte hiánytalanul megmaradt városfal és a szűk utcácskák között utazunk vissza az időben. Felkeressük a Városházát, az elegáns Toompea kastélyt, amely a Riigikogu (az észt parlament) székhelye és a robosztus Szent Olav templomot is.
Szállás a városközponti Go Hotel Shnelliben 3*, óvárosra néző superior szobákban.

október 22. vasárnap
Szabadidő Tallinnban vagy

Fakultatív egész napos kirándulás Helsinkibe: 53 900 Ft/fő; 
Reggeli után transzfer a tallinni hajókikötőbe, majd Tallinnból a Finn-öblön keresztül Helsinki kikötőjébe hajózunk (10:30-12:30). Érkezés után megtekintjük a város legfontosabb látnivalóit: Sibelius-emlékmű, Sziklatemplom, Katedrális, Uszpenszkij katedrális. Szabadidő a központban, majd visszatérünk a kompkikötőbe, és a 2016-ban felújított Silja Europa tengerjáró fedélzetén fogyasztjuk el vacsoránkat és térünk vissza Tallinnba (19:30-21:30). Szállás Tallinnban.

október 23. hétfő
Délelőtt szabadidő, majd sétálunk a többek között az észt köztársasági elnök rezidenciájának otthont adó Kadriorg parkban és a tengerparti Pirita negyedben, ahol a helyi kolostorromhoz is ellátogatunk. Délután transzfer a tallinni repülőtérre, majd hazautazás a Lufthansa járatain, frankfurti átszállással (18:35-20:05, 22:10-23:40) Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos körutazás Riga, Tallinn és Helsinki érintésével, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére