5 napos körutazás Montenegróban busszal, 3*-os szállással, reggelivel – vár a Kotori-öböl, Budva, a Szkadári-tó és Belgrád

Ajánlat kód: 36795
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

144.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 36795

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Havas csúcsok és napfényes tengerpart vár Montenegróban!

Időpontok

  • 2024-04-19: , 144.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 4 éjszaka szállás 3*-os szállodában
  • Reggeli
  • Idegenvezetés
  • Útlemondási biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Kötelezően fizetendő Audio-guide 2.750 Ft/fő
  • Biztosítás: 3.500 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 2,8%
  • Idegenforgalmi adó 1,5 EUR/fő/éj

Felár

  • Félpanzió: 18.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 30.000 Ft/fő

Belépők (változhat)

  • Durmitor Nemzeti Park 5EUR
  • Kotor-öböl belépők 7EUR
  • Kotor-Hajójegy 40EUR
  • Lovcen ( mauzóleum, Nemzeti Park) 11EUR 
  • Lovcen sonkakóstoló 8EUR
  • Cetinje 14EUR
  • Skadári tó csónakázás kóstolóval 17EUR
  • Skadári Nemzeti Park 5EUR
  • Biogradska gora Nemzeti Park 4EUR
  • Belgrád helyi idegenvezető 3EUR

Program

1. nap: Budapest-Zabljak
Kora reggeli találkozó Budapesten, majd megkezdjük utazásunkat a Fekete hegyek országába. A 2006-ban függetlenné vált Montenegró Európa egyik legfiatalabb állama - bár a X. században, mint Duklja fejedelemség már fennállt –számtalan csodálatos látnivalóval vár ránk. Útközben megtekintjük az 1938-40 között épült Tara hidat, ahonnan lélegzetelállító kilátásban lehet részünk a vad és fenséges Tara folyóra, mely Európa legmélyebb kanyonjáról ismert. A Tara-Kanyon Európa leghosszabb kanyonja (78 km), mélysége eléri az 1300 métert is. A kanyon a Durmitor Nemzeti Parkban található, mely az UNESCO listáján, mint a Világörökség része szerepel. Az ország leghosszabb folyójának, a Tarának lenyűgöző szurdokvölgyét, Montenegró szíveként is emlegetik. Fotószünetünk után séta a hídon és fakultatív zip-line lehetőség a vállalkozó kedvűek számára, majd folytatjuk az utunkat. Esti érkezés a magas hegyek által körülölelt Zabljak városába, mely a Durmitor hegység legmagasabban fekvő turisztikai központja. Vacsora a szállodában.
 
2. nap: Kotori-öböl-Budva
Utazás a Kotori-öböl felé. A tengerpart kulturális felderítése következik: hajózás Európa legdélebbi fjordjában, a Kotori-öbölben. Perast, a Szirti Madonna sziget, és Kotor óvárosa vár ma ránk (Hajójegy: 40EUR/fő). Rövid séta Perast festői kisvárosában, majd hajóra szállunk és a Boka Kotorska, azaz a Kotori-öböl szépségeivel ismerkedünk. Először a Szirti Madonna szigetet (Gospa od Skrpjela) keressük fel, mely egy hajóroncsokra épült mesterséges sziget. Programunk Kotor városának felfedezésével folytatódik. Montenegró legérdekesebb műemlékekkel büszkélkedő városa a Kotori-öböl legbelső csücskében fekvő, várfalakkal körülvett Kotor vár ránk. Kotor az ország egyik legszebb városa. Helyileg a Kotor-öböl legvégén az Orjen és a Lovcen hegyek lábainál fekszik. Óvárosán nem fogott a hosszú évszázadok történelme, szinte érintetlen állapotában maradt meg. A hegyek védelmét élvező fallakkal körülvett ősi tengerparti és kulturális központ évszázadokon keresztül fontos kereskedelmi csomópont volt. Séta a hangulatos óvárosban, ahol megtekintjük a régi kikötőt, láthatjuk a kiváló állapotban megmaradt városfalakat, valamint a főteret - a Fegyverek terét-, a Szent Lukács templomot és a Szent Trifun Székesegyház épületét is. A városközpont a kis tereivel, kanyargós utcácskáival 1979 óta a Világörökség része, a Kotori-öböllel együtt. Esti érkezés a Budva közeli szállásra.
 
3. nap: Budva-Cetinje-Lovćen
Reggeli a szállodában, majd montenegrói turizmus metropolisza vár ránk. Séta Budva óvárosában. Ezt követően Montenegró belső, szárazföldi világának felfedezésére indulunk. Cetinje, a történelmi főváros felkeresése, ahol Nikola király palotája is található. A Szerb kolostor, főtér, a város hegyvidéki hangulata páratlan élmény mindenkinek. Látogatásunk után sonkakóstoló egy közel 200 éve működő út menti vendéglőben a szerpentinek közt a Lovcen Nemzeti Parkban. A füstölőben a híres Lozát (szőlőpálinka) kóstoljuk, majd a sonkát és a frissen sült kenyeret mézborral öblítjük le. Így felfrissülve és erőt gyűjtve megközelítjük a Lovcen második legmagasabb csúcsát a leghíresebb Njegos, II. Petar Petrovic előtt tisztelegve. Az ő mauzóleuma a nemzeti Park legszebb helyén lett megépítve, minden montenegrói büszkesége. Visszautazás a szállodába a délutáni órákban. Vacsora előtt még megmártózhatunk a tenger hűsítő vízében.
 
4. nap: Szkadári-tó-Virpazar-Biogradsko Jezero
Reggeli a szállodában, majd utazás a Szkadári tó festői vidékére, mely a Balkán legnagyobb tava. Úti célunk az egyik legnagyobb édesvízi mocsárvidék, Európában az utolsó élőhelye a pelikánoknak, a legnagyobb madár rezervátum és a legnagyobb természeti kincs Montenegróban. Sétahajózás, majd ismerkedés a tó központjaként ismert Virpazar, bájos kis településével. Továbbutazás a Biogradsko Jezero, gleccsertavához. Rövid séta, majd folytatjuk utunkat a szállásunk felé.

5. nap: Belgrád-Budapest
Reggeli a szállodában, majd utazás Belgrádba, Szerbia fővárosába. Ismerkedés a belváros legfontosabb nevezetességeivel, ahol egy rövid sétát teszünk a Kalemegdánon, majd folytatjuk utazásunkat Magyarországra. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos körutazás Montenegróban busszal, 3*-os szállással, reggelivel – vár a Kotori-öböl, Budva, a Szkadári-tó és Belgrád

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére