5 napos körutazás Felső-Ausztriában, Salzburg és Bad Ischl érintésével, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 39342
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

148.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 39342

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulj Felső-Ausztriában és fedezd fel Mozart tündéri városát, Salzburgot!

Opciók

  • 2022. június 13 - június 17.: , 148.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Közlekedés külön autóbusszal
  • Elhelyezés középkategóriájú (kb. 3*-os) szállodában, kétágyas fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető
  • BBP biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Sztornó biztosítás: 2.070 Ft (a részvételi díjra)
  • Belépők: kb. 115 EUR
  • Program szerinti étkezések (vacsorák): 65 EUR

Felár

  • Egyágyas felár: 39.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Melk – Salzburg

Találkozó Budapesten a kora reggeli órákban és elutazás Salzburgba megállókkal. Az egyik megállónk során a Duna mentén található, melki Szent Benedek-rendi apátságot is meglátogatjuk, mely az UNESCO világörökségi védelmét élvezi. Az apátságban több mint 900 éve élnek szerzetesek és látják el feladataikat, az oktatást és a lelkipásztori teendőket. Naponta a világ minden tájáról érkező látogatók, hogy megcsodálják ennek az építészeti remekműnek a csodás szépségét. Érkezés Salzburgba az esti órákban. Vacsora és szállás Salzburgban.

2. nap: Salzburg

Reggelit követően városnézésre indulunk. Mozart szülővárosát egyedülálló barokk építészete, elbűvölő kultúrájának és az ezt körülölelő természet harmóniája teszi varázslatossá. Nem csoda, hogy 1997-től az óváros az UNESCO kiemelten védett kulturális világörökségei között kapott helyet. Városnézésünket A muzsika hangja egyik ikonikus betétdalának helyszínével, a Mirabell kert látogatásával kezdjük, ahol Maria és a gyerekek a híres Do-Re-Mi-t a kert lépcsőin, a szökőkútnál és a lugas alatt éneklik. Majd a salzburgi háztetők fölé magasodó Nonnberg apátságot tekintjük meg, ahol Maria von Kutschera nevelkedett, mielőtt feleségül vette Georg von Trapp kapitány, és ihletet adott a filmnek. Az óváros szívében található, fenséges barokk szökőkúttal ékesített Residenzplatz is ismerős lehet a filmjelenetekből. Az óvárosban sétálva Mozart szülőházát is megtekinthetjük majd. A délután folyamán a Leopoldskron kastélyhoz látogatunk, ami szintén A muzsika hangja forgatási helyszíneként vált világhírűvé. Majd a Hellbrunn kastély parkjában sétálva megtalálhatjuk a pavilont, ahol Liesl és Franz először találkoztak, és ami évente több mint 300 ezer rajongót vonz egész Európából. Este szabad program. Vacsora és szállás Salzburgban.

3. nap: Salzburg – Bad Ischl – Hallstatt

Reggeli után a festői Mondsee partjához indulunk, ahol megtekintjük a Szent Mihály templomot, ahol Maria és a kapitány fényűző esküvőjét forgatták. Majd az 1782 méter magas Schafberg hegycsúcsán lévő kilátó tetejéről csodáljuk meg az elénk táruló 360 fokos, felejthetetlen körpanorámát. A hegytetőre A muzsika hangjából is ismerős kisvonattal jutunk fel. Délután Bad Ischl történelmi fürdővárosába utazunk tovább. A kisváros a császári család egykori nyári menedéke volt, Ferenc József és Erzsébet rendszeresen nyaralt itt. Rezidenciájuk, a Császár Villa eredetileg Zsófia főhercegnő esküvői ajándéka volt, Ferenc József Erzsébettel 1854-ben kötött házassága alkalmából. A villa meglátogatása után rövid sétát teszünk a hangulatos belvárosban, majd folytatjuk utunkat Hallstattba, a rendkívüli szépségű elvarázsolt kisvárosba, ahol a pasztell színű házak villódzó tükörképeket vetnek a nyugodt tóra, amit mindenfelől a hatalmas hegycsúcsok vesznek körül. Vacsora és szállás Hallstattban.

4. nap: Hallstatt

A reggelit követően a tóparton fekvő Hallstatt festői szépségű kisvárosát fedezzük fel, ami 1997 óta a világörökség részét képezi. A barokk kisváros nevét a kelta hagyományok szerint a sóról kapta, jelentése „a só helye”. Nem meglepő hát, hogy a világ legrégebbi, ismert sóbányája is itt található. A bányába Hallstattból siklóval jutunk fel. A bányalátogatás előtt a nemrég épült SkyWalk kilátóból csodálhatjuk meg az alattunk több száz méteres mélységben elterülő táj páratlan panorámáját. A bánya meglátogatása után felfedezzük Hallstatt hangulatos belvárosát, ahol meglátogatjuk az úgynevezett Csontházat is, ahol több, mint 1200 emberi koponya található. A városnak ez a bizarr nevezetessége főként a helyhiánnyal függ össze. A templom kertjében található kis temetőből helyszűke miatt 10 évente kiássák a halottak maradványait és azok koponyáit feldíszítve a templom mögötti Csontházban őrzik tovább. Délután a kisváros egyéni felfedezése. Vacsora és szállás Hallstatt környékén.

5. nap: Hallstatt – Pandorf – Budapest

Reggeli után elutazás megállókkal Budapestre. Útközben megálló a Parndorfban található Outletben, ahol több mint 70 üzlet és számos kávézó és étterem várja a látogatókat és a megpihenni vágyókat. Továbbutazás Budapestre, érkezés az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos körutazás Felső-Ausztriában, Salzburg és Bad Ischl érintésével, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére