5 napos körutazás Észak-Olaszországban, busszal, reggelivel, 3*-os szállással – vár a Garda-tó, Lido di Jesolo, Verona és Velence

Ajánlat kód: 36800
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

79.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 36800

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Észak-Olaszország szépségeit, Velencét, a Garda-tó varázsát és a romantikus Veronát!

Időpontok

  • 2022. május 27.: , 79.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 4 éjszaka szállás 3*-os szállodában
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 2.850,- Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 2%
  • IFA

Felár

  • Egyágyas felár: 23.000,- Ft/fő
  • Félpanzió: 15.000,-Ft/fő

Belépők (változhat)

  • Burano-Murano-Velence fakt.prog: 40 EUR/fő
  • Treviso fakt.prog: 20 EUR/fő
  • Asolo-Bassano del Grappa fakt.prog: 20 EUR/fő

Program

1. nap: Budapest-Portogruaro-Lido di Jesolo

Elutazás Szlovénián át Olaszországba. Kora délután rövid látogatás a jellegzetes árkádos, pálmafás belvárosáról is ismert Portogruaro festői kisvárosában. A középkori hangulatú városközpont különleges szépségét a velencei stílusú gótikus paloták biztosítják. A főtéren megtekintjük a városháza épületét, valamint a város jelképét a harangtornyot és a darumadarakkal díszített kutat. A várost átszelő Lemene folyó mentén megnézzük a vízimalmokat, majd utazás Lido di Jesolo tengerparti üdülővárosába. Szálláshely elfoglalása.

2. nap: Asolo-Bassano del Grappa

Pihenés a tengerparton vagy fakultatív kirándulás. Utazás Itália egyik múltidéző városába, mely költők, írók, művészek közkedvelt tartózkodási helye volt az  évszázadok folyamán. A festői fekvésű Asolo belvárosában, mintha megállt volna az idő. Freskókkal díszített házfalak, zöld zsalugáteres ódon épületek, hangulatos kis utcák köszöntenek itt bennünket. Következik Bassano del Grappa, mely az első világháború emlékeit őrzi. A közeli Grappa-csúcs környékén vívott, sok áldozatot követelő harcok elesetteinek emlékére nevezték át a régi nevéről Bassano Venetoról. A Brenta-folyó két partján helyezkedik el, és legismertebb látványossága az Andrea Palladio tervei alapján, fából épült, fedett Régi Híd. A város a törkölypálinkáról, „grappa” híres, melyet a városban található üzemben meg is kóstolhatunk majd. (Ár: 20EUR/fő)

3. nap: Garda-tó-Sirmione-Verona

Pihenés a tengerparton vagy fakultatív kirándulás az Alpok egyik legszebb fekvésű tavához, a mesés Garda-tóhoz. A havas hegycsúcsok és pálmafák varázslatos tájai garantáltan felejthetetlen látnivalókkal kápráztatják el a látogatókat. Utazás a tó egyik leghíresebb és legelbűvölőbb városába. Sirmione romantikus kisvárosa garantáltan minden látogató szívét megdobogtatja. A víztükörbe nyúló félszigeten fekvő, erődített középkori város valóban felejthetetlen látványt nyújt. Belvárosi sétánk során bejárjuk a hangulatos központot, és egy sétahajózásra is lehetőségünk nyílik majd. Kora délután Verona városában folytatódik programunk. Belvárosi séta keretében ismerkedünk Rómeó és Júlia romantikus városával. Látogatásunkat a Piazza Bra terén, a világhírű Aréna épületénél kezdjük. Innen a Via Giuseppe Mazzini elegáns üzletekkel szegélyezett sétálóutcáján jutunk el Júlia házához, ahol a híres erkély látható és ahol szerelmesek százai hagynak üzenetet Júliának. Fotózásunk után a Piazza delle Erbére sétálunk, melyet csodálatos középkori házak és tornyok szegélyeznek, majd a Piazza dei Signori és a Scaligeri sírok megtekintése következik. Délután visszautazás Lido di Jesolo városába. (Ár: 30 EUR/fő)

4. nap: Burano-Murano-Velence

Ma a laguna szigeteket és az "Úszó várost" ismerhetik meg. Punta Sabbioniból bérelt hajóval indulunk szigettúránkra és velencei városnézésünkre. Első megállónk a festői Burano szigete lesz, mely apró színes házaival vászonra kívánkozik. Sétálunk a hangulatos kisutcákon, megnézzük a gyönyörű csipke remekeket, és rácsodálkozhatunk a San Martino plébániatemplom harangtornyának hihetetlen ferdeségére. Folytatjuk utunkat Murano szigetére, ahol egy érdekes bemutatót láthatunk az egyik egy üvegfújó műhelyben, majd vásárlási lehetőség. A déli órákban érkezünk a Szent Márk öbölbe. A közös városnéző séta után (Sóhajok hídja, Szent Márk tér, Dózse Palota, Rialtó) délután szabadprogram, és fakultatív gondolázási lehetőség. Búcsú a cölöpökre épült várostól és visszautazás a szállásra az esti órákban. (Ár: 40 EUR/fő)

5. nap: Lido di Jesolo-Budapest

Délelőtt szabadidő a tengerparton, majd hazaindulás. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül Magyarországra. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos körutazás Észak-Olaszországban, busszal, reggelivel, 3*-os szállással – vár a Garda-tó, Lido di Jesolo, Verona és Velence

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére