5 napos körutazás a Szentföldön, Izraelben, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42882
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

469.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42882

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Izrael legjelentősebb látnivalóit!

Időpont

  • 2023. október 19.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy Budapest - Tel-Aviv - Budapest útvonalra a Wizz Air légitársaság közvetlen járataira
  • Utasonként egy darab kisméretű kézipoggyász (max. 40x30x20 cm), a légitársaság poggyász-szabályzata bővebben
  • Repülőtéri illetékek
  • Szállás két éjszakára Netanyán a King Solomon Hotelben, kétágyas szobában
  • Szállás két éjszakára Jeruzsálemben a Jerusalem Gold Hotelben, kétágyas szobában
  • Izraeli büféreggeli (péksütemény, tojásételek, saláták, sajtok, sajtkrémek, joghurt, gyümölcslevek, zöldségek, gyümölcsök, kávé, tea) és büfévacsora
  • Büfévacsora
  • Repülőtéri transzferek különbusszal
  • A feltüntetett programok belépőkkel, helyi magyarul beszélő idegenvezetővel

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás 2,5%
  • Utasbiztosítás 650 Ft-tól / fő / nap
  • Ajánlott szervizdíj (a helyszínen fizetendő): 70 USD/fő

Felár

  • Feladott poggyász (max. 10 kg) 58 000 Ft /db
  • Elsőbbségi beszállás 54 000 Ft /db Az elsőbbségi beszállás korlátozott számban érhető el (a fedélzetre magával vihet egy kisméretű kézipoggyász mellett egy nagyméretű kézipoggyászt is - maximális méret: 55×40×23 cm
  • Feladott poggyász (max. 20 kg) 76 000 Ft /db
  • Ülőhelyfoglalás 20 000 Ft /fő Az ár normál (nem nagy lábterű) ülőhelyekre vonatkozik - egyéb esetben a légitársaság nem garantálja az utastársak egymás mellé szóló üléskiosztását.

Fakultatív program

  • Egész napos kirándulás a Holt-tengerhez és Massadára 64 000 Ft /fő

Program

október 19. csütörtök

Elutazás Tel-Avivba közvetlen járattal (Budapest - Tel-Aviv 05:45-10:00). Elutazás Tel-Avivba, az ország legnépesebb városába. Tel-Aviv az öröm városa: tengerparti sétánya mentén jobbnál jobb éttermek, szórakozóhelyek, gyönyörű tengerparti strandok és felhőkarcolók sorakoznak. A hófehér bauhaus stílusban épült házak, Jaffa művészek által megújított óvárosa, kreatív lakói mind-mind rendkívül vonzóvá teszik a várost a látogatók és a helybéliek számára is. A jaffai dombról csodálatos kilátás nyílik a kikötőre és Tel-Avivra. Transzfer Netanyára, a Földközi-tenger partján található üdülővárosba. Szállás Netanyán: King Solomon Hotel 3*.

október 20. péntek

Észak felé indulunk a Földközi-tenger partján: első megállónk Haifa, a Kármel-hegy lábánál épült szép fekvésű kikötőváros. A bahai vallás világközpontja köré épített csodálatos kertet nézzük meg kívülről, majd Akkóba, a keresztesek városába látogatunk. Akko keleties hangulatú kikötőváros, a tenger felől erődítmény védi. A templomosok óriási termeit, ispotályát az ásatások során az elmúlt évtizedekben tárták fel. Visszaindulunk dél felé,  a Nagy Heródes által épített, egykor óriási kikötővárost, Caesareát látogatjuk meg. Még romjaiban is lenyűgöző a látvány: amfiteátrum, hippodrom, akvadukt, melyek háttere a mélykék tenger. Szállás Netanyán: King Solomon Hotel 3*.

október 21. szombat

Egész napos kirándulás Jeruzsálemben, ahol az óváros és környékének legfontosabb látnivalóit keressük fel: Olajfák-hegye, Getshemane kert, Nemzetek Temploma, majd a Szulejmán által épített fallal körülvett Óváros: Zion kapu, zsidó negyed, Siratófal, a keresztény és arab városrészek, a Via Dolorosa és a Golgotán lévő Szent Sír templom megtekintése. Szállás Jeruzsálemben: Jerusalem Gold Hotel 3*.

október 22. vasárnap

Szabad idő Jeruzsálem további felfedezésére.

Egész napos fakultatív kirándulás a Holt-tengerhez és Massadára:  64 000 Ft/fő.

Utazás a világ egyik legmélyebb és legsósabb természetes "tengeréhez" strandolási lehetőséggel, Massada - a világ nyolcadik csodájának tartott Heródes-kori erőd - maradványainak megtekintése, ami az ország leglátványosabb régészeti lelőhelye, ismerkedés a zelóták történetével, utazás drótkötélpályás felvonóval.

Szállás Jeruzsálemben: Jerusalem Gold Hotel 3*.

október 23. hétfő

Szabadidő Jeruzsálemben. Sétáljon el a Mahane Yehuda piacra, a Ben Yehuda utcára, vagy látogassa meg az Izrael Múzeumot vagy a Yad Vashem emlékhelyet.  Délután transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre közvetlen járattal (Tel-Aviv - Budapest 20:55-23:25).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos körutazás a Szentföldön, Izraelben, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére