5 napos körutazás 1 személyre Angliában, repülővel, reggelivel és 3*-os szállással – városnézés Londonban, látogatás a Stonehenge-hez, Windsorba és Oxfordba

Ajánlat kód: 34457
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

149.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34457

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel London környékének történelmi városkáit és magát a nyüzsgő angol fővárost!

Időpont

  • 2019. október 30.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 4 éjszaka szállás 3*-os hotelben, kétágyas szobában
  • Reggeli
  • Repülőjegy
  • 1 db 40 x 30 x 20 cm-es kézipoggyász és 1 db 10 kg-os 55 cm x 40 cm x 23 cm feladott poggyász

Az ár nem tartalmazza

  • Reptéri illeték: 39.000 Ft/fő
  • Biztosítás: 2.850 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás:1.5 %

Felárak

  • Félpanzió: 30.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 36.000 Ft/fő

Belépők

  • Warwick vár: 19 GBP
  • Westminster Apátság 22 GBP
  • Stonehenge belépő felnőtt: 6.900 Ft/fő - Jelentkezéskor fizetendő!
  • Stonehenge belépő diák/nyugdíjas (65 év felett): 6.200 Ft/fő - Jelentkezéskor fizetendő!
  • Stonehenge belépő gyerek (17 éves korig): 4.100 Ft/fő - Jelentkezéskor fizetendő!
  • Windsor kastély 20.50 GBP
  • Tower 22.82 GBP
  • Szt. Pál katedrális 16 GBP
  • Hajókázás a Temzén 10 GBP

Program

1. nap:Budapest-London-Warwick-Stratford

Elutazás közvetlen járattal Londonba. Érkezés után Anglia történelmi szívébe kirándulunk. Elsőként Warwickba megyünk, hogy megnézzük az impozáns Warwick várat. Az ország legépebben megmaradt középkori várának lakosztályaiban hihetetlen gazdagságú családi gyűjtemények láthatók. Ezután a közelben található, bűbájos Shakespeare szülővárosaként ismert Stratford-upon-Avonnal ismerkedünk. Megtekintjük az angol drámaíró szülőházát és a helyi templomban a sírhelyét is, majd a kis hajókkal tarkított Avon folyó partján sétálunk. A festői Cotswolds dombok között megbújó, mézszínű házaikról ismert kisvárosokat érintve érkezünk a London környéki szálláshelyünkre.

2. nap: Bath-Stonehenge-Salisbury

Szabadprogram vagy egész napos fakultatív kirándulás. Elsőként a gyógyfürdőiről híres Bathba utazunk, mely III.György uralkodása alatt vált elegáns fürdőhellyé és kulturális központtá. Megtekintjük a híres Római fürdőt, a katedrálist, a neoklasszicista stílusban épült Royal Crescent és Circus épületegyütteseket. Továbbutazás a szintén UNESCO Világörökségnek nyilvánított, misztikus 5000 éves Stonehenge-be, Anglia leghíresebb megalitikus építményéhez. Salisbury gyönyőrű katedrálisában található a Magna Charta fennmaradt másolataiból a legjobb állapotban megmaradt példány, a templom óratornya pedig a legmagasabb Angliában (ár: 24.900,-Ft/fő-jelentkezéskor fizetendő!)

3. nap: London

Egész napos városnézés Londonban, melynek során többek között megnézzük a főváros legfőbb nevezetességeit: Nagy-Britannia uralkodóinak temetkezési helyét és koronázó templomát, a Westminster apátságot, a Parlamentet, a Big Ben-t, a miniszterelnök rezidenciáját a Downing Streeten, a királyság központját, a Buckingham palotát, a nyüzsgő Trafalgar teret és a Piccadilly Circust, de sétálunk az Oxford streeten is.

4. nap: London

Félnapos fakultatív városnézés során látogatás a Szent Pál székesegyházban, melynek az impozáns, oszlopokkal tagolt kupolájából pazar kilátás nyílik a városra, ezután a Towerben ismerkedünk Anglia történelmével (ár: 9.900,-Ft/fő-jelentkezéskor fizetendő !). A délután folyamán szabadprogram keretében hajókázhatunk a Temzén, felülhetünk a London Eye-ra vagy meglátogathatjuk a számos múzeum egyikét.

5. nap: Windsor-Oxford-Budapest

Látogatás a világ legrégebbi és legnagyobb, ma is lakott kastélyában, Windsorban. A Hódító Vilmos által építtetett kastély a királynő kedvenc hétvégi otthona. Az állami lakosztályait többek között Rembrandt, Rubens, Canaletto festményei díszítik. A Szent-György kápolnában több uralkodó sírhelye található és az 1348-ban alapított Térdszalagrend központja. Ezután Oxford felé vesszük az irányt. Séta az álmodó tornyok városában, mely elnevezést az egyetemi épületetek harmonikus építészete miatt kapta. Legrégebbi kollégiumai több mint 750 évvel ezelőtt nyíltak meg. Városnézésünk után transzfer a reptérre, hazautazás menetrend szerint az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos körutazás 1 személyre Angliában, repülővel, reggelivel és 3*-os szállással – városnézés Londonban, látogatás a Stonehenge-hez, Windsorba és Oxfordba

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére