5 napos kirándulás Umbriában és Toszkánában a virágfesztivál idején, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35622
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

79.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35622

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el Olaszország legszebb tartományaiba, Umbriába és Toszkánába, s csodáld meg a virágfesztivál színpompás alkotásait!

Időpont

  • 2020. június 12-16.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 4 éjszaka szállás 3*-os hotelben, Chianciano Terme
  • Reggeli
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (570 Ft/fő/nap)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1500 Ft/fő 12 éven felül)
  • Belépők
    • Arezzo/ St. Francesco templom: 8 EUR/fő
    • Assisi/ St. Francesco templom: 3 EUR/fő
  • A helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat
  • Audio guide: 2 500 Ft/fő/tartózkodás

Felár

  • Egyágyas felár (társítás nélkül): 19.900 Ft/fő/turnus
  • Vacsora felár: 19.900 Ft/fő/turnus

Fakultatív program (min. létszám: 25 fő)

  • Assisi-Perugia: 25 EUR/fő

Fel- és leszállási lehetőség

  • Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Program

1. nap: Budapest- Chianciano Terme

Elutazás Budapestről a hajnali órákban, folyamatos utazás rövid megállókkal Szlovénián keresztül. Érkezés szálláshelyünkre az esti órákban.

2. nap: Gubbio- Perugia

Elsőként a festői a hegy oldalávan megbújó város, Gubbio városkában barangolunk. A girbe-gurba utcák közeép tornyosodik a lenyűgöző, hihetetlenül magas középkori felhőkarcolója, a Palazzo dei Consoli. Gubbio felfedezése után a festői Perugiába, a csokoládé városába folytatjuk utunkat, ahol megnézzük a San Lorenzo Dómot, a Fontana Maggiore reneszánsz szökőkutat, a Városházát, a Palazzo dei Priorit.

3. nap: Assisi - Spello virágfesztivál- Marmore vízesés

Reggeli után egy igazán sokszínű program veszi kezdetét. Ma elsőként a ferences rend megalapítójának, Szent Ferencnek a városába, a műemlékekben gazdag, Világörökség részévé nyilvánított, fenséges Assisibe indulunk, ahol megismerjük Assisi Szent Ferenc életének csodás útját. Ellátogatunk a lélegzetelállító Bazilikába (Santa Maria degli Angeli), a Szent sírjához, és a hozzá tartozó, fantasztikus, többemeletes árkádsorra épített nagy ferences kolostor épületébe és altemplomába, a San Rufino katedrálishoz és a város fölé emelkedő dombon található Rocca Maggiore erődhöz is. Innen gyönyörű kilátás nyílik a városra és a környékre. Barangolunk a rengeteg régi kis lakóház és kedves palota között, majd továbbutazunk Spellóba, a virágok városába. Megnézzük a virágözönnel díszített elbűvölő bájos régi városmagot, ahol az erkélyek is virágoskertnek öltöznek, és a Santa Maria Maggiore templomot, a város építészetével, színes virágkavalkáddal, hangulatos keskeny utcákkal kápráztat el. A városnézés után kedvükre bolyonghatnak a belváros főterén vagy sétát tehetnek az ódon, szűk utcácskákban és megcsodálhatják a virágszőnyeggel borított tereket. Van egy hely Umbriában, amiről kevesen tudnak, viszont európai mércével mérve is rendkívül látványos: utunk a fenséges Marmore vízeséshez vezet. A történetében a római korig visszanyúló mesterséges vízesés 165 méter magasról zuhog le, három lépcsőben. Ennek eredményeként gyönyörködhetünk a lenyűgözően, percek alatt, hatalmas robajjal lezúduló patak folyóvá duzzadásában. Érkezés a szálláshelyünkre az esti órákban.

4. nap: Arezzo-Cortona-Trasimeno-tó

A mai napon felfedezzük Toszkána lélegzetelállító, elragadó településeit, míg útközben megállunk a csodás Trazimeno tónál gyönyörködni a lenyűgöző tájban. Tartsanak velünk Arezzo középkori hangulatú, festői, kis utcákkal tagolt városába gyalogos városnézésre, A város az árkádokkal körülvett Piazza Grande köré épült, és sokak szerint a legszebb etruszk erdetű település Olaszországban. A román San Francesco templom és annak freskói, valamint a Santa Maria templom méltán emelik a város hírnevét. Ki ne szeretne egy igazi olasz kávé elkortyolgatása közben gyönyörködni a háborítatlan toszkán tájban? Utunkat Cortona-ban folytatjuk, mely a Napsütötte Toszkána című film miatt lehet ismerős mindenkinek. Az etruszk falakkal és sírokkal körbevett festői város egy meredek hegy oldalában található, 5oo méter magasan. Sétálunk a keskeny utcákon, megnézzük a kiemelkedő látnivalókat, a bájos település szép templomait és tereit, valamint a Dómot. Ha az időjárás engedi, akkor utunkat egy kis sétával és hajókázással zárjuk a csodás Trasimeno-tó partjai mentén.

5. nap: Chianciano Terme-Montepulciano - Budapest

Hazaindulás Budapestre, folyamatos utazással és pihenőkkel. Megállunk Montepulciano középkori hangulatú, festői, kis utcákkal tagolt városában, mely filmforgatások híres helyszíne. Reneszánsz épületei, templomai, évszázadok történetét mesélik. Egy borospincében tett látogtás alkalmából lehetőség nyílik a híres Toszkán borokból - Vino Nobile - történő vásárlásra. Az ódon utcákon sétálunk, majd folyltatjuk utunlat a lélegzetelállító panorámával rendelkező toszkán dombok között. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos kirándulás Umbriában és Toszkánában a virágfesztivál idején, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére