5 napos kirándulás Észak-Spanyolországban, repülőjeggyel, reggelivel, idegenvezetéssel – vár Santander, a baszk Bilbao, Burgos, León, Segovia és a királyi főváros, Madrid

Ajánlat kód: 34878
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

308.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34878

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Spanyolország északi részének rendkívül gazdag kulturális és történelmi emlékeit, a körutazás utolsó napján pedig ismerkedj a királyi fővárossal, Madriddal!

Időpont

  • 2020. június 22-26.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • Repülőjegyet illetékkel
  • Szállást 3 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára
  • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás - Standard 3.700 Ft / fő
  • Útlemondási biztosítás reptéri illetékre 6.500 Ft / fő
  • Belépők ára: kb.: 35 €.
    • Vitoria Katedrális 8,5 €
    • San Isidoro Királyi Panteon, Leon 5 €
    • Burgos katedrális 7 €
    • Segovia Alcazar 6 €

Felár

  • Egyágyas szoba felára 52.000 Ft
  • Fakultatív vacsora 25.000 Ft / fő

Program

1. NAP: BUDAPEST – SANTANDER – SANTILLIANA DEL MAR

Menetrend függvényében, várhatóan a reggeli órákban repülés Santanderbe. Ezen a napon Cantabria tartomány fővárosával, Santaderrel ismerkedünk meg, amely az Atlanti-óceán partján található egy festői öböl mentén. Kirándulásunk során láthatjuk a híres Cabo Mayor világítótornyot, a Belle Epoque kaszinóépületet és a divatos szállodákat, villákat, amelyek a XX. század elejének aranykorát idézik. Látni fogjuk az egykori királyi palotát is, a La Magdalenat a gyönyörű kertjével. A La Reina Victoria sugárút mentén folytatjuk utunkat. Megtekintjük Santander székesegyházát, amely a régi XII. századi román stílusú templom második szintjére épült, megőrizve a Saint Emeterio és a Celeldonio védőszentjeinek emlékeit. A nap második felében Santilliana del Mar felé vesszük az irányt. Santilliana egyik leglátogatottabb helyszíne a Santa Juliana Egyházi Templom. Az óváros középkori hangulatot áraszt. A kavicsos utcák, és a hagyományos kantabriai házak szegélyezik a helyi nemesek XVIII. századi kastélyait. Innen szállásunkra utazunk.

2. NAP: BILBAO – SAN SEBASTIAN – VITORIA-GASTEIZ

Reggeli után utazás Bilbaóba, Bizkaia tartomány fővárosába. Városnézés Bilbao történelmi kerületében: láthatjuk San Anton templomát, az egykori apátságot és az őrtornyot, ahonnan Bilbao városa a XIV. század elején fejlődésnek indult. Meglátogatjuk a Santos Juanes és a San Nicholas templomokat, a Santiago székesegyházat, majd áthaladva az árkádos Plaza Nueva téren, megcsodálhatjuk a modern építészet remekművét, az Arriaga Színházat is. Elhaladunk az Aranal-híd mellett, majd a GranVia sugárút mentén jutunk el a La Salve-hídhoz, amely egyedülálló együttest alkot a Guggenheim múzeummal. Ebédidőben lehetőség nyílik meglátogatni a Ribera élelmiszerpiacot, és megízlelni a valódi baszk ízeket. Délután San Sebastian felé vezet utunk, amely az Atlanti-óceán partjának egyik ékszere. Az Igueldo-hegyen található kilátóból mesés panoráma nyílik a városra. San Sebastian történelmi részének színes hangulatát tapasztalhatjuk meg, számos „txikiteo” bárral, San Vicente régi katedrálisával és Santa Maria barokk templomával. Ezt követően Vitoria-Gasteizben található szállodánkba utazunk.

3. NAP: VITORIA-GASTEIZ – BURGOS

Reggeli a szállodában, majd Vitoria-Gasteiz nevezetességeit keressük fel. Meglátogatjuk Vitoria régi székesegyházát, majd sétánk során megismerkedünk a helyi építészet remekeivel, és a város történetével. A nap második felét a IX. században a Nagy Alfonso király által alapított fővárosnak, Burgosnak szenteljük. A legendás város történelmi részeit járjuk körbe. Olyan helyszíneket látogatunk meg, amelyek a romantikus novellák hangulatát ébresztik bennünk. Megtekintjük a burgosi székesegyházat, amely a koronázás és a kasztíliai uralkodók esküvőinek helyszínéül szolgált. A program végeztével szállásunkra utazunk.

4. NAP: BURGOS – LEON

Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség során Leonba megyünk, a névadó királyság fővárosába. Meglátogatjuk a San Isidoro Királyi Panteont, amely Leon régió királyainak és fejedelmeinek sírhelyeként szolgál. A mennyezetet és a boltozatot csodás freskók borítják. Nem túlzás azt mondani, hogy a helyiek számára hasonló fontossággal bír az épület, mint a Rómában található Sixtus-kápolna. Sétánk során többek között látni fogjuk a csodás Santa María katedrálist, melynek lenyűgöző ólomüvegablakai vannak. Visszatérés Burgosba, majd szabadprogram. Fakultatív Leon kirándulás: 35 € (jelentkezés a helyszínen). Aki nem jön a fakultatív kirándulásra, annak szabadprogram Burgosban. Ezt követően szállásunkra utazunk.

5. NAP: BURGOS – SEGOVIA – MADRID

Reggeli a szállodában, majd folytatjuk utazásunkat, Segovia felé, mely a római vízvezeték szülővárosa. A régi utcákon sétálva csodáljuk meg a hatalmas régi vízvezeték nagyságát. Ezután meglátogatjuk a Real Alcazart, amely inspirációt adott Disney Hamupipőke kastélyának. A Real Alcazar eredetileg erődítményként épült, majd a burgundi hercegek, a Trastamara királyi ház, a Habsburgok és a Bourbonok királyi lakóhelyként használtak. Később itt kapott helyet az állami börtön és a Királyi Tüzérségi Főiskola is. Az Alcazar Spanyolország egyik igazi szimbóluma. Kora délután a spanyol fővárosba, Madridba indulunk. Megismerkedünk a város történelmi részeivel. Buszos városnézésünk alkalmával láthatjuk a híres El Prado Múzeum épületét, a Gran Via-t, illetve főváros központi terét a Plaza de Espana-t is. Programunkat követően transzfer Madrid-Barajas repülőtérre, majd hazautazás. Budapest Liszt Ferenc Repülőtérre érkezés éjfél körül.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos kirándulás Észak-Spanyolországban, repülőjeggyel, reggelivel, idegenvezetéssel – vár Santander, a baszk Bilbao, Burgos, León, Segovia és a királyi főváros, Madrid

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére