5 napos kirándulás az Alpokban, busszal, 3*-os szállással, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42925
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

238.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42925

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Irány az Alpok!

Opciók

  • Október 05 - 09.: , 238.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 3 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható telefonon
  • Felszállási lehetőséget 14 magyar nagyvárosból
  • Magyar nyelvű idegenvezetést végig a programok során
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás
  • Belépők ára: kb.: 41 €

Felár

  • Fakultatív vacsora (4 alkalom) (5 fogásos) 36 000 Ft         
  • Egyágyas szoba felára 78 000 Ft

Program

1. NAP: SZEGED / PÉCS / DEBRECEN – BUDAPEST – RAX – SCHLADMING

Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Szegedről, Debrecenből és Pécsről Budapestre. Mindhárom útvonalon további felszállási lehetőségeket biztosítunk. A főváros után Ausztria felé folytatjuk utunkat. Soproni határátlépésünk után első programunk a Rax hegynél kezdődik. Ez Alsó-Ausztria máso­dik legmagasabb hegye. Felvonóval 1.546 m magasra jutunk fel, ahol színpompás alpesi növénytakaróval borított hegyol­dalon túrázunk. Ennek során érintjük az Otto-házat, az alpesi kertet és a keresztet. Programunk befejezés után folytatjuk utunkat a szállásunkig, mely Schladming belvárosában lesz. Este fakultatív vacsora.

2. NAP: HOCHWURZEN – BODENSEE – SCHLADMING

Busszal utazunk a közelben lévő Rohrmoos településre, ahon­nan 10 fős gondolákkal megyünk fel 1852 m magasra. A Nagy Hochwurzen turista úton teszünk egy közel másfél órás kirán­dulást. Ezt utána kipihenhetjük a hegyállomás hüttéjében, ahonnan mesés a kilátás a környező hegyekre, völgyekre. Aki akar innen mountaincar-ral (mely egy 3 kerekű hegyi gokart) jöhet le a hegyről. A lejövetel jól kiépített 7 km hos­szú hegyi murvás úton történik. Természetesen arra is van lehetőség, hogy felvonóval menjünk vissza a völgyállomásra. A felvonóért se ma, se a további napokon nem kell fizetni, de a mountaincar használata fizetős. Délutáni programunk a Bodenseenél lesz. Egy csodaszép panoráma úton jutunk fel az 1.157 m magasan lévő tengerszemhez. Ez a Bodensee. Itt is túrázunk. Megkerüljük a tavat, közben kitérőt teszünk egy hosszú vízeséshez. Itt több alternatíva is lesz. A „fürgelá­búak” felmehetnek a felsőhüttéhez, de a lenti hüttéből is pazar a kilátás, miközben - aki szeretne -, választhat az étterem aján­lataiból. Visszamegyünk buszunkhoz, majd a 15 km-re lévő szállásunkra utazunk, ahol este fakultatív vacsora.

3. NAP: REITERALM – RIESACHFÄLLE – SCHLADMING

Reggeli után helyi autóbusszal megyünk fel a Reiteralm fel­vonóig. Innen a négyszemélyes gondola 1.780 m-re visz fel. Az osztrákok számára is ez az egyik legnépszerűbb kiránduló­hely, mivel tiszta időben a teljes Dachstein vonulatra pazar a rálá­tás. Fent több kirándulási lehetőségből választhatunk. Mindenki eldöntheti, hogy milyen hosszúságú és nehézségű túrát választ, és ennek megfelelően a korábbi, vagy a későbbi busszal mehet vissza a szállásra. Délután már a saját buszunkkal a környék legnagyobb vízeséséhez utazunk. A Riesachfälle egy többlép­csős zuhatag, melynek tetején függőhíd és ennek közelében egy tengerszem található. Ez a túra az ínyencek számára is kihí­vást jelent. A teljes program közel 3,5 órás. Estére érkezünk vis­sza szállásunkra. Az októberi időpontnál változik a program, mivel a felvonók nem mindegyike jár, ezért kimarad a Reiteralm, helyette a Wörschachklamm vadregényes szurdoka kerül be az utolsó napra, Planaira pedig a harmadik napon megyünk fel.

4. NAP: DACHSTEIN – SÜDWANDHÜTTE – SCHLADMING

Reggel indulunk buszunkkal a Hühnerkogel felvonó aljáig, majd innen nagykabinos gondolával közel 2.700 m-re megyünk fel. Természetesen ez felvonó is benne van az út elején kapott ingye­nes kártyában. Feljutva a Dachstein hegyvonulathoz – mely a Világörökségek között is szerepel –, lefényképezhetjük az Alpok legkeletebbre lévő gleccserét. Ebben alakították ki a jégpalo­tát, ahová egy látványos függőhídon keresztül lehet bejutni. Különleges élmény végig sétálni a hídon, miközben mesés a kilá­tás. (A függőhíd és a jégpalota használatáért, illetve megtekin­téséért a helyszínen külön kell fizetni.) Programunk végeztével felvonóval lemegyünk a völgyállomásra, és innen kezdjük túrán­kat a Südwandhüttéhez. A hegyoldalában kanyargó utunkat páratlan panoráma színesíti. A „menedékházhoz” megérkezve ebédelési lehetőség. Ugyanezen az úton jövünk vissza a busz­parkolóhoz. Visszautazunk Schladmingba. Ekkor választhatnak utasaink, vagy a szálloda által nyújtott szolgáltatásokat élvezik, vagy a nagyon közel található városközpontban sétálnak, néze­lődnek, vásárolnak.

5. NAP: SCHLADMING – PLANAI – BUDAPEST

Reggelit követően a szállodánk közelében lévő Planai-hegyre megyünk fel. A csúcs 1.906 m magas. A hegyállo­másról indulva tehetünk egy csodálatos gyalogos körtúrát, miközben a tájban és a hegyi virágokban is gyönyörködhe­tünk. Az utolsó napi kirándulással maximálisan kihasználjuk a kártya által biztosított, ingyenes felvonózási lehetősége­ket. Programunk végén visszamegyünk autóbuszunkhoz, és hazaindulunk. Sopron – Győr útvonalon haladva érkezünk – terveink szerint –, 21 óra körül Budapestre. Ezt követően mindenkit felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos kirándulás az Alpokban, busszal, 3*-os szállással, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére