5 napos kirándulás ausztriai várakhoz és barokk kastélyokhoz, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel – Neuschwanstein és Laxenburg vára

Netida Travel Utazasi Iroda
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

129.500 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
158.000 Ft 18% 28.500 Ft
 • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1074 Budapest, Hársfa utca 21
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214
Akció kód: 35020

Vélemények

R. Henrik

Mi rajtuk keresztül voltunk Toszkánában, tündéri volt, máris indulnék vissza!

G. Brigitta

Rengeteg célország van a kínálatban, mi is olaszban voltunk, tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással.

V. Balázs

Ha Te magad szervezed a külföldi utadat, és nem csomagot veszel, akkor mindenképp nézd meg a kínálatukat szállásfoglalás előtt, mert tényleg sokat lehet vele spórolni!

Akció Leírása

Hódítsd meg Ausztria impozáns várait és kastélyait egy felejthetetlen kiránduláson!

Időpontok

 • 2020. április 22-26.: 129.500 Ft
 • 2020. június 9-13.: 129.500 Ft
 • 2020. június 26-30.: 129.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • A teljes alapprogramot
 • Szállást 3 és 4*-os szállodákban
 • Reggelis ellátást
 • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
 • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható telefonon
 • Felszállási lehetőséget 12 magyar nagyvárosból
 • Magyar nyelvű idegenvezetést végig a programok során
 • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

 • Utasbiztosítás - Standard 3.700 Ft / fő
 • IFA 5 €
 • Belépők ára: kb.: 164 €
  • Hellbrunn 11 €
  • Wachau hajó 26 €
  • Dürnstein 26 €
  • Neuschwastein + Hochenschwangau 25 €
  • Neuschwastein - busz 3 €
  • Hohenwerfen 15 €
  • Chiemsee - hajójegy a kastélyhoz 8 €
  • Chiemsee kastély 10 €
  • Laxenburg 16,50 €
  • Golling vízesés 3 €
  • Ezüstbánya 15 €
  • Innsbruck, Hofkirche 5 €

Felár

 • Egyágyas szoba felára 28.000 Ft
 • Fakultatív vacsora 22.000 Ft / fő

Program

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BUDAPEST – DÜRNSTEIN – HAJÓZÁS

Reggeli indulás. Hegyeshalmi határátlépés után érkezünk Ausztriába. Rövid buszozással érjük el Dürnsteint. Itt raboskodott Oroszlánszívű Richárd. A Duna partjára épült várfallal körülvett városkában olyan az érzésünk, mintha 400 éve megállt volna itt az idő. Sétálunk, nézelődünk a főutcán, betérünk néhány üzletecskébe. Szabadidő alatt van lehetőség arra, hogy megtekintsék az Ágoston rendi kolostort és a Plébánia templomot, amely Ausztria egyik szép barokk épületegyüttese. Városnézésünk után hajóra szállunk és végighajózunk a Dunának legszebb szakaszán az UNESCO Világörökség Listájában is szereplő Wachau-kultúrtájon. Nem véletlenül került a világörökségek közé, erről mi magunk is meggyőződhetünk. Melkben szállunk ki a hajóból. Autóbuszunk itt már vár bennünket és a Salzburg tartományban lévő szállásunkra utazunk (1 éj).

2. NAP: GOLLING – WERFEN – HELLBRUNN – CHIEMSEE

Reggeli után elmegyünk megtekinteni egy látványos vízesést Gollingnál. Erdei úton tudjuk megközelíteni a zuhatagot. Itt, aki akar, lépcsőn a vízesés mentén feljebb gyalogolhat, hogy gyönyörködjön a zuhatag felső szakaszában is. Programunk után továbbindulunk és felkeressük a werfeni várat a Hohenwerfent. A vár építése a XI. században kezdődött. Az évszázadok során folyamatosan szépítették, bővítették. A vár termei, és az azokban lévő kiállítás is megtekinthető, emellett a mesés kilátásban is gyönyörködhetünk a várfokról. Leérkezve a várból, folytatjuk utunkat észak felé. Úticélunk a Salzburg mellett található hellbrunni kastély parkja. A mesés park különleges vízi játékairól ismert. Markus Sittikus, Salzburg hercegérseke építtette az olasz Solarival ezt a barokk stílusú nyári rezidenciát és a mókás szökőkutakat. Ezt követően a „Bajor-tengerhez” (Chiemsee) buszo­zunk. Rövid hajókázást és sétát követően, az Urak-szigetén, a Herrenchiemseen megtekintjük II. Lajos – Versailles mintájára épült – barokk kastélyát, és annak gyönyörű parkját. A kastélyban található egy, a királyról elnevezett emlékmúzeum is. A gazdag tárlat az uralkodó sorsát és élettörténetét dokumentálja festmények, mellszobrok és történelmi fényképek segítségével. Itt tekinthető meg többek között a keresztelőruhája és a koronázási palástja is. A szigetről hajóval megyünk vissza buszunkhoz és folytatjuk utunkat a kufsteini belvárosi 4*-os szállásunkra.

3. NAP: KUFSTEIN – SCHWAZ – INNSBRUCK

Reggeli után az első programunkat Kufsteinben városnézéssel kezdjük. Ezt követően felmegyünk a várba, melyben több magyar is raboskodott. Megtekintjük a múzeumot és a vár szobáit, majd a börtöncellákat, melynek ajtajánál jelzik, mely híres ember raboskodott itt. A várból leérkezve egy kellemes séta után Kufstein város beülős felvonójához megyünk. Több mint 750 m-t emelkedünk fel. (A vár belépője és ez a felvonózás az út részvételi díjában szerepel). A felvonóból kiszállva egy kellemes sétát teszünk a hegyen, miközben gyönyörködünk a tájban. Szintén az együléses felvonóval jövünk vissza a városba. (A felvonó az áprilisi időpontban nem közlekedik, akkor helyette sza­badprogram Kufsteinben). Buszra szállunk és folytatjuk utunkat egy különlegesség felé. Sóbányát sok országban láthatunk, de mi ezen a napon egy még érdekesebb bányát, egy ezüstbányát keresünk fel. A helyi vezetők elmagyarázzák, hogy többek közt Fuggerek miként bányáztatták ki az ezüstöt és lettek Európa hatalmasságai. Az ezüstbánya után, Tirol fővárosába megyünk, és Innsbruck nevezetességeivel ismerkedünk. Séta a történelmi emlékekben gazdag óvárosban. A sok látványosság között a városközpontban található, Habsburg család által építetett, barokk stílusú kastély (Burg) az egyik legszebb épület. Továbbhaladva a Hofkirche, az Aranytetős ház, a közelében lévő várostorony, a barokk stílusú Szent Jakab Dóm, a főutca vagy éppen a Diadalív; mindmind megannyi élmény. Városnézésünk után szabadprogram, majd elhagyjuk Innsbruckot és tiroli szálláshelyünkre buszozunk.

4. NAP: HOCHENSCHWANGAU – NEUSCHWANSTEIN – OBERAMMERGAU – GARMISCH-PARTENKIRCHEN

Reggeli után II. Lajos bajor uralkodó két egymáshoz nagyon közeli mesés, barokk kastélya felé vesszük az irányt. A Hochenschwangau kastélyt édesapja, II. Miksa építette, nyári laknak. Lajos itt töltötte gyerekkorának nagy részét. Ennek a kastélynak megtekintése után megyünk a másik lenyűgöző építményhez, a Neuschwanstein várkastélyhoz. II. Lajos Wagner tiszteletére emeltette ezt, ezért is kapta a Lohengrin (Hattyú-lovag) elnevezést. A hatalmas és sejtelmes kastély több mint 360 szobával rendelkezik. Ezek legszebbjeit tekintjük meg, mely hatalmas élményt ígér. A szép kastélyok után Oberammergauban állunk meg legközelebb, mely passiójátékairól híres. Belvárosa, mint egy képeskönyv, festett falu házak sora követi egymást. Továbbhaladva Németország legkedveltebb téli üdülőhelyén, ahol téli olimpiát is rendeztek, Garmisch-Partenkirchenben központjában teszünk egy kis sétát. Szállás Kufsteinben, 4*-os szállodában.

5. NAP: LAXENBURG – BUDAPEST

Reggeli után elhagyjuk szállásunkat és hazaindulunk. A mai programunk, a Habsburgok híres vadászkastélya, a Laxenburg várkastély. Ennek fő látványossága a hangulatos park közepén található Franzensburg vár. Belső termei igazi kuriózumok. A fakazettás mennyezetei, és a magyar koronázási terem különösen érdekes. Ezt követően rövid pihenőkkel és hegyeshalmi határátlépéssel jövünk hazafelé. Az esti órákban érkezünk Budapestre, majd mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

FIGYELEM! A kedvezmény eltérő lehet, pontos árat a végleges kalkuláció tartalmaz forintban! Árképzési tájékoztató.

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1074 Budapest Harsfa utca 21
Netida Travel Utazasi Iroda
1074 Budapest, Hársfa utca 21.
1074 Budapest, Hársfa utca 21
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos kirándulás ausztriai várakhoz és barokk kastélyokhoz, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel – Neuschwanstein és Laxenburg vára

Fontos

Az akcióról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát az akció leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 3 munkanapon belül érvényesítsd az Alkuponod a http://netida.hu/kupon-bevaltas/ oldalon vagy emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
32 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére