5 napos kirándulás a Dolomitokban és az észak-olasz tóvidéken, busszal, reggelivel, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 38696
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

89.990 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38696

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hódítsd meg a Dolomitokat és gyönyörködj az olasz tóvidékben!

Időpont

  • 2021. szeptember 8.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 4 éjszaka szállást 3*-os szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő (irodánkban fizetendő)
  • Idegenforgalmi adó+városbelépési díj: össz.: 45 €/fő (helyszínen fizetendő)
  • Vox készülék (városnézéshez): 15 €/fő* (helyszínen fizetendő)
  • BBP biztosítás (70 éves korig): 2.750 Ft/fő
  • BBP biztosítás (70 éves kortól): 5.500 Ft/fő
  • Belépők hozzávetőleges árai kb: 40 €/fő

Felár

  • 35 fő alatti létszám esetén 10.000 Ft/fő felár
  • Vacsora felár: 22.000 Ft/fő (4 vacsora)
  • Egyágyas felár: 20.000 Ft

Program

1. nap: Indulás reggel 06:00-kor, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpartról (Gellért tér felőli végéről. Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás rövid szünetekkel. Este a szállások elfoglalása Noventa di Piavé környékén.

2. nap: Reggeli után Bellunoba utazunk, mely a Kelet-Dolomitok egyik legjelentősebb városa. Városnézésünk során megtekintjük a dómot, a híres szökőkutas teret, mely hátterében a 2000 méternél is magasabb hegyek magasodnak. Ezután továbbutazunk Pieve di Cadoréba, ahol felkeressük Tiziano szülőházát és a helyi templomot. Szállás elfoglalása az esti órákban.

3. nap: Reggeli tovább utazunk. Megálló a Misurina tónál, mely egy 1750 m magasan fekvő tengerszem, és a Dolomitok egyik legszebb kirándulóhelye. Majd séta Cortina d’Ampezzoban, a Dolomitok fővárosában, mely az 1956-os Téli Olimpia helyszíne volt. Este a szállás elfoglalása Trento környékén.

4. nap: Reggeli után a Garda-tó körüli települések, műemlékek és páratlan tájak felfedezésére indulunk. Felkeressük a tó partján Malcenisét. A Városra csodálatos panoráma nyílik a fölé emelkedő Scaligero várból. Majd Riva del Garda településén időzünk. A csodálatos hegyekkel körülölelt várost bástyák és erődök jellemzik. Közös sétát teszünk, majd rövid szabadidő. Végül a Garda-tó déli részén fekvő Sirmionét csodálhatjuk meg, mely egy benyúló félszigeten helyezkedik el. Sirmione hangulatos halászfaluból a környék legnépszerűbb nyaralóhelyévé nőtte ki magát. Vára, illetve római kori maradványai számos látogatót vonzzanak. Este a szállások elfoglalása Noventa di Piavé környékén.

5. nap: Reggeli után indulás haza, érkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos kirándulás a Dolomitokban és az észak-olasz tóvidéken, busszal, reggelivel, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére