5 napos kirándulás 1 főre Máltán, repülővel, helyi busszal, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel – La Valetta, Mdina, Gozo-sziget

Ajánlat kód: 34050
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

194.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34050

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a Földközi-tenger különleges történelmi szigetét, Máltát!

Időpont

  • 2019. szeptember 23.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyet Budapest – Málta – Budapest útvonalon
  • Utazást légkondicionált autóbusszal
  • 4 éjszaka szállást középkategóriás szálloda 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
  • Reggelit
  • Kirándulásokat és városnézéseket a program szerint
  • Idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Collonade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • Fakultatív félpanziót (4 vacsora): 28.500 Ft / fő
  • Repülőtéri illetéket és csomagdíjakat: kb. 55.000 Ft / fő (Az indulásig változhat!)
  • Idegenforgalmi adó: kb. 4 € (A helyszínen fizetendő!)
  • Belépőjegyek árát: kb. 60 € / fő
  • Fakultatív kirándulás Gozo szigetére (min. 15 fő esetén): 50 € + kb. 20 € belépőkre, hajójegyre
  • Kérjük az utazás megkezdése előtt írásban jelezzék irodánkban, részt kívánnak-e venni ezen a programon. Döntésük visszavonhatatlan.
  • Kedvezményes csoportos útlemondás biztosítás díját (1,5 %)
  • Szervízdíjat / Borravalót: 10 € / fő (helyi gépkocsivezető stb. számára)
  • Minimális utaslétszám hiányában, 20 - 24 fő indulása esetén az 14.800 Ft-os / fő
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felár

  • Egyágyas felár: 49.800 Ft

Program

1. nap: Budapest – Málta

Repülés Máltára a kora délutáni órákban közvetlen járattal. Érkezést követően transzfer a szállásra.

2. nap: Hagar Qim – Mnajdra – Három város

Málta a megalitikus építmények őshazája, így délelőtt a két legismertebb neolitikus templomát nézzük meg. A Hagar Qim, mely a sziget legnagyobb, négy önálló épületmaradványból álló komplexuma, Kr. e. 3600 és 2500 között épülhetett. Közelében található a Mnajdra, melynek legérdekesebb része a Napforduló és Napéjegyenlőség ajtó. Ezt követően több száz éves épületek árnyékában, hangulatos kis utcákon keresztül sétálunk a történelmi Három-városban: Vittoriosa, Senglea és Cospicua. Kikötői öbleit a föníciaiak ideje óta használják, mely megélhetést jelentett a helyiek számára, de egyben sebezhetővé is tette őket a háborúk ideje alatt. A program végén transzfer vissza a szállodába. Szállás.

3. nap: Mdina – Rabat – Mosta

Egész napos kirándulás során elsőként látogatás Ta’Qali kézműves faluban, ahol üvegfúvó munkások és más kézművesek munkavégzés közben láthatók, kitűnő vásárlási lehetőség is egyben. Következik Mdina, az egykori főváros, mely a „hallgatag város” néven ismert, és máig megőrizte középkori hangulatát. Folytatás Rabatban a Római villa és Szt. Pál katakombáinak megtekintésével. Végül Mosta, a dóm hatalmas kupolája méretét tekintve harmadik Európában. Szállás.

4. nap: Pihenés vagy fakultatív kirándulás Gozo szigetére

Pihenés vagy fakultatív kirándulás a szomszéd szigetre, az Odüsszeiából Kalüpszó-szigeteként ismert Gozóra. Nevezetességei közül kihagyhatatlan a megalít kórból fennmaradt Ggantija-templom, Victoria, a sziget „fővárosa”, benne a Citadella és a Székesegyház, Ta’ Pinu bazilika, a legfontosabb zarándokhely, és ha időnk engedi, akkor még Kalüpszó barlangját is megnézzük. Délután utazás vissza Máltára. Szállás.

5. nap: La Valetta - Kék-barlang – Marsaxlokk - Budapest

Városnézés Málta és 2018. Európa Kulturális fővárosában, La Valettában. Elsőként a Barracca kert, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Nagy Kikötőre, majd a sziget legimpozánsabb templomát, a Szt. János társkatedrálist nézzük meg. Fotószünet a Kék-barlangnál, majd továbbutazás Marsaxlokk halászfaluba, séta és vásárlási lehetőség. Délután transzfer a repülőtérre, hazautazás. Érkezés Budapestre az esti órákban, menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos kirándulás 1 főre Máltán, repülővel, helyi busszal, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel – La Valetta, Mdina, Gozo-sziget

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére