5 napos kirándulás 1 főre az olaszországi Dél-Tirolban, a Dolomitokban, buszos utazással, önellátással vagy reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33837
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

69.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33837

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hódítsd meg a Dolomitokat, túrázz és kirándulj Dél-Tirol mesés hegyei és völgyei között!

Opciók

  • 2019. május 7-11., június 4-8. és szeptember 10-14. között, 4 éjszaka 3*-os hotelben, reggelivel, 1 személyre 96.900 Ft
  • 2019. május 18-22. és szeptember 7-11. között, 4 éjszaka holiday home-ban, önellátással, 1 személyre 69.800 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 4 éjszaka 3*-os hotelben vagy holiday home-ban az opciók szerint
  • Önellátás vagy reggeli az opciók szerint
  • Buszos utazás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Belépőjegyek
  • Fakultatív kirándulás
  • Utasbiztosítás
  • BBP biztosítás 430 Ft/fő/nap

Felár

  • Vacsora 14.900 Ft/fő/4 alkalom (hoteles opciók esetén)

Program

1. nap

Indulás Budapestről a hajnali órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Lenyűgöző tájakon keresztül jutunk el a Dolomitok királynőjéhez, Cortina d'Ampezzóba, a környék legfestőibb üdülőhelyére, ami az 1956-os téli Olimpiának adott helyet. A városnézés és rövid szabadprogram után látogatás a hegyek között megbúvó hangulatos Pieve di Cadore-ban, ahol Tiziano szülőházát és a városka templomában Tiziano híres festményét a „Madonnát gyermekével” tekintjük meg. Szállások elfoglalása.

2. nap

Utazás Dél-Tirol fővárosába, Bolzanóba. Ismerkedés a várossal (Dóm, Dominikánusok Temploma, Laubengasse stb.). Lehetőség a világhírű Dél-Tiroli Régészeti Múzeum megtekintésére, melynek fő szenzációja Ötzi, az ősember, akit jégbe fagyva találtak meg 1991-ben a közeli Ötztali-Alpokban, 3200 méteres magasságban. Ezután ellátogatunk a Merano melletti Trauttmansdorff kastély 12 hektáron elterülő kert együttesében. A séta során rendkívül változatos mediterrán és egzotikus növényvilágban gyönyörködhetünk. Délután séta az elegáns üdülővárosban, Meranoban mely ún. szubalpin éghajlatáról nevezetes. Északról hatalmas hegyek védik, a déli nyitott völgyön keresztül viszont akadálytalanul érkezhet a meleg levegő Itáliából. Meran városa fölött emelkedik Tirol falu vára, mely a tartománynak is a nevet adta. Séta a faluban, majd továbbutazás az Etsch folyó völgyében.

3. nap

Délelőtt látogatás Trento városában. Séta a középkori épületek közt és a hangulatos sikátorokban, de érdemes benéznünk egy tipikus olasz fagylaltozóba is. Délután fakultatív kirándulási lehetőség: Utazás Malcesine festői kisvárosába, szabadprogram keretén belül ismerkedünk az óváros zeg-zugos utcáival, majd áthajózunk Limone sul Garda citrom, narancs és cédrusültetvényekkel teli kisvárosba, ahol egy kellemes séta vár ránk. Program díja: 20 Euro/fő min. 25 fő esetén. Visszautazás a szállásunkra.

4. nap

Délelőtt a Dél-Tirol Grand Kanyonjának is nevezett Bletterbach mesés szépségű szurdokát keressük fel. A páratlan geológiai csodát látványos tanösvényen járhatjuk végig: patakmederben, vízesések mentén, sziklafalak között! Délután az Alpok egyik legismertebb hegyi tavát, Dél-Tirol jelképét a Karersee-t keressük fel. A tó smaragdszínű vízében vad sziklatornyok tükröződnek. Visszautazás a szállásra.

5. nap

Kirándulás Bassano del Grapa városába, ahol megtekintjük a város egyik jelképét a fahidat, melyet többször leromboltak, többek között a II: világháborúban, de mindig helyreállították. Városnézés. Később a Grappa nevű törkölypálinkát is megkóstolhatjuk! Hazaindulás, érkezés Budapestre késő éjszaka (kb. 02.00).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos kirándulás 1 főre az olaszországi Dél-Tirolban, a Dolomitokban, buszos utazással, önellátással vagy reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére