5 napos kaland Rómában és Toszkánában a valleranói Gyertyák Éjszakája idején, busszal, reggelivel, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel, programokkal

Ajánlat kód: 38210
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

89.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38210

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Gyönyörködj a Gyertyák Éjszakájában, Vallerano városkájában!

Időpont

  • 2021. augusztus 26-30.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 4 éjszaka szállást
    • 2 éjszaka Róma környékén 3*-os szállodában
    • 2 éjszaka Montecatini Terme 3*-os szállodában
  • Reggelit
  • Magyar és helyi idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (450 Ft/fő/nap)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 éven felül)
  • Az esetleges belépőket a helyszínen
  • A helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat
  • Üdülőhelyi díj: 8 EUR/fő/tartózkodás (helyszínen fizetendő)
  • Az audio guide költségét 2.500 Ft/fő/tartózkodás

Belépők

  • Római tömegközlekedés: 7 EUR/fő/nap
  • Vallerano/ Gyertyák éjszakája belépő, helyi közlekedéssel: 25 EUR/fő
  • Orvieto sikló: kb. 3 EUR/fő
  • Orvieto/Dóm: kb. 4 EUR/fő

Fakultatív programok

  • Forum Romanum és Colosseum: 35 EUR/fő belépővel, helyi vezetéssel - foglaláskor jelezve!
  • Vatikán tárlatvezetéssel: 50 EUR/fő belépővel, helyi vezetéssel - foglaláskor jelezve!

Program

1. nap: Budapest - Montecatini Terme

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül Olaszországba, útközben rövid pihenőkkel. Szlovéniában megállót teszünk Trojane-ban és megkóstoljuk a híres és hatalmas szlovén szalagos fánkot és krémest. Érkezés Montecatini Terme-be az esti órákban. Szállás elfoglalása után, ha időnk engedi, idegenvezetőnk elkíséri Önöket felvonóval Montecatini Alto bájos, ódon városkájába.

2. nap: Montecatini Terme - Róma: Forum Romanum és Colosseum

Reggeli után elindulás Róma-ba, érkezés az Örök városba dél környékén. Városi sétánk alkalmával elsőként a leglátogatottabb emlékekkel, a Császár Forumokkal - Forum Romanum és a Colosseum-mal ismerkedünk meg (Ár: 35 EUR/fő- részvételi szándékát kérjük, hogy foglaláskor jelezze). Megnézzük a Világörökség részét képező történelmi városrészt, Constantinus diadalívét, a Viktor Emanuel teret, a híres Trevi kutat és az ikonikus Spanyol lépcsőt is. Sétálunk az ódon emlékek között és a szabadidőben mindenkinek lehetősége lesz felfedezni az Örök Város eldugott kincseit. Érkezés a Róma környéki szálláshelyünkre az esti órákban.  

3. nap: Róma: Vatikán és Trastevere - Vallerano: a gyertyák éjszakája

Reggeli után szabadidő Rómában, vagy tartsanak velünk a világ legkisebb független államába, a Vatikánba, tárlatvezetéssel (Ár: 50 EUR/fő - részvételi szándékát kérjük, hogy foglaláskor jelezze). Fedezzük fel együtt a világ legnagyobb pápai gyűjteményét, és ismerkedjünk meg olyan mesterművekkel, mint a Vatikáni Múzeumban található Laocoon-csoport, vagy Michelangelo lélegzetelállító mennyezetfreskói a Sixtus-kápolnában. A délutáni órákban egyénileg fedezhetik fel az Örök várost, vagy akár megismerkedhetnek Róma legbohémabb negyedével, a  folyóparton elterülő hangulatos Trastevere világával. Ha valaha elképzelte a római életet, akkor pontosan ilyennek képzelte: borostyánnal befuttatott öreg házak, macskaköves utcák, festői terek, eldugott kávéházak, családias éttermek és soha sem pihenő atmoszféra jellemzi ezt a kerületet. Este egy igazán felejthetetlen, meseszerű program veszi kezdetét, mely méltó zárásának ígérkezik ennek az élményekkel és látnivalókkal teli napnak. Rómából egy eldugott kis olasz faluba, Vallerano-ba utazunk, ahol minden évben egyszer megrendezik a Gyertyák éjszakáját. Ebből az alkalomból több mint százezer gyertya világítja meg a történelmi központ középkori falait és tornyait, festői sikátorait és az eldugott árkádokat. Az ódon utcák, régi kőházikók és bájos terek tündérmesébe illő tájjá változnak, a gyertyafényen kívül élő zeneszó tölti be a falucskát. Lehetőség lesz egyénileg a helyi termékek bőséges választékából vacsorára falatozni. Kihagyhatatlan, romantikus élmény ez az este mindenkinek. Visszatérés szálláshelyünkre az éjszakai órákban.

4. nap: Orvieto - Montecatini Terme

Magunk mögött hagyjuk Rómát és környékét, hogy mai utazásunk alatt Umbria és Toszkána tájaival ismerkedjünk. Umbria egyik legfestőibb óvárosában, Orvieto-ban megnézzük az Olaszország csodájának nevezett Dómot. A hatalmas tufa sziklára épült településén barangolunk a középkori kis utcácskákon, megkóstoljuk a híres orvietói borokat, és természetesen, ha valamelyik elnyerte a tetszésüket, lehetőségük lesz vásárolni is a kitűnő italokból. Szabadidő után búcsút veszünk a várostól, majd megérkezünk a Montecatini Terme-ben található szálláshelyünkre.     

5. nap: Hazautazás

Reggeli után hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos kaland Rómában és Toszkánában a valleranói Gyertyák Éjszakája idején, busszal, reggelivel, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel, programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére