5 napos kaland Lappföldön, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44524
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

599.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44524

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hódítsd meg Lappföldet, találkozz a rénszarvasokkal!

Időpontok

  • 2025. Január 09 - 13.: , 599.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 3 csillagos szállodában
  • Reggelis ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A retúr repülőjegy alapárát
  • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (ha igényét foglaláskor jelzi, szabad kapacitás függvénye)
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítást
  • Fakultatív programok kb.: 840 €

Felár

  • Fakultatív vacsora (9 alkalom) 90 000 Ft
  • Egyágyas szoba felára 170 000 Ft

Program                  

1. NAP: BUDAPEST – HELSINKI – ROVANIEMI

Indulás menetrend függvényében a délelőtti órákban. Átszállással utazunk Rovaniemibe. Érkezéskor már vár bennünket transzferünk, amivel a hotelbe visznek minket. Elfoglaljuk szállásunkat, majd, aki szeretne a közelből kémlelheti az eget is, hátha láthatja az Aurora Borealist, a sarki fényt.

2. NAP: MIKULÁS FALUJA – ROVANIEMI – SARKI FÉNY VADÁSZAT

Megreggelizünk majd elindulunk, hogy valóra váltsuk minden gyerek álmát: a nap folyamán találkozni fogunk a Mikulással a saját otthonában. A falu maga meseszerű, az északi sarkkörön található, azt tartják, hogy itt lelnek otthonra a téli csodák. A faluban láthatjuk többek között a Mikulás házát, ide betérve személyesen találkozhatunk a Mikulással. Készülhetnek közös fotók is vele. Láthatjuk mellette azt a hatalmas könyvet, melybe írja a gyerekek kívánságait. A közelben az a műhely, ahol a legendák szerint a gyerekeknek a játékok és egyéb meglepetések készülnek. Miután mindenki elmondta a kívánságait a Mikulásnak, tovább sétálunk a falu hivatalos postájára. Ide érkeznek azok a levelek, amiket a világ minden postájáról küldenek a gyerekek. Aki szeretne, küldhet innen karácsonyi üdvözletet az otthoni ismerősöknek és családtagoknak. A varázslat benne az, hogy függetlenül attól, hogy az év folyamán mikor dobjuk be a postaládába a leveleket, azokat az északi-sarki posta karácsonyra fogja kézbesíteni. A Mikulás faluban sok ajándéktárgy árusító üzlet található. A nap során lesz majd idő a vásárlásra is. A délután teszünk egy sétát Rovaniemi belvárosában. Kellemes hangulatú városka melyet egy tó is színesít. Programunk végeztével visszatérünk a hotelbe, ahol megvacsorázunk, kicsit megmelegedünk, majd este egy fakultatív program keretein belül a sarki fény nyomába eredünk. Buszunkkal egy tóhoz megyünk, ahol gyakran jelenik meg a gyönyörű égi csoda, de természeti jelenség révén, a látványát garantálni senki nem tudja. Az esti kalandozásunk alkalmával egy profi fotós is velünk tart, aki a megfelelő időszakban képeket készít rólunk a sarki fénnyel, és ezeket a kirándulás végén ingyenesen megkaphatjuk. Visszatérés a hotelbe az éjjeli órákban. Fakultatív kirándulás sarki fény keresése: 100 €.

3. NAP: HUSKY SZAFARI – JÉGHORGÁSZAT

Reggeli után mindenki eldöntheti, hogy egyénileg szeretné felfedezni a mesés havas vidéket, vagy velünk tart egy fakultatív kirándulásra, egy öt kilométeres kutyaszán szafarira. A program során először a husky farmra látogatunk, ahol láthatjuk, hogy tartják ezeket a sarki élethez nagyon hasznos állatokat. Az instrukciók elsajátítása után útnak indulunk a kutyák által húzott nagy szánkókon a hóborította, varázslatos táj felfedezésére. A program során melegitallal és uzsonnával kínálnak bennünket. Fakultatív: Husky szafari: 180 €. Várhatóan dél körül érünk vissza a hotelhez. Egy kis felmelegedés, pihenés után, aki szeretne, egy újabb ikonikus fakultatív programon vehet részt a délután folyamán. Ez egy jéghorgászat. Biztos többen tűnődtek már rajta, hogy milyen érzés lehet halat fogni a sarkvidéki jeges vízből, nos most itt az alkalom, hogy kipróbáljuk! A helyi kísérő elmagyarázza mit hogyan kell csinálni a sikeres halfogás érdekében, majd megkezdhetjük a pecázást. A programhoz speciális öltözetet is biztosítanak számunkra, meleg teával és nassolni valóval is kínálnak, hogy igazán komfortosan érezzük magunkat. Fakultatív jéghorgászat: 100 €. A késő délutáni órákban érünk vissza hotelünkbe. Aki nem tart a pecásokkal, kipróbálhatja a híres finn szaunázást a szállodában.

4. NAP: RANUA ÁLLATKERT / PIHENÉS – ESTE MOTOROSSZÁNOZÁS

Ezen a napon is eldönthetik, hogy önállóan szervezik napjukat, vagy részt vesznek egy fakultatív kiránduláson a Ranua állatkertbe. A Rovaniemitől 80 kilométerre elterülő vadaspark a világ legészakibb ilyen létesítménye, ahol több mint ötven sarki állatfajjal találkozhatunk. Láthatunk többek közt jegesmedvét, rénszarvast és sarki rókát is. A program ebédet is tartalmaz. A meleg öltözet itt is elengedhetetlen, de aki szeretné, annak biztosítanak termo kezeslábast. Fakultatív állatkerti kirándulás: 150 €. Délután érünk vissza a hotelünkhöz. Mivel nagyon északon vagyunk, így hamar sötétedik. Estére ismét ajánlunk egy különleges fakultatív programot. Motorosszános északi fényvadászat. Két személyes járművel csoportvezetővel hasítunk a havas tájon, keresve az Aurola Borealist. A motorozás is és a táj látvány is maga a csoda, ehhez - ha szerencsénk van -, az északi fényt is láthatjuk. Fakultatív motorosszánozás: 140 €.

5. NAP: RÉNSZARVAS SZAFARI – HELSINKI – BUDAPEST

Megreggelizünk, majd lehetőség lesz részt venni egy félnapos rénszarvas szafari programon. Először meglátogatjuk a rénszarvas farmot. Itt a helyi farmerek elmesélik, hogyan is tartják a rénszarvasokat, és hogy biztosítják életkörülményeiket, még az állandó hideg időben is. Miután megnéztük a rénszarvasokat és lefényképezkedtünk velünk, kipróbálhatjuk, hogyan is utazik a Mikulás: rénszarvas húzta szánon fogunk utazni. A körülbelül egy órás szános kirándulás során megtudhatjuk, hogyan lehet rénszarvasra jogosítványt szerezni. Mint minden programon itt is biztosított a meleg öltözet annak, aki kéri, illetve a meleg ital és a helyi finomságok. Fakultatív rénszarvas szafari: 170 €. Koradélután transzfer a repülőtérre és átszállással Budapestre utazunk. Érkezés az esti órákba

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos kaland Lappföldön, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
39 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére