5 napos kaland az Alpokban, Svájcban és Tirolban, busszal, félpanzióval, 3-4*-os szállásokkal

Ajánlat kód: 42430
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

269.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42430

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vár Tirol, Svájc és a Bernina Expressz!

Időpont

  • 2023. szeptember 20.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás: légkondicionált autóbusszal
  • Elhelyezés: 2 éjszaka Tirolban, 3* szálloda valamint 2 éjszaka Dél-Tirolban, 4* Wellness szálloda 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban. A Dél-tiroli hotelben az ellátás magában foglalja a 650 m2 wellnessrészleg (fedett- és szabadtéri medence, szaunák) használatát.
  • Ellátás: félpanzió
  • BBP biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők-, vonatjegy és a fülhallgató ára: kb. 40,- CHF és kb. 50,- € (Helyszínen fizetendő!)
  • Idegenforgalmi adó: kb. 11,- € (Helyszínen fizetendő!)
  • Kalkulált csoportos útlemondási biztosítás díja: 2,5%

Felár

  • Egyágyas felár: 45.400,- Ft
  • Felár 25 - 29 fő esetén: 20.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Wattens – Landeck környéke

Utazás Ausztrián és az ún. Német Alpesi úton keresztül rövid pihenőkkel Tirolba. Útközben látogatás WATTENS-ben, a világhírű Swarowski kristály hazájában. Továbbutazás a tiroli szállás felé. Vacsora, szállás.

2. nap: Pontresina – Bernina Express – St. Moritz – Landeck környéke

Reggeli után irány a svájci Pontresina! Innen a híres BERNINA EXPRESS vonaton utazunk tovább az Alpok lenyűgöző szépségű tájain keresztül, a Bernina hágón átkelve (2.253 m) az olasz Tiranóig. Az útvonal káprázatos, hiszen a hágó környékén közel a kb. 4.000 m-es csúcsokkal körülölelt tájat, hamarosan a pálmafák és a magnóliák világa váltja fel. Tiránóból utazás vissza a hágón keresztül ST. MORITZ-ba, a híres téli üdülőhelyre. Rövid séta, pihenő után utazás az előző napi szálláshelyünkre Tirolba. Vacsora, szállás.

3. nap: Merano / Meran – Tirol – Bressanone / Brixen – Bruneck környéke

Utazás a Reschen-hágón át Olaszországba, Dél-Tirolba. MERANO híres fürdőváros és klimatikus gyógyhely is. A XV. században Habsburg Zsigmond főherceg otthona is a városban volt. Napjainkban osztrákok, németek, olaszok járnak ide, hogy igyanak a gyógyvízből, valamint a forró gyógyfürdő mellett a zamatos borokat is megkóstolják. A környező lankákon viruló szőlők, gyümölcsösök, lovagkori várkastélyok egy kicsit a Rajna vidékére emlékeztetik a látogatókat. A városi séta után mi sem hagyhatjuk ki a közelben található TIROL VÁRKASTÉLY-át, ahonnan az osztrák tartomány elnevezése is ered. A festői várba kb. 40 perces séta (a bejárathoz közeledve rövid szakaszon kaptató) szükséges, de a repkénnyel befuttatott körerkélyes udvar, a címerek, a trónterem látványa megéri a fáradtságot. Továbbutazás és ismerkedés a híres püspöki központtal, a vidék történelmi székvárosával. BRESSANONE / BRIXEN belső városképe jellegzetesen középkori hangulatot áraszt. A festői utcák falfreskókkal, erkélyekkel, a püspöki székesegyház, az érseki palota népszerűvé tették a várost a turisták körében. Vacsora, szállás Bruneck környékén.

4. nap: Bolzano / Bozen – Trento / Trient – Bruneck környéke

Délelőtt városnézés BOLZANO-ban, Alto-Adige tartomány fővárosában. A települést Dél-Tirol kapujaként is nevezik. Velence fénykorában már fontos átmenő kereskedelmi központként említették. Mai hangulata tagadhatatlanul tiroli. TRENTO, a nevét felvevő régió fővárosa. A XVI. században itt hívta össze a pápa a zsinatot azzal a céllal, hogy reformokkal segítsék elő a szakadárok, elsősorban a német protestánsok visszatérését az egyházba. Városnézés a hangulatos tartományi székhelyen. Vacsora, szállás Bruneck környékén.

5. nap: Pragser Wildsee – Budapest

Reggeli után utazás az Alpok varázslatos tájain Dél-Tirol és Kelet-Tirol területén keresztül. Rövid pihenő a tartomány egyik legszebb tavánál, az 1496 m tengerszint feletti magasságban található festői PRAGSER WILDSEE partján. Hazautazás rövid pihenőkkel Villach – Klagenfurt – Maribor – Nagykanizsa – Budapest útvonalon.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos kaland az Alpokban, Svájcban és Tirolban, busszal, félpanzióval, 3-4*-os szállásokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére