5 napos gasztronómiai kirándulás Bolognában és környékén, reggelivel, 4*-os szállodában, buszos utazással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33494
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

225.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 33494

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj Olaszország gasztronómiai remekeivel, Bologna hangulatos városával, San Marinóval és a hagyományos olasz vendégszeretettel!

Időpontok

  • 2024. Augusztus 08 - 12. : , 225.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 4 csillagos szállodában
  • Reggelis ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, amely foglalás előtt kiválasztható telefonon, ennek hiányában automatikusan kerül kiosztásra a szabad helyek függvényében
  • Felszállási lehetőséget 15 magyar nagyvárosból
  • Magyar nyelvű idegenvezetést végig a programok során
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők ára: kb.: 81 €
  • Utasbiztosítás

Felár

  • Egyágyas szoba felára 75 000 Ft
  • Fakultatív vacsora (4 alkalom) 46 000 Ft

 

Program

1. NAP: SZEGED (DEBRECEN, PÉCS) – BUDAPEST – SZLOVÉNIA – AQUILEIA

Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Szegedről, Debrecenből, és Pécsről Budapestre. Mindhárom útvonalon további felszállási lehetőségeket biztosítunk. A főváros után Szlovénia érintésével utazás Olaszországba. Határátlépés után lekanyaro­dunk egy érdekes ókori településhez. Aquileiában megtekintjük a világ egyik legrégebbi keresztény templomát, melynek köve­zete a mai napig őrzi az eredeti mozaikdíszítését. Nem vélet­lenül az UNESCO Világörökség része. Ezt követően folytatjuk utunkat a ****-os hotelhez. Szállás (4 éj).

2. NAP: CARPI – MODENA – MARANELLO – BOLOGNA

Reggeli után Carpiba utazunk, ahol látogatást teszünk egy balzsamecet készítő farmon. A bemutató és kóstolás után, vásárlásra is lesz lehetőség. Programunk után Modenába láto­gatunk el, itt született és élt Pavarotti. A híres énekesre emlé­kezve alakítottak ki egy emlékmúzeumot életéről. A város katedrálisa és harangtornya, továbbá a Városháza a Piazze Grande-n, a Világörökség része. Látjuk a monumentális nagy­hercegi palotát is. Ezt követően egy különleges programra megyünk. A világ egyik legdrágább és leghíresebb autói a Ferrarik, melynek gyári múzeumát tekintjük meg Maranellóban. Ez több mint egy autómúzeum. A kiállítás során a tűzpiros cso­dákból különböző korú járműveket láthatunk. Érdekes megfi­gyelni, hogy mennyit fejlődött az autóipar. Újdonság, hogy be lehet fizetni Ferrari tesztvezetésre. Pár perces autózással ki lehet próbálni a Ferrari autók vezetésének élményét. Jelentkezés, fize­tés a helyszínen történik (jogosítvány szükséges). A múzeum maradandó élmény a laikusok számára is. Ha valaki nem akar a múzeumba bejönni a közeli kávézóban pihenhet. A nap végén utazunk vissza szállásunkra.

3. NAP: BOLOGNA

A mai napot Bolognában töltjük. A Piazza Maggiore terét mesés paloták övezik. A főtér közelében lévő monumentális Neptun kutat és a hatalmas könyvtár épületét is megtekintjük a Piazza Galvanin. Látogatást teszünk egy, a Fő tér közelében található csodás falatokat rejtő Salumeriában. Itt megkóstoljuk a hely­ben készült tésztákat, sonkát és a híres Mortadellát egy pohár bor kíséretében. (A kóstoló árát a részvételi díj tartalmazza.) Ezután ellátogatunk a Jeruzsálem-negyedbe, ahol a Santo Stefano 7 templomból álló épületegyüttesét láthatjuk. Sétánk során lefényképezhetjük a köröttünk magasodó hatalmas tor­nyokat. A csoport nagy részének meglepetést fog jelenteni, hogy Bolognában, a város közepén áll két látványos ferdetorony. Délután szabadprogram a városban, este visszatérés a szállodába.

4. NAP: RAVENNA – RIMINI – SAN MARINO

Reggeli után a mozaikjairól híres Ravenna városát keressük fel. Megtekintjük a város legfőbb látnivalóit. Sétánk során gyö­nyörű, több mint 1.500 éves mozaikokkal találkozhatunk, vala­mint érintjük a legnagyobb olasz költő, Dante síremlékét is. A művészeti látványosságok után tovább utazunk Riminibe, Olaszország „Miami”-jaként emlegetett tengerparti nyaralóvárosába, ahol 12 km hosszú lassan mélyülő partszakasz várja a turistákat. Fürdési lehetőség, szabadprogram. Pihenőnk után a közeli, mesés fekvésű mini államba, San Marinóba megyünk. A főtéren lévő Kormányzósági Palota és a Bazilika különösen lát­ványos. Városnézésünk és szabadprogramunk után jövünk le a hegyről és megyünk vissza a szállodába.

5. NAP: FERRARA – SZLOVÉNIA – BUDAPEST

Reggeli után hazaindulunk. Megállunk a „Pó asszonyaként” emle­getett Ferrara városában, mely a reneszánsz idején kapta mai képét. Középpontjában az Este család tiszteletet parancsoló vára áll. Ezt övezi a harmonikus belvárosi utcakép. Belvárosi sétánk után hazaindulás. Szlovénia érintésével a Budapestre érkezés 21 óra körül. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos gasztronómiai kirándulás Bolognában és környékén, reggelivel, 4*-os szállodában, buszos utazással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
33 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére