5 napos gasztronómiai élmény Provence-ben, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3 ebéddel, 1 vacsorával, kóstolókkal, főzőtanfolyammal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 38690
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

491.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38690

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kóstold meg Provence jellegzetes ízeit és készítsd el őket egy autentikus főzőtanfolyamon!

Opciók

  • 2021.09.22. - 2021.09.26.: , 491.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A Ryanair repülőjegyet illetékkel, fix ülőhellyel, 40x20x25 cm-es kézitáskával (melynek értéke: kb. 60.000 Ft)
  • A megadott szállásokat (3 éj Aix-en-Provence-ban, 1 éj Marseille-ban)
  • Reggelis ellátást
  • 3 alkalommal ebédet, 1 alkalommal vacsorát
  • A főzőtanfolyamot egy helyi séffel
  • A piaclátogatást 2 alkalommal
  • A program szerinti borkóstolásokat
  • A program szerinti helyi közlekedést
  • A magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Az útlemondási biztosítást 1,5%
  • Az idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő) 12 EUR / fő
  • A belépőket (helyszínen fizetendő) kb. 20 EUR / fő
  • BBP utasbiztosítás (Aegon)
    • Basic: 590 Ft/fő/nap
    • Extra: 790 Ft/fő/nap
    • Exclusive: 1.090 Ft/fő/nap

Felár

  • Feladható poggyász kérhető max. 10 kg kb. 8 000 Ft / db, max. 20 kg kb. 16.000 Ft / db
  • Elsőbbségi beszállás kérhető + 2 kézipoggyász a fedélzeten (40x20x25 cm és 55x40x20 cm, max. 10 kg) kb. 9.000 Ft / fő
  • Egyágyas felár 103.000 Ft

Program

1. nap: Budapest - Marseille - Bonjour Provence! A szökőkutak városa: Aix-en-Provence (30 km)

Délben indulunk Provence felfedezésére a Ryanair közvetlen járatával. Marseille-be érkezünk, majd rögtön tovább utazunk a szökőkutak városába, Aix-en-Provence-ba. Bejelentkezünk a szállodába, majd gyalogosan felfedezzük Paul Cézanne, a diákok, szökőkutak és a gasztronómia városát. Este egy hangulatos étterem vár ránk finom fogásokkal és zamatos, jéghideg roséval vacsorára. Emeljük poharunkat erre a csodálatos utazásra!

2. nap: Avignon: piac, főzőkurzus, Pápai Palota, borkóstoló

Reggeli után a pápák rezidenciájába, Avignon ősi városába utazunk. A város fő piacánál vár minket szakácsunk, aki egy kulináris mesterkurzus során bevezet minket a francia konyha titkaiba. Először együtt végigjárjuk a piacot. Minden üzletben szagolunk és kóstolunk: aromás szószokat, oliva tapenádokat, színes sajtokat, ropogós bagetteket… Majd a séf megtanítja nekünk, hogyan kell könnyű és elegáns provence-i vacsorát főzni. Főzés közben beszélgetünk és az emelkedett hangulatot a finom ételek és jó borok biztosítják.

Ebéd után gyalogos séta a városban, melynek során megtudhatjuk, hogyan kerültek a pápák Dél-Franciaországba. Meglátogatjuk a Pápai Palotát - a Vatikáni építkezés „előfutárát”, és felsétálunk a híres csonka hídra: „Sur le pont d’Avignon, l’on y dance …”

Ezután egy 18. századi épület borospincéjében megkóstoljuk a Cote du Rhone legjobb borait. A hatalmas pincében több mint 10 000 palack található a környék legjobb borászaitól.

A borkóstoló után visszabuszozunk Aix-en-Provence-ba. Este szabadprogram, a vacsora fakultatív.

3. nap: Provence-i piac, vörös város és borkóstoló az "Emmanuelle" filmek producerénél

Ma színek és aromák kavalkádja lesz! Egy igazi helyi, termelői piacra látogatunk Lourmarin-ban, ahol szabadon válogathatunk a többféle kecske- és juhsajt, igazi házi sonka és kolbász, provence-i füszernövények, lekvárok és pácok, méz és szappan, gyönyörű, kézzel készített konyhai eszközök, kosarak, bor és olívaolaj között... Ebédidőig elveszünk a piac színes forgatagában, majd találkozunk az egyik legjobb helyi étterem asztalainál.

Ebéd után Luberon-völggyel ismerkedünk. Itt találhatóak Provence legszebb falvai. Meglátogatjuk a Provence-i "Colorado"-t - egy élénk okkersárga-vörös kanyont, és végigsétálunk Roussillon-ban, ami még borús időben is olyan, mintha sütne a nap… Megtekintjük a régi városházát, a harangtornyot, majd a szirt szélén álló kilátóról a csodálatos panorámát.

Délután az "Emmanuelle" filmek producerének pincészetében várnak minket. Megkóstoljuk a birtok kiváló borait, majd egy egyedülálló kertben több száz illatos fűszernövény között sétálunk.  Végül egy ritka múzeumba megyünk, ahol 1200 db dugóhúzó került kiállításra a világ minden tájáról. A kollekcióban igazán érdekes darabok láthatóak a 17.századtól napjainkig. Az esti órákban érkezünk vissza a szállodába. A vacsora fakultatív.

4. nap: Marseille, igazi bouillabaisse és az azúrkék Földközi-tenger

A reggeli után búcsút veszünk Aix-en-Provence-tól és Marseille-ba utazunk.

Marseille tetején kezdjük a város felfedezését, a Notre Dame de la Garde bazilikánál, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra, a régi kikötőre és az öbölre If várával. Ezután bejelentkezünk a szállodába, majd gyalogosan megismerjük a színes Marseille-t.

A bouillabaisse híres mestere ebédre vár minket. Kis éttermében 30 éve igazi bouillabaisse-szel eteti a helyieket. A klasszikus marseille-i halászlé 6 hallal, krutonnal és két mártással többórás esemény. Tele hassal fogunk felállni az asztaltól, és lesétálunk az azúrkék tengerhez.

Délután fakultatív programként látogatás a Musée de la Savonnerie-be, ahol a világhírű szappankészítés történetét ismerhetjük meg, és ahol elkészíthetjük saját szappanunkat is.

Este szabadprogram, a vacsora fakultatív.

5. nap: Marseille - Budapest - Adieu Provence!

Délelőtt szabadidő. Lesz idő megnézni a csokoládé-, szappan- és a sajtüzleteket és még néhány üveg bort bepakolni. Délben transzfer a repülőtérre, majd provence-i élményekkel feltöltve érkezés Budapestre a délutáni órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos gasztronómiai élmény Provence-ben, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3 ebéddel, 1 vacsorával, kóstolókkal, főzőtanfolyammal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére