5 napos adriai nyaralás Horvátországban, buszos utazással, félpanzióval, idegenvezetéssel, fakultatív kirándulásokkal

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

8.600 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Vakációzz az Adriai-tenger partján, a bájos Kraljevicán!

Időpont

  • 2022. augusztus 30.

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 85.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 8.000 Ft, a fennmaradó 77.390 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Autóbuszos utazás
  • 4 éjszaka szállás az Uvala Scott** Hotelben, saját fürdőszobás szobákban
  • Félpanzió
  • Idegenvezetés

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő (partnerünknél fizetendő)
  • Idegenforgalmi adó (Üdülőhelyi díj): 200 kuna/fő
  • BBP biztosítás: 2.750 Ft/fő (70 éves korig), 5.500 Ft/fő (70 éves kortól)
  • Járulékos költségek (foglalási díj, szervezési költség, busz után fizetendő autópálya áfa): 50 kuna/fő
  • VOX készülék: 2.250 Ft/fő/5 nap (partnerünknél fizetendő)
  • Belépők

Felár

  • Egyágyas felár: 20.000 Ft
  • 35 fő alatti létszám esetén 10.000 Ft/fő felár fizetendő

Fakultatív programlehetőségek

A fakultatív programokra az út megrendelésével egyidőben tudnak jelentkezni. A programok árai Forintban, előre fizetendőek. A fakultatív programok utazási szerződésünk X.pontja szerint minimum 25 fő jelentkezésétől indulnak.

1. Egész napos kirándulás a Plitvicei Nemzeti Parkba

Az UNESCO védelme alatt álló nemzeti park csodálatos élmény az idelátogatók számára; a hatalmas tórendszer és a tavakat összekötő kisebb-nagyobb vízesések közötti séta, valamint a park gazdag növény- és állatvilágának látványa igazi kikapcsolódást jelent a kirándulás résztvevőinek.

PLITVICEI NEMZETI PARK:

6.500 Ft/fő (busz+idegenvezetés+ Autóbusz behajtási díj a nemzeti parkba)+ Parkbelépő: 15.000 Ft/fő (Változtatás jogát fenntartjuk)

A belépődíjat 55 Ft/ 1 kuna árfolyamig tudjuk garantálni.

A befizetés elmulasztása esetén, helyszínen az egyéni, magasabb összegű belépődíj fizetendő, külön sorban állással.

2. Egész napos kirándulás az Isztria-félszigetre

Első állomásunk Pula, Isztria fővárosa, mely gazdag történelmi örökségekkel rendelkezik, például egy teljes valójában pompázó római amfiteátrummal (megtekintés belülről is!!), mely egykor a gladiátorjátékok véres színtere volt. Mára már feltárták a nézőtér alatti szintet is ahonnan a vadállatok, gladiátorok, rabszolgák jelentek meg a harctéren. Ezen kívül rendkívül sok, jó állapotban megmaradt római építménnyel büszkélkedhet, melyek egyedivé teszik a számos horvátországi üdülőhely között. Majd Rovinj romantikus óvárosi részen teszünk sétát és a Szt. Eufémia székesegyházat tekintjük meg, melynek harangtornyából bámulatos látvány tárul elénk. Rovinjt az Isztria gyöngyszemének is nevezik egyedülálló szépsége, és műemlékekben gazdag belvárosának köszönhetően. Számottevő és látványos régészeti feltárásokkal, műemlékekkel rendelkezik az illír, a római és a velencei időkből. Lehetőség a piacon vásárolni. Este visszatérés a szállásra.

ISZTRIAI-FÉLSZIGET: PULA-ROVINJ: 7.500 Ft/fő (busz+idegenvezetés)+ belépők

3. Félnapos panorámahajózás delfinlessel

Reggeli után irány a Krk-sziget. Délelőtt piciny városnézés KRK városában idegenvezetőnkkel, vagy lehetőség egy kis strandolásra. A délutáni órákban hajóra szállunk, mely felejthetetlen élményt nyújt a Krk- sziget körüli gyönyörű panoráma, csobbanás egy hangulatos öbölben. Ha szerencsénk van, delfincsapattal is találkozunk a kirándulás során. Késő délután visszaérkezés a szállásra.

PANORÁMA HAJÓZÁS DELFINLESSEL: 14.990 Ft/fő (busz+idegenvezetés)

A fakultatív programokra az út megrendelésével egyidőben tudnak jelentkezni. A programok árai Forintban, előre fizetendőek.

Fontos

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1. nap: Indulás reggel 06:00-kor, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpart. (Gellért tér felöli végéből. Vidéki felszállást megrendeléskor jelezzék.) Útközben Zágráb megtekintése. Délután érkezés a szállásra.

2-4. nap: Szabadprogram, fürdőzés vagy fakultatív kirándulási lehetőség.

5. nap: Délelőtt szabadprogram, délután indulás haza, érkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos adriai nyaralás Horvátországban, buszos utazással, félpanzióval, idegenvezetéssel, fakultatív kirándulásokkal

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.08.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére