5 alkalmas SHR szőrtelenítés teljes testre a belvárosi Royal Beauty szalonban

Face&Go Beauty Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

12.950 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
84.990 Ft 40% 33.990 Ft
Face&Go Beauty Kft
1063 Budapest Bajcsy-Zsilinszky utca 43.
info@royalbeauty.hu
06 30 854 3909
royalbeauty.hu/

Akció Leírása

Szabadulj meg a kellemetlen szőrszálaktól SHR technológiával!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 51.000 Ft. At Alkuponnak fizetendő 12.950 Ft, a fennmaradó 38.050 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 5 alkalmas SHR szőrtelenítés teljes testre a belvárosi Royal Beauty szalonban

Az SHR tartós szőrtelenítési eljárás rendkívül kényelmessé teszi sok hölgy életét. Ajánlott a módszer a férfiaknak is, hiszen “csupán” le kell borotválni az adott test területét, ahol szeretnéd kiirtani a szőrt és 6 hetente eljönni a kezelésre. Mivel a Royal Beauty szalonban nagy kezelő fejjel dolgoznak, így viszonylag gyorsan végezhetsz a kezeléssel, legyen szó akár egy teljes testről. Maga a kezelés nem fájdalmas, nincs órákig tartó hűtés előtte-utána.

A Te kezelésed az SHR, ha régóta küzdesz a benőtt szőr mizériájával, mert ez a probléma az első kezelés után elszáll szinte minden egyes esetben. A Te kezelésed az SHR tartós szőrtelenítés, abban az esetben is, ha erős szőrrel rendelkezel, déli típus vagy. Sőt ha esetleg barnább a bőrtónusod, ez esetben is tudja már az SHR irtani a szőrödet.

Semmilyen káros hatása nincsen a későbbieket illetően, nem lesz a bőröd fényérzékeny, ha egy ilyen kúra után kimész a strandszezonban napozni. A kezelésre 6-8 hetente kell menned, személyre szabottan, ennyi a dolgod és nem több. A kezelés eredménye 1-3 év.

Royal Beauty

A szalon a VI. kerületben, jól megközelíthető helyen található, a Bajcsy-Zsilinszky úton, a környező kis utcákban tudnak a vendégek parkolni,  és a tömegközlekedés is rendkívül jó a belvárosban.

A kozmetikában nyugalomban tudod eltölteni azt az egy-két órát, amit relaxálásra, fiatalodásra szánsz. Miért fontos ez? A mai világban énidőről beszélünk, különböző stessz levelezési technikákat alkalmazunk, hisz nap mint nap számos területen kell megfelelünk. A régi időkben nem volt ennyi stressz, nem volt ennyi feladat és nyomás a hölgyeken. Munka előtt-után beszaladtak egy szárításra, ahol akár 2-3 órát is eltöltöttek pakolással az arcukon, fejük felett a hajszárító búrával. Manapság, ha sikerül eljutni kozmetikushoz, fodrászhoz, a szakembernek igenis figyelnie kell arra is, hogy a vendégnek lehet, hogy egész hónapban az itt töltött idő az “énideje”. Így a szalonban ez a szolgáltatás része, ők így várnak Téged!

Legyen szép napod!

1063 Budapest Bajcsy-Zsilinszky utca 43.
info@royalbeauty.hu
06 30 854 3909

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 alkalmas SHR szőrtelenítés teljes testre a belvárosi Royal Beauty szalonban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2020.12.15.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 854 3909 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére