5 alkalmas Fashion Model workshop a Red Model és FotóStúdióban – önbizalomnövelés, sminkelési ismeretek, pózok, catwalk és egy modelbook elkészítése

Red Model és FotóStudió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

140.000 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
190.000 Ft 26% 50.000 Ft
Red Model és FotóStudió
1073 Budapest Erzsébet krt. 35. 3/16
info@redmodel.hu
6707723303
www.redmodel.hu

Akció Leírása

Lépj szintet modell karrieredben a Red Model és FotóStúdió 5 alkalmas workshopjával!

Az ár tartalmazza

  • Az 5 alkalmas Fashion Model workshop összesen 5 alkalmat foglal magában, minden alkalommal 2 foglalkozást (2X50 perc), kéthetente 1 alkalommal. A foglalkozások szombatonként kerülnek megtartásra.

Ezen az izgalmas workshopon megtanulhatod mindazt, amire modellként szükséged lehet a munkád során, ám nem csak ebben a szakmában használhatod!

Felfedezheted egy új oldaladat, növelheted önbizalmadat, könnyebben eligazodhatsz a szakmában, megismerkedhetsz fontos szakmabeli emberekkel, akiket eddig csak a képernyőn láthattál, ismert emberekkel, modellekkel, sminkesekkel, fodrászokkal, fotósokkal.

Megtanulhatod, hogyan érd el sokkal könnyebben a céljaidat, s elindíthatod a modellkarriered! Ha szeretnél ennek a sok újdonságnak és élménynek a részese lenni, illetve önbizalommal és lazán a kamerák előtt mozogni, pózolni, beszélni, akkor nevezz be a Red Model és FotóStúdió Fashion Model workshopjára!

A programban szereplő foglalkozások rövid ismertetése

Önbizalom-építés, bemutatkozás

Az életben és a munkák során adódó verbális szituációk megélésére tanít. A modell közelebb kerül saját közlési formáihoz, és azt csiszolva tud később határozottan részt venni egy castingon. A közlés lényegi részeit, a konkrét információ átadást és a testbeszéd kombinációját oktató tárgy, ahol a cél, hogy az egyéniséged és a tanultak alkalmazása során reálisabb képet tudj alkotni Önmagadról.

Sminkelés alapjai, natúr smink készítése gyakorlatban

Ezen a foglalkozáson megtanulhatják a résztvevők, miként ápolják bőrüket, hogy az mindig szép és feszes maradjon, hogyan készítsen magának kifogástalan sminket akár egy hétköznapra, akár egy különleges alkalomra. A foglalkozás két részből áll: elmélet és sminkelési gyakorlat.

Modellpózok

A hallgató a kamera előtti viselkedést, pózokat sajátít el; a ruha, fény, háttér, stb. hatásokkal egybeolvadva, hogy tökéletesen adhassa vissza a bemutatandó kollekció stílusát. A foglalkozás két részből áll: elmélet és gyakorlat.

Kifutós járás (catwalk)

A foglalkozás keretein belül a leendő modell megtanulja, hogyan jár egy profi, hogyan viselkedik és mozog a kifutón, illetve elsajátítja a színpadi koreográfia alapjait.

Professzionális portfólió fotózás

A képzés modelbook elkészítésével (professzionális portfólió fotózással) zárul, amely magában foglalja a sminkest, fodrászt, stúdió bérletet, asszisztenciát és természetesen a fotóst. A képeket háttérmunkázzák, retusálják, hogy a legmegfelelőbb referencia képekkel rendelkezz. 2 szett ruhában (hétköznapi, elegáns ruha) fotóznak, a fotózás várható időtartama 2 óra.

1/4 éves ügynökségi közvetítés

3 hónapon keresztül az ügynökség tudomására jutott hostess, statiszta, modell szereplési lehetőségekről e-mailben minden hónap első hetében összefoglaló hírlevélben tájékoztatást küldenek Neked, a munkalehetőségek közül te választod ki, hogy melyikre szeretnél elmenni.

Red Model és FotóStúdió

A Red Model és FotóStúdió egy Budapest szívében található professzionális fotó stúdió (műterem) és modellügynökség. Egyedülálló kezdeményezés, amelyben ötvözik a szépségiparban több mint egy évtizede dolgozó profikat a fiatal kollégák innovációjával, s ahol törekszenek arra, hogy az iparág innovátor ügynöksége legyenek! Folyamatosan keresnek új arcokat magasság megkötése nélkül, már 10 éves kortól (magazinokba, bemutatókra, kampányokba, katalógusokba, plus size lehetőségekre, divattervezőknek, cégeknek, illetve partner ügynökségeknek).

Legyen szép napod!

1073 Budapest Erzsébet krt. 35. 3/16
info@redmodel.hu
6707723303

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 alkalmas Fashion Model workshop a Red Model és FotóStúdióban – önbizalomnövelés, sminkelési ismeretek, pózok, catwalk és egy modelbook elkészítése

Fontos

Beváltható: 2019.11.23.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 772 3303 • A vásárlást követően 3 napon belül szükséges felvenned a szolgáltatóval a kapcsolatot! • Az 5 alkalmas Fashion Model workshop összesen 5 alkalmat foglal magában, minden alkalommal 2 foglalkozást (2 x 50 perc), kéthetente 1 alkalommal. A foglalkozások szombatonként kerülnek megtartásra • Amennyiben az Alkupont megvásároltad, és a rajta szereplő lejárati határidőig beváltottad, ajándék utalványt kapsz, utána fél éven belül bármikor szeretettel várnak a workshopra (előzetes időpont egyeztetés alapján); • Lemondásra 2 nappal az egyeztetett időpont előtt van lehetőség; • Amennyiben értesítés nélkül nem jelensz meg az időpontra, a szolgáltatást teljesítettnek tekintik; • Vis major esetén (gyermek betegsége, stb.) nem számítanak fel pluszdíjat, de ezt hivatalosan igazolni kell • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére