474.000 Ft helyett 369.500 Ft: 8 napos körutazás 1 személyre Skóciában, reggelivel/félpanzióval, helyszíni közlekedéssel és magyar idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 32975
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

369.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32975

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a skót kastélyok misztikus történelmét és eredj a világhírű skót whisky nyomába egy izgalmas körutazáson! Mesés skót tájak és hangulatos városok várnak!

Időpont

  • 2019. július 3-10. között

Az ár tartalmazza 1 főre

  • 2 éjszaka Edinburghban 3*-os szállodában reggelivel
  • 1 éjszaka Aberdeenben 3*-os szállodában félpanzióval
  • 2 éjszaka Drumnadrochitban 3*-os szállodában félpanzióval
  • 1 éjszaka Fort Willianban 3*-os szállodában reggelivel
  • 1 éjszaka Glasgowban 3*-os szállodában reggelivel
  • 3 alkalommal vacsora (3., 4., 5. napon)
  • Helyszíni közlekedés a program szerint
  • Magyar idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

  • Lufthansa repülőjegy illetékkel,1 db 23 kg feladható poggyásszal, 1 db kézipoggyásszal kb. 80.000 Ft (változhat)
  • Idegenforgalmi adó (helyszínen fizetendő) 14 GBP/fő
  • Whiskey üzemlátogatások kóstolókkal, kulturális belépők 49.700 Ft/fő (kötelező)
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • BBP biztosítás

Felár

  • Egyágyas felár 132.000 Ft/fő

Program

1. nap: Budapest – Edinburgh

Elutazás Budapestről 11:25-kor a Lufthansa járatával, frankfurti átszállással. Érkezés Edinburghbe 17:10-kor, majd transzfer a szállodába. Szállás Edinburghben (2 éj).

2. nap: Edinburgh

Reggeli után a gyalogos séta során megtekintjük a Royal Mile felső részén található Edinburgh-i várat, amely 1603-ig, az angol–skót korona egyesítéséig, a skót uralkodói ház központja volt. A vár területén található a Szent Margit kápolna, amely a város legidősebb épülete (12. sz.). Itt láthatóak a koronaékszerek és az eredeti Végzet Köve. Megtekintjük a Szent Egyed templomot és a Bogáncs kápolnát, végül a „Királyi mérföld” végén található Holyroodhouse királyi palotát, amely II. Erzsébet hivatalos skóciai rezidenciája. Délután szabadprogram. Ha időnk engedi, a Leith kikötőben megtekintjük II. Erzsébet királynő jachtját, amely 40 évig szolgálta a királynőt, és több mint 1 millió mérföldet tett meg. A programok végén esti szabadidő eltöltési lehetőség, a szállodába mindenki egyénileg tér vissza.

3. nap: St Andrews – Dundee - Aberdeen

Reggeli után indulás Aberdeen felé. Útközben megállunk egy rövid időre St. Andrewsban, a golf szülőföldjén, amely városban található Skócia legrégibb egyeteme, ahol Vilmos herceg is tanult. Kívülről megtekintjük a város katedrálisának romjait. Ezután tovább indulunk Skócia negyedik legnagyobb városába, Dundee-ba, ahol megcsodálhatjuk az RRS Discoveryt, a Robert F. Scott déli-sarki expedíciójára épített kutató hajót. Programunkat a világon az egyik leghírhedtebb kísértetjárta kastély, a Glamish Castle megtekintésével folytatjuk, amely II. Erzsébet édesanyjának a családi kastélya, aki itt született 1900-ban. A nap végén Aberdeenbe érkezünk, ahol elfoglaljuk szállásunkat és vacsorázunk is.

4. nap: Balmoral – Dallas Dhu Lepárló - Cawdor kastély - Drumnadrochit

Reggeli után a Cairngorms Nemzeti Park szélén található Balmoralba utazunk. Az 1856-ban épült, skót főúri építészet egyik gyöngyszemét, az angol királyi család nyári rezidenciáját, egyúttal II. Erzsébet magánkastélyát tekintjük meg (kívülről). Ezután egy kóstolással egybekötött látogatást teszünk az 1899-ben alapított Dallas Dhu whisky üzemben, majd délután a Shakespeare: Machbet c. drámájából ismerős

Cawdor kastély meglátogatásával folytatjuk utunkat. Szállás és vacsora Drumnadrochitban. (2 éj)

5. nap: Dunrobin kastély – Glen Ord Whisky Üzem – Loch Ness

A mai napon még északabbra kirándulunk. Megtekintjük a tornyocskákkal csipkézett, tengerre néző, teraszon álló 187 szobás Dunrobin kastélyt, majd kóstolással egybekötött látogatást teszünk az 1838-ban alapított Glen Ord Whisky üzemben. Késő délután a szörnyről is világszerte híres Loch Ness partján haladunk. Megtekintjük Urquhart várát, amely a XVII. század óta romos állapotában, ám annál szebb kilátással fogad minket. Sétálunk a tóparton, s talán megpillanthatjuk a legendás Loch Ness-i szörnyet is, de ha mégsem, akkor is gazdagabbak lettünk a legendájával. Este vacsora.

6. nap: Eilean Donan kastély – Skye sziget – Armadale - Glenfinnan – Fort William

Reggeli után indulunk az Eilean Donan kastélyhoz, amely szépségével Skócia jelképévé vált. A XIII. században épült várat többször lerombolták, de ma mégis régi pompájával fogadja a látogatókat. Itt forgatták a Hegylakó c. film egyes jeleneteit. A várat egy középkori kőhídon átkelve érjük el. Ezután érkezünk a MacLeod klán ősi területére, a híres Skye szigetre. Sétálunk a sziget fővárosában, Portreeban, és gyönyörködünk a tájban, ezután indulunk Armadale-be, ahonnan komppal kelünk át Mallaigba. Innen Fort William felé vesszük az irányt, és útközben lehetőségünk lesz megcsodálni az 1800-as évek óta fenn álló, a Harry Potter című filmből is ismert Gleanfinnan Viaductot, amelyen átrobogott a híres Roxfort Express. Este szállás Fort Williamben.

7. nap: Fort William – Glencoe – Glasgow

Délelőtt egy rövid városnézéssel kezdjük a napunkat a bájos, nyüzsgő kis városban, Fort Williamsben, aztán Skócia talán leggyönyörűbb völgyében utazunk, a festőien szép és borzongató Glencoe látványos útján keresztül. A völgyet a Siralom völgyének is nevezik, mivel 1692-ben itt gyilkolták le a MacDonalds klán tagjait. Délután érkezünk Glasgowba, ahol egy rövid városnézéssel folytatjuk programunkat. Szállás a városban.

8. nap: Glasgow – Edinburgh - Budapest

Kora délutánig szabadprogram, majd transzfer az Edinburgh-i repülőtérre. Indulás 18:00-kor, érkezés Budapestre átszállással 23:15-kor.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos körutazás 1 személyre Skóciában, reggelivel/félpanzióval, helyszíni közlekedéssel és magyar idegenvezetéssel, júliusban

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére