439.000 Ft helyett 338.000 Ft: Járd körbe az elragadó Kanári-szigeteket, Gran Canariát és Tenerifét – 9 nap, 3-csillagos szállás, repülőjegy, félpanzió és ebédek

Ajánlat kód: 27604
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

338.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.( (NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 27604

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Napozz két különleges sziget elbűvölő tengerpartján, és utazd körbe Gran Canariát, valamint Tenerifét!

Opciók:

Utazás a Kanári-szigetekre, Gran Canaria és Tenerife megismerésével, repülőjeggyel, félpanzióval egy főnek

  • Elfogyott 2018.05.27. - 06.04.: 439.000 Ft helyett 338.000 Ft
  • 2018.09.23. - 10.01.: 439.000 Ft helyett 338.000 Ft

Az ár tartalma egy főnek:

  • A leírt alapprogram
  • 9 nap / 8 éj szállás 3-csillagos szállodákban
  • Ellátás: félpanzió és 2 × ebéd
  • Magyar nyelvű idegenvezetés Budapesttől Budapestig
  • A retúr repülőjegy alapára
  • Egy maximum 20 kg-os feladható poggyász szállítása a repülőn
  • Egy kézipoggyász szállítása a repülőn
  • Parkolás az út teljes időtartamára a Liszt Ferenc repülőtér közelében
  • Fix, foglaláskor választható ülőhely a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítás (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza:

  • Repülőtéri illetéket - 65.000 Ft (szerződéskötéskor fizetendő) 
  • Repülőtéri transzfereket - 12.000 Ft.
  • Egyágyas felár: 49.000 Ft

Fontos tudnivalók:

  • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat.
  • Ezek az összegek tájékoztató jellegűek, időközben változhatnak.

Vegyél részt egy feledhetetlen utazáson! Repülj el egészen a Kanári-szigetekig! Pihenj a 9 napos kaland alatt Gran Canaria és Tenerife tengerpartján egyaránt, és kirándulj, barangolj kedved szerint mindkét szigeten!

Olyan csodákkal találkozhatsz a szigetcsoporton, mint amilyen például a világ legnagyobb papagájgyűjteménye. Körbejárhatod Spanyolország legmagasabb hegyét is, hatalmas sziklafalakban, kanyonokban, pálmaoázisokban gyönyörködhetsz, tipikus helyi ételeket ízlelhetsz meg, és persze káprázatos fotókat készíthetsz élményeidhez kapcsolódóan.

Lássuk, pontosan mi vár rád! Íme, a részletes program:

  • 1. nap: BUDAPEST – GRAN CANARIA - Menetrend függvényében, várhatóan a délutáni órákban utazás Gran Canariára. Transzfer a szállodába (4 éj), majd pihenés.
  • 2. nap: SZIGETTÚRA GRAN CANARIÁN - Az első megálló a Degollada de la Yegua, ahol beláthatunk a kanyonba, visszanézhetünk Maspalomas homokdűnéire és gyönyörű fotókat készíthetünk a tájról. A fotószünet után tovább kapaszkodunk felfelé a kanyon mentén elhaladva egy pálmaoázis és egy tevefarm mellett, amíg meg nem közelítjük Fataga termékeny vidékét, itt déligyümölcsfák között vezet az út. A következő megálló a Mirador de Tunte, ahol a kilátóból történő fotózás mellett a helyi étteremben megkóstolhatjuk a narancs-kaktuszfüge és a narancs-ananász gyümölcslevet. Ezek után vadregényes sziklaképződmények között kanyarog az út körülbelül 1200 méter magasságig, megnézzük Gran Canaria legmagasabb pontját, a Pozo de las Nieves-t (1950 m) és a következő megállóban lefotózhatjuk a Roque Nublo-t és a Roque El Fraile-t, valamint a szomszédos szigetet, Tenerifét és a Teidét, Spanyolország legmagasabb csúcsát. Ugyanitt lehetőség van a helyi kecske- és birkasajt, kaktuszlekvár, a sajátos kanári marcipán, valamint különböző helyi italok (rumok, banánlikőr stb.) kóstolására is. A sziget földrajzi központjában, Cruz de Tejedánál, ahol az összes helyi út keresztezi egymást, Teror felé indulunk Valleseco termékeny völgyén keresztül. Terorban városnézés, ahol megtekinthetjük a 150 éves arukária fenyőket, a templomot, ahol Gran Canaria védőszentje, a „Fenyő Szűz Mária” található, amihez zarándokok tízezrei látogatnak el minden évben, ezért ez a sziget vallási központja is. Ugyanitt található a híres Balkonok utcája is. A következő megálló Firgas, a vizek városa. Ezután az arucasi Rum Üzem és Múzeumban, amely Spanyolország legrégebbi rumgyára, megtekintjük a rumgyártás folyamatát a pincészettől a bedobozolt üvegekig és végül végigkóstolhatjuk a gyár széles termékkínálatát. A következő megálló a Restaurante Cuatro Hermanas, ahol megebédelünk egy olyan étteremben, ami kifejezetten a helyiek által látogatott hely. Az ebéd 3-fogásos és a tipikus kanári ételek mellett a széles választékból kérhetünk hagyományos ételeket is. Az ebédhez ital is jár. Következő látnivalónk a Bandama, ami az utolsó működő vulkán volt 5000 évvel ezelőtt Gran Canarián. A Pico de Bandama csúcsáról gyönyörű kilátás nyílik a tájra, belekukkanthatunk a 200 méter mély kráterbe és megcsodálhatjuk Las Palmas panorámáját. A kirándulás utolsó megállója a Finca Canarias, amely egy családi aloe vera-ültetvény, ahol megismerkedünk ennek a rendkívül hasznos növénynek a tulajdonságaival és feldolgozásával. Az esti órákban érkezünk vissza szállásunkra.
  • 3. nap: PIHENÉS - Ezen a napon, aki akar, pihenhet, fürödhet. A helyszínen lesz lehetőség részt venni többféle hajókiránduláson, vagy egy jeep szafarin. Ezekről a helyszínen az idegenvezető fog részletesebb tájékoztatást adni. (Bármilyen programra jelentkezés a helyszínen).
  • 4. nap: PIHENÉS - Ezt a napot továbbra is pihenéssel, napozással töltjük. Aki szeretne, annak ekkor is lesz lehetősége fakultatív programokon részt venni.
  • 5. nap: GRAN CANARIA – TENERIFE - A reggelit követően a hajó indulásáig szabad program, majd Gran Canariáról áthajózunk az „örök tavasz szigetére”, Tenerifére. A kompon a csomag zárható szekrénybe történő elhelyezésekért 1 €-t kell fizetni. Szállás Tenerifén (4 éj).
  • 6. nap: SZIGETTÚRA TENERIFÉN - Ezen a napon egy egész napos szigettúrára indulunk, amely magába foglalja Tenerife déli, északnyugati és középső részének megtekintését. Idegenvezetőink segítségével az egész napos kirándulás időtartama alatt átfogó képet kapnak Tenerife, valamint a Kanári-szigetcsoport múltjáról és jelenéről. Playa de las Americasból indulva első megálló Los Gigantes, ahol többek között egy lélegzetelállítóan hatalmas sziklafalat csodálhatnak meg, mely valójában egy vulkán hosszmetszete. Következő megálló El Tanque, ahol megkóstolhatják a helyi kávét (baraquito) és egy jellegzetes, forró alkoholos italt, amelyet a helyiek viagra naturalnak neveznek. Aki szeretne, fakultatívan tevegelhet. Ezután megismerkedhetnek a szerencsétlen sorsú kisváros, Garachico, történetével és panorámás látképével, majd Icod de los Vinosba érkezve, megtekinthetik az ezeréves sárkányfát és megcsodálhatják a San Marcos templomot, ahol egy gyönyörű ezüstoltár található. A város a borairól is híres, így megízlelhetik a helyi borokat, likőröket, valamint a finom sajtokat egy borkóstoló keretében. Utunkat tovább folytatva a nagyon ízletes és bőséges ebédet, a sziget északi részének legszebb városában, Puerto de la Cruzban egy tipikus kanári ízeket kínáló étteremben fogyasztjuk el, helyi muzsikaszóval kísérve. Ebéd után a sziget különlegessége, Spanyolország leglátogatottabb nemzeti parkja, a Las Cañadas következik. Körbejárjuk Spanyolország legmagasabb hegyét, a 3718 méter magas, többkamrájú alvó rétegvulkánt, a Teidét. Több megálló után a déli lejtőn térünk vissza Las Americasba, de útközben még a szomszéd szigetekben és a táj változatosságában is gyönyörködhetünk.
  • 7. nap: PIHENÉS - Ezen a napon, aki szeretne, pihenhet, de számos fakultatív program közül is lehet választani. Például elmehetünk a sziget északi gyöngyszemének nevezett Loro Parkba, amely az egyik legnagyobb látványossága Tenerifének, mely egy különleges állatkert, helyi állatokkal. Itt található a világ legnagyobb papagájgyűjteménye, mely több mint 3000 különböző fajból áll, közülük 300 csak itt Tenerifén található. A csodálatos, színesebbnél színesebb madarak naponta többször szórakoztatják a látogatókat show-műsorukkal. Ezen kívül fantasztikus delfinshow, lélegzetelállító orka és fóka show kínál felhőtlen szórakozást a park vendégeinek.
  • 8. nap: PIHENÉS - Továbbra is pihenhetünk, illetve több lehetőség van kirándulásokon való részvételre (helyszíni jelentkezéssel). Lehet választani hajókirándulást vagy felkereshetjük a sziget másik nevezetességét a Siam Parkot, amely 2014-ben elnyerte a világ legjobb vízi vidámparkja címet. A Siam Park, több mint egy vízipark, maga az élmény. Az égbe magasodó Tower Power, a 28 méter hosszú kamikaze csúszda majdnem függőlegesen ereszkedik le, s igazi adrenalinbomba a csúszás rajta. A hullámstrand, amelynek egyik felén háromméteres, mesterségesen generált hullámokban lehet ugrálni, a másik, sekély része pedig fehérhomokos, szintén mesterségesen kialakított partszakaszba torkollik, örökre szóló élményt nyújt minden látogatónak.
  • 9. nap: TENERIFE – BUDAPEST - Menetrend függvényében utazás Budapestre, érkezés várhatóan az éjszakai órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.( (NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Utazás a Kanári-szigetekre, Gran Canaria és Tenerife megismerésével, izgalmas programokkal. 9 nap / 8 éj szállás 3-csillagos szállodákban, félpanzió és 2 × ebéd, magyar nyelvű idegenvezetés, retúr repülőjegy, poggyász szállítása, reptérhez közeli parkolás egy főnek. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére