43.900 Ft helyett 29.900 Ft: Köszöntsd az újévet a Riviéra fényűző ékszerdobozában – szilveszterezés Monte Carloban, buszos utazással, Cannes-i látogatással

Neoline Utazási Iroda
1 5
3.8 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

29.900 Ft

Ajánlatkérés
Neoline Utazási Iroda
Budapest, Szentkirályi u. 5, 1088
06 (1) 317 1256

Vélemények

H. Levente

Nagyon sok egynapos buszos út van érdekes látnivalókhoz, aki bírja az ilyet, annak nagyon jó!

V. Hedvig

Velencében szilvesztereztünk, rengetegen voltak, de nagyon élveztük!

R. Károly

Nagyon tetszett Prága, jó volt az idegenvezető is!

Az ajánlat leírása

Lépj át az új esztendőbe a híres Monte Carloban!

Fontos tudnivaló:

  • Külön fizetendő városbelépő: 5 € / fő

Monaco, azaz Monte Carlo az európai miniállamok egyike, az olasz-francia Riviérán. Felfedezésekor olyan csodák tárulnak itt eléd, mint a királyi palota, ahol délben őrségváltásnak lehetsz tanúja. A szilveszteri kaland során ezután a templomot keresheted fel, ahol a Grimaldi család tagjai nyugszanak, közöttük Grace Kelly is.

Szabadidődben gyönyörködhetsz az Oceanográfiai Múzeum akváriumaiban úszkáló halakban (belépő: kb. 14 € / fő), barangolhatsz az egzotikus kert különleges növényei között vagy éppen a luxus yachtok kikötőjében. Testközelből szemügyre veheted a híres Monte Carlo-i Forma-1 futamok színhelyét, ha pedig elég bátor vagy, szerencsét próbálhatsz egy kaszinóban.

A miniállam megismerésén túl a program részeként a Riviéra egyik kedves kisvárosába, Eze-Village-be utazhatsz tovább, ahol elsőként a Fragonard parfümgyárban tehetsz látogatást. Itt vezetés keretében pillanthatsz bele a parfümkészítés titkaiba és vásárlásra is lehetőséged nyílik. Érdemes még felkapaszkodnod a hegy tetején trónoló várhoz, ahol egyedülálló panorámában gyönyörködhetsz és magadba szívhatod a városka középkori hangulatát.

Ezután a Moyenne Corniche-on, vagyis a Középső Párkánynak nevezett úton indulhatsz tovább Cannes-ba. Itt végigsétálhatsz a híres Croisette Promenádon, ahol a neves színészek kézlenyomatait láthatod, illetve megnézheted a Fesztivál Palotát. Innen visszatérve Monte Carloba éjfélkor fergeteges tűzijátékkal köszöntheted a 2018-as esztendőt.

Program:

  • 1. nap Elutazás a délutáni órákban, 16 órakor a Népligetből, a Planetárium elől. Utazás Szlovénián és Olaszországon át Franciaországba.
  • 2. nap Érkezés a délelőtti órákban Monacoba. A környék felfedezését követően éjfélkor tűzijáték.
  • 3. nap Hajnali 1 óráig szabad program, majd indulás hazafelé. Folyamatos utazás Budapestre. Visszaérkezés a késő délutáni órákban várható.

Jó utat kívánunk!

Budapest, Szentkirályi u. 5, 1088
06 (1) 317 1256

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szilveszterezés Monacoban, buszos utazással egy főnek. A híres miniállam megismerésén túl, az út során ellátogathatsz Eze-Village-be és Cannes-ba is, majd éjfélkor fergeteges tűzijátékot csodálhatsz meg. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.12.29.-ig
Időpont: 2017. december 30. – 2018. január 1 • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: kalandozas@t-online.hu • Külön fizetendő városbelépő: 5 € / fő

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére