41.890 Ft helyett 31.900 Ft: Járj a vízesések földjén - 2 nap Bosznia-Hercegovinában, 3-csillagos szállás, félpanzió és buszos utazás

Ajánlat kód: 32521
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

31.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32521

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerd meg a lenyűgöző szépségű, kevés ember által ismert Una Nemzeti Parkot!

Az utazás fix időpontjai: 2019. Június 22-23. , Szeptember 14-15. 

Az ár tartalmazza egy főnek:

  • Autóbuszos utazás
  • Szállás egy éjszakára
  • Félpanzió
  • Programok
  • Magyar nyelvű idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza:

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás (Classic: 1.130 Ft / fő)
  • Útlemondási biztosítás (1,3%)
  • Foglalási díj (1.500 Ft / fő)
  • Üdülőhelyi díj 12 éves kor felett: 750 Ft / fő
  • Egyágyas felár: 4.500 Ft / fő - felár nélkül is foglalható, amennyiben vállalod a garantált társítást 2-3 ágyas szobában!
  • Belépők és felárak (Una és Jajce belépők: kb. 50 KM - kb. 30 €; rafting igény szerint: 40 € / fő - minimum létszám 35 fő)

Fontos tudnivalók:

  • Az ár időközben változhat, a végső árkalkuláció az utazási irodával való szerződéskötéskor derül ki.
  • Gyermekkedvezmény 14 éves korig: 2.000 Ft / fő
  • Utazás: légkondicionált autóbusszal (WC, videó, italautomata)
  • Nincs éjszakai utazás!
  • Szükséges úti okmány: érvényes kártyás személyi igazolvány vagy útlevél
  • Fel- és leszállási lehetőségek: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa
  • Vidéki gyűjtőjáratos felszállások (Ft / fő, oda-vissza): Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc 8.990 Ft, Gyöngyös, Eger 7.590 Ft

Kelj útra, hiszen Bosznia-Hercegovinában varázslatos tájak, meseszép vízesések és csodálatos kulturális látnivalók gazdagítják ezt a fantasztikus programot. Sőt, ha elég merész vagy, még raftingolhatsz is!

A szállásod 3-csillagos hotelben lesz, Bihac-ban. A szobák 2-3-ágyasak, fürdővel, telefonnal, TV-vel és ingyenes Wi-Fi-vel rendelkeznek. Az ellátás félpanziós lesz (svédasztalos reggelivel és menüvacsorával).

Program:

  • 1. nap Jajce, vízimalmok, Bihac

Indulás reggel 6 órakor. Kora délutáni órákban, érkezés Boszniába, Jajcébe, amelynek 30 méteres vízesését és annak szépségét Csontváry is megfestette. Az idegenvezető megismertet minket városka viharos múltjával és emlékeivel, amelyek közül kiemelkedik a városfal alatti katakomba a XIII. századi templommal, majd felkeressük a Pliva tavon látható, híres jajcei vízimalmokat, amelyek Bosznia Nemzeti Műemlékei közé tartoznak. Tovább haladva Bihac-ba érünk. Ismerkedünk a történelmi emlékekben gazdag várossal, amelyet még Zsigmond Király ajándékozott a Frangepán családnak. A városnézés alkalmával megtekintjük a Kapetán várát, majd Európa egyetlen gótikus dzsámiját látogatjuk meg. Szállás elfoglalása és vacsora.

  • 2. nap Una Nemzeti Park vízesései

Ezen a napon megismerkedünk a gyönyörűséges Una-folyó vízeséseivel. A legnagyobb vízesés a Martin Brodnál található, 800 méteren, és néhol 54 méteres szintkülönbséggel zubog alá a víz. Nem hagyjuk ki a gyönyörű Strbacki Buk vízesés-rendszerét sem, ahol a folyó vize 24 méterről, több teraszon keresztül zuhan a mélybe. A kis fából készített teraszok és utak segítik a vízesések megközelítését, hogy gyönyörködni tudjuk ebben a lenyűgöző természeti csodában. Némely helyszín csak kisbusszal megközelíthető, ezért rövid időre átszállunk helyi mikrobuszokra. A természet szépségén kívül néhány középkori vár maradványait is láthatjuk. A délelőtt folyamán fakultatív program keretében a merészebbek kipróbálhatják a raftingot is az Una-folyón, helyi túravezetőkkel. Hazaindulás előtt még megkóstoljuk a messzi földön híres bosnyák csevapokat. Élményekkel telve elindulunk Magyarországra. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 napos körutazás a vízesések földjén, Bosznia-Hercegovinában. Autóbuszos utazás, egy éj szállás 3-csillagos hotelben, félpanzió és magyar nyelvű idegenvezetés egy fő részére. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazás fix időpontjai: 2019. Június 22-23. , Szeptember 14-15

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére