4 napos wellness 2 nyugdíjas személy részére Esztergomban, a Bellevue**** Hotelben, félpanzióval, wellness használattal, masszázzsal

Ajánlat kód: 41097
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

89.400 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 41097

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Töltsetek néhány kellemes wellnessnapot Esztergomban!

Opciók

  • Classic kétágyas szoba: , 89.400 Ft
  • Standard kétágyas szoba: , 99.000 Ft
  • Superior kétágyas szoba: , 119.800 Ft
  • Háromágyas szoba: , 97.400 Ft

Felhasználható

  • 2022 június 10-ig és 2022. augusztus 23-tól december 22-ig, csak vasárnapi vagy hétfői

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 3 éjszaka szállás a választott szobatípusban (kérésre több éjszaka is elérhető)
  • Félpanziós ellátás: svédasztalos reggeli és svédasztalos vacsora – gyertyafényes vacsoraasztal (az ital árát nem tartalmazza)
  • Wellness szauna világ az egészség megőrzéséért: gőzkabin, sókabin, illatkamra, finn- és bioszauna, jégkása kút, dézsazuhany
  • Wellness részleg korlátlan használata (gőzkabin, sókabin, illatkamra, finn- és bioszauna, jacuzzi, élménymedence, melegvizes pihenőmedence, gyermekmedence, napozóágyak),
  • Kültéri medence (május 1 - szeptember 30. között)
  • Délutáni gyógytea a Sellő Wellness Bárban
  • Személyenként 1 x 25 perces választható masszázs
  • Fürdőköntös használat felnőttek részére, törölköző bekészítés,
  • Ingyenes Wifi használat,
  • Parkolás, ÁFA.

Felár

  • Dunai szoba felár: 2. 500 Ft / szoba / éj

Esztergom és térsége sok más kivételes adottsága mellett a hegyek és völgyek régiója, ahol mindezek mellett több tó, folyó és patak is van.  Esztergom és térsége a Pilis-hegység és Visegrádi-hegység ölelésében fekszik, s ezért számtalan kirándulásra, gyalog-, vagy kerékpáros-, illetve vízitúrára van lehetőség innen kiindulva.

Az Esztergomhoz legközelebbi jelentős magaslat a városból jó látható 406 méter magasan lévő Vaskapu-hegy, illetve a legnagyobb látványosságokat tartó 157 méter magas Várhegy.

Ezek mellett hagyományos kiránduló célpontoknak számít Esztergom tekintetében a település dél-keleti végén található Duna-Ipoly Nemzeti Park, az északra fekvő Búbánatvölgy, illetve több, kisebb magaslat (így például a 322 méter magas Sas-hegy, a 317 méter magas Kis-Kúria-hegy vagy a 318 méter magas Sípoló-hegy).

Esztergom ezeken túl több turisztikai útvonal metszéspontjában áll, illetve több túraútvonal és zarándokút is innen indul. A csillagtúrák logikája szerint Esztergomból a legkényelmesebb számos pilis-hegységbeli túrára való indulás, legyen az akár Dobogókő, Rám-szakadék, a Prédikálószék vagy a Fáry-kút, mint cél. A város közigazgatási területén lévő tavak szintén közkedvelt turisztikai célpontok. Ezek közül legnagyobb a strand-, sport és horgászcélokra egyaránt alkalmas Palatinus-tó, majd ezt követi a Búbánatvölgyben lévő Kerek-tó, és az ettől kissé távolabb lévő Dédai-tó.

Bellevue Hotel**** Esztergom

A Bellevue Hotel**** Esztergom belvárosától 5 km-re a Búbánatvölgyben helyezkedik el, csodálatos kilátással a Dunára. Ennek tükrében nem meglepő a szálloda elnevezése, a bellevue francia eredetű szó, amelynek jelentése: “szép kilátás”. E fantasztikus panorámát tapasztalhatják meg a kedves Vendégek a 80 db légkondicionált, telefonnal, színes LCD televízióval és internet hozzáféréssel ellátott szoba egy részéből, a 160 férőhelyes svédasztalos és a’ la carte kínálatú Tiffany étteremből és Panoráma teraszról, valamint a wellness-fitness épületszárny tetején elhelyezkedő napozó teraszról.

A wellness centrumban széles körű kényeztető kezelésekkel, fitness teremmel, 4 különböző típusú medencével és csodálatos szauna világgal várják a lazítani és szépülni vágyó Vendégeket. 2016-ban a szálloda szolgáltatásai egy 110 m2 vízfelületű kültéri medencével is bővültek.

Kisgyermekes családok pihenésének megkönnyítésére szolgál a Lurkó-kuckó, ahol színes játékkínálattal szórakoztathatják magukat és egymást a legifjabb generációk tagjai. Míg a serdülőkorú fiatalok az XBOX játékbarlangban virtuális játékokon vezethetik le felesleges energiáikat.

A szálloda több mint 60 autó elhelyezésére alkalmas, ingyenes parkolási lehetőséget biztosít.

A konferencia-, illetve szekciótermek egyaránt természetes megvilágításúak, légkondicionáltak és modern technikai eszközökkel felszereltek. Méreteik igény, résztvevőszám szerint alakíthatók, így tökéletesen alkalmasak kisebb-nagyobb rendezvények, esküvők, termékbemutatók, kiállítások, konferenciák, állófogadások lebonyolítására.

Jó pihenést kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos wellness 2 nyugdíjas személy részére Esztergomban, a Bellevue**** Hotelben, félpanzióval, wellness használattal, masszázzsal

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére