4 napos városnézés Prágában, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel, fakultatív kirándulással Karlovy Vary-ba, Pünkösdkor, augusztus 20-án és október 23-án is

Ajánlat kód: 39346
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

56.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 39346

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Sétálj Prágában, a tornyok városában, és a bájos Karlovy Vary-ban!

Opciók

  • 2021. október 20 - október 23.: , 56.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás nemzetközi engedéllyel rendelkező turista autóbusszal
  • 3 éjszaka szállás 3* csillagos szállodában Prága környékén
  • Reggeli
  • Idegenvezetés
  • Szervezési díj
  • ÁFA

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és járulékos költésgek ára: kb. 850 CZK + 10 euró
  • BBP biztosítás (külön köthető): 510 Ft/fő/nap ártól
  • Sztornó biztosítás (külön köthető): a teljes díj 5%

Felár

  • Egyágyas felár: 22.000 Ft (csak az az utas fizeti, aki egyedül van egy szobában)
  • Fakultatív vacsora (2 alkalom): 9.000 Ft

Program

1. nap: Debrecen – Nyíregyháza – Budapest – Győr – Rajka – Pozsony – Prága

Indulás Debrecenből és Nyíregyházáról a hajnali órákban. Budapest – Tatabánya – Győr útvonalon, rövid pihenőkkel érkezés a Duna menti szépségként is emlegetett Pozsonyba, mely több évszázadon keresztül Magyarország fővárosa volt. A Duna fölé magasodó négytornyú pozsonyi vár már messziről jól látható, és a város legjelentősebb történelmi látnivalója. Elsőként a Szent Márton dómba, vagy ismertebb nevén a Koronázó templomba látogatunk, mely a város legismertebb és legnagyobb temploma lenyűgöző méreteivel. A magyar királyok koronázási útvonalán haladva látjuk azokat a gyönyörű reneszánsz, barokk és rokokó épületeket, helyszíneket, amelyek a magyar történelemhez szorosan kapcsolódnak. Továbbhaladunk a Mihály kapu, a Prímás Palota, az Óvárosháza és végül a főtér irányába. Itt egy rövid szabadidő keretében megkóstolhatjuk a szlovák ízeket (knédli, sztrapacska, sör). Délután Brno - Jihlava útvonalon érkezünk Prága környéki szálláshelyünkre (3 éj).

2. nap: Prágai városnézés – hajókirándulás a Moldván (fakultatív)

Reggeli után városnézés a Moldva partján fekvő „száztornyú" cseh fővárosba. A világ egyik legnagyobb Várnegyedében, a Hradzsinban kezdjük látogatásunkat - Strahovi Kolostor, Loretoi Szűz Máriatemplom, Szent Vitus székesegyház, Királyi Palota, Szent György Bazilika, Arany utcácska. Délután az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Óváros látnivalóit keressük fel (Városháza, Orloj, Tyn templom, Károly híd, Vencel tér).

Este fakultatív program: 2 órás romantikus hajókirándulás a Moldván: fogadó ital, svédasztalos vacsora zenével.

A fakultatív program ára: 10.000 Ft / fő

3. nap: Karlovy Vary kirándulás (fakultatív program)

Reggeli után Karlovy Varyba, az egykori császári fürdőhelyre utazunk (útközben rövid pihenő és vásárlási lehetőség a krušovicei sörgyárnál. Karlovy Varyban ismerkedünk az európai hírű fürdővárossal, mely az Osztrák-Magyar Monarchia idején a nemzetközi arisztokrácia egyik fő találkozóhelye volt. A teraszosan kiépült meseszép folyóparti város csodaszépen felújított Monarchia korabeli épületei között sétálva érezhető az egykori úri világ hangulata. Városnézés: Mária Magdolna templom, Grand Hotel, Pupp Szálloda. Itt forgatták a Casino Royale cimű filmet, szabadprogram, gyógyvízkóstolás. Vásárlási lehetőség a csehek nemzeti italából, a Becherovkából, melyet itt gyártanak, és megízlelhetjük Karlsbad finom ostyáit. Késő délután visszaindulás a szálláshelyre.

Az egész napos fakultatív program ára: 10.000 Ft / fő

4. nap: Prága – Kutná Hora

Reggeli után indulunk Kutná Horába, mely festői szépségében vetekszik a fővárossal és a középkorban Csehország második legnagyobb városává nőtte ki magát. A volt ezüstbánya város, ma már nem olyan jelentős, mint virágkorában, viszont a több mint 300 műemlékvédelem alatt álló középkori, valamint a város barokk épületei ma is rengeteg látogatót vonz. 1995 óta a történelmi központ az UNESCO világörökségek listáján szerepel. Látványasságai közül megtekintjük a város peremén lévő Mindenszentek kápolnát, más néven Csontkápolnát. Délután folyamatos utazás Brno – Pozsony útvonalon. Érkezés Budapestre az esti, Nyíregyházára, majd Debrecenbe a késő éjszakai órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos városnézés Prágában, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel, fakultatív kirándulással Karlovy Vary-ba, Pünkösdkor, augusztus 20-án és október 23-án is

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére