4 napos városnézés Moszkvában és belépő a 18. Retro Disco Nemzetközi Fesztiválra, 4*-os szállással, reggelivel, transzferrel, vízummal

Ajánlat kód: 35699
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

196.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35699

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Bulizz egy nagyot a '80-as, '90-es évek legnagyobb slágereire Moszkvában!

Időpont

  • 2020. november 28.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállást kétágyas szobában, 4*-os szállodában
  • Reggelit
  • Reptéri csoportos transzfereket
  • Városnézés magyar nyelvű idegenvezetővel
  • Privát parti busz DJ-vel, alkoholos és alkoholmentes italokkal
  • Vízumot
  • Tánctéri belépőjegyet a 29-én megrendezendő „Retro Disco” nemzetközi fesztiválra

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • Repülőjegy 38 000 Ft/ fő ártól
  • Fakultatív programok
  • BBP biztosítás 590 Ft-tól/fő/nap

Felár

  • További éjszaka hosszabbítás a hotelben 25 500 Ft/fő/éj
  • „A” kategóriás belépőjegy kiegészítő ár 45 000 Ft/jegy
  • Egyágyas felár 45 000 Ft/fő

Program

1. nap: Budapest - Moszkva

Utazás Budapestről 05:55-kor Moszkvába közvetlen menetrend szerinti járattal. Érkezés 10:30-kor, az orosz főváros megismerését autóbuszos városnézéssel kezdjük, meglátogatva a város legrégebbi emlékeit, amely során megtekintjük a Szófia rakpartot, a Megmentő Krisztus Székesegyházat, az ortodox vallás egyik páratlan remekművét, majd utunkat Moszkva délnyugati része felé folytatjuk, ahol célpontunk a Novogyevicsij kolostor. A 16-17. századi III. Vaszilij nagyfejedelem által alapított építészeti remekmű a Kreml után az orosz főváros egyik leghíresebb műemléke. Az épületegyüttes 2004-től az UNESCO világörökség részét képezi. A kolostort csak kívülről tekintjük meg. Ezután felkeressük a Lomonoszov Egyetemet, ahol tartunk egy rövid pihenőt és ahonnan gyönyörű kilátás nyílik Moszkvára. Városi sétánk a világhírű Vörös téren végződik, Oroszország és a világtörténelem egyedülálló építészeti csodája, a Vaszilij Blazsennij székesegyház megtekintésével (kívülről), amely mintegy megkoronázza gazdag programunkat. Majd transzfer a szállodába és szállás elfoglalása.

Este egy újabb lehetőségként tárul elénk egy fakultatív, hangulatos séta a régi Arbaton, a város legrégebbi sétálóutcáján, majd felejthetetlen napunk Moszkva autóbuszos megtekintésével zárul. Ezt a programot az épületek szinte művészi fokon történő kivilágítása teszi különlegessé.

2. nap: A koncert napja. Helyszín: Moszkva, 19:00 CSZKA csarnok - 18. "Retro Disco" Nemzetközi fesztivál

A fesztivál előtt, délelőtti órákban Moszkva megismerését fakultatívan kibővíthetjük a kihagyhatatlan, szintén a világörökség részévé vált Kreml és Kincstár megtekintésével, melyhez metróval utazunk. A Kreml területén található a Nagy Kreml Palota, a Lázár templom, az Uszpenszkij székesegyház, a Blagovescsenszkij székesegyház, az Arhangelszkij székesegyház, a Nagy Iván harangtorony, a Tizenkét Apostol temploma, a Pátriárkák palotája és a Kongresszusi Palota. Ezután a Kincstárat keressük fel. A régebben fegyvertárként működő épületben ma kincstár található, amelyben a cári udvar tárgyi történelme látható, orosz mesterek által készített ezüst és arany ékszerek, illetve a külföldi delegációk ajándékai.

Exkluzív program:

A fakultatív program után egy party busz vár minket, ahol elkezdünk ráhangolódni az estére. A DJ a '80-as, '90-es évek nagy slágereit játssza, miközben a bárpultnál kedvenc italainkat keveri a barman. Az elő buli után remek hangulatban érkezünk a retro diszkó fesztivál helyszínére, ahol immár élőben hallgathatjuk kedvenceinket.

Idei fellépők: Thomas Anders, C. C. Catch, Sandra, Alphaville és még sokan mások.

3. nap: Arbat és esti Moszkva

A fergeteges buli kipihenése után szabadidő, vagy fakultatív programként bejárhatjuk az esti Moszkvát, melynek során az esti megvilágításban is megcsodálhatjuk a nevezetességeket, amelyek teljesen más képet festenek, mint nappal. A program keretében lehetőségük lesz gyalogosan is megnézni az Arbatot, Moszkva turisták által leginkább látogatott sétáló utcáját, amely tele van régiség- és ajándékboltokkal, és ahol esténként utcazenészek szórakoztatják a járókelőket.

4. nap: Moszkva - Budapest

Reggeli órákban transzfer a repülőtérre (felszállás 11:05 - wizzair járathoz igazítva), várható érkezés Budapestre 11:45, vagy esetleges úthosszabbítás – útkiegészítés.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos városnézés Moszkvában és belépő a 18. Retro Disco Nemzetközi Fesztiválra, 4*-os szállással, reggelivel, transzferrel, vízummal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére