4 napos városnézés Londonban, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44432
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

302.500 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44432

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezzétek fel London világhírű nevezetességeit!

Időpontok

  • 2024. június 20.: , 304.500 Ft
  • 2024. július 11.: , 302.500 Ft
  • 2024. augusztus 17.: , 304.500 Ft
  • 2024. szeptember 5.: , 304.500 Ft
  • 2024. október 24.: , 302.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást repülővel Budapestről (illetékkel)
  • Oda-vissza úton transzfert a londoni repülőtérről a szállodáig
  • Program szerint 3 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
  • Program szerint 3x reggelit a szállodában
  • Alap program szerinti programokat és városnézéseket
  • Magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

Az ár nem tartalmazza

  • A szálláson elfogyasztott fakultatív vacsora árát
  • A helyi tömegközlekedéssel (piros emeletes buszok, metró stb.) történő városnézés során a menetjegyek költségeit (Oyster-kártya)
  • Temze hajójegyet 20,00 GBP
  • Fakultatív programon való részvételt
  • Az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit
  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 60 GBP
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 5 GBP
  • London „Oyster” kártya: 40 GBP
  • A belépőjegyek árát
    • Stonehenge belépő (foglaláskor kérjük előre jelezni) : 14.000 HUF (38,35 EUR)
    • Tower belépőjegy : 19.500 HUF (53,41 EUR)
  • Szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)
  • Kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást
  • Minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat
  • Valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)
  • Útlemondás biztosítást

Felár

  • 15-24 fő esetén: 19.000 Ft / 53 EUR/fő
  • Egyágyas felár 75.000-90.000 Ft
  • 3x vacsora felár: 42.000-50.500 Ft

Program                  

1.NAP: BUDAPEST – LONDON

Elutazás menetrendtől függően repülővel Londonba. Érkezésünket követően transzfer a szállodába, ahol három éjszakát töltünk. Menetrend függvényében a város meghódítására indulunk metróval és gyalogosan, ismerkedünk a belváros hangulatával (Londonban a leggyorsabban metróval tudjuk a belvárost elérni a nagy távolságok miatt). Sétánkat a Parlamentnél kezdjük, melynek szomszédságában ott áll a méltán híres Westminster Apátság, de útba ejtjük a királyi lovasőrséget, a St. James’s Park pelikánjait és természetesen a Buckingham Palotát is. Betérünk a monumentális Trafalgar térre, ahonnan Nelson admirális szobra vigyázza a várost, majd folytatjuk utunkat a Piccadilly Circus óriási fényreklámjai felé. A városnézést követően szabadidő következik, ahol ellátogathat a londoni elitet már 300 éve kiszolgáló exkluzív Fortnum&Mason áruházba, a közeli exkluzív üzleteiről híres Regent Street vagy az utcai mutatványosairól híres Leicester térre. Ha kedve tartja kipróbálhat egy valódi angol pubot a Soho szívében vagy barangolhat az előkelő Mayfair negyed lenyűgöző téglaépületei között. (A repülő menetrendi változás esetén ezen programrész a 4. napon délelőtt is megvalósulhat). Vacsora a szálláson.

2. NAP: STONEHENGE ÉS SALISBURY KIRÁNDULÁS UTÁNA LONDON (280 KM)

Reggelit követően programját egyénileg tervezheti Londonban, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: utunk a dél-angliai Salisbury síkságon át vezet a több mint 4000 évesre becsült Stonehenge monumentális kövei közé (közelről történő megtekintését jelentkezéskor foglalni kell!). Keletkezése ma is talány – talán a régi idők varázslóinak kultikus szertartásai zajlottak itt, talán ősi naptárként működött. Majd az Agatha Christie krimik kisvárosi hangulatát idéző Salisbury-be érkezünk, melynek 750 éves katedrálisa uralja a várost. Az építmény igazi remekmű, tornya Angliában a legmagasabb, káptalani gyűléstermében őrzik az angol parlamentarizmus alapokmányát, az 1215-ben írt Magna Chartát. A katedrálist övező kilenc hektáros zöld gyepen sétálunk, mely mit sem változott az elmúlt évszázadok alatt. Délután Londonba visszatérve folytatjuk sétánkat a városban, a London Bridge nevű hídtól a Temze mellet, végigsétálunk a Szent Pál Katedrálisig, séta közben felfedezve a Southwark Katedrálisban őrzött magyar emléket, Drake kapitány kalóz hajóját a Golden Hinde-et, Shakespeare kerek színházát a Globe-ot valamint átsétálunk a Millenium hídon hogy a Szent Pál Katedrálist is szemügyre vehessük. Vacsora a szálláson.

3. NAP: TOWER OF LONDON VALAMINT TOVÁBBI LONDONI SÉTÁK

Reggeli után nekivágunk felfedezni a közel ezeréves Tower of London erődítményt (előjelentkezés szükséges!), ahol megtekintjük a gondosan őrzött koronaékszereket és megmásszuk a várfalakat. Ezután élményteli (fakultatív) temzei hajózáson veszünk részt Greenwich városrészig London menetrendszerinti vizibuszával, melynek során a vízről szemlélhetjük meg a város keleti oldalát (hajójegy az Oyster feltöltés árában benne van!). A Cutty Sark impozáns vitorlás hajója után bolyongás és mókusetetés a Greenwich Parkban, a hosszúsági meridián megkeresése az Obszervatóriumnál, de szabadidő keretében megtekintheti a Nemzeti Tengerészeti Múzeumot, a „Királynő Házát” vagy akár tehet egy sétát a Temze alatt. A program végén visszatérünk a Tower of London épületéhez, ahol a város egyik szimbólumává vált Tower hídról szemügyre vesszük London páratlan látképét. Vacsora a szálláson.

4. NAP: LONDON – BUDAPEST

Délelőtt szabadidő, avagy igény szerint a még nem látott helyszínek felkeresése idegenvezetőnkkel menetrendtől függően, majd transzfer a repülőtérre és hazautazás Budapestre.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos városnézés Londonban, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
33 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére