4 napos városnézés Koppenhágában, látogatás Malmőben, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással

Ajánlat kód: 38608
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

284.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38608

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Eredj Te is a vikingek nyomába Koppenhága és Malmö városaiban!

Opciók

  • 2023. július 20.: , 284.500 Ft
  • 2023. október 26.: , 284.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy illetékkel
  • 3 éjszaka szállás 3*-os szállodában, 2 ágyas tus/wc-s szobában
  • Reggeli
  • Belépők a program szerint

Az ár nem tartalmazza

  • Koppenhága kártya (kötelező): 929 DKK
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 25 EUR

Felár

  • Egyágyas felár: 75.000 Ft
  • 3x fakultatív vacsora: 29.800 Ft
  • 15-24 fő esetén: 18.000 Ft/fő

Program

1. nap: Budapest – Koppenhága
Elutazás Budapestről repülőgéppel, menetrendtől függően Koppenhágába. A repülőtérről a kényelmes és könnyen megközelíthető vonattal mindössze 20 perc alatt a város szívében találjuk magunkat, ahol 3 éjszakán keresztül szállásunk lesz. Menetrendtől függően ismerkedünk Dánia fővárosával. Városnézésünk során elvegyülünk a helyiekkel, igénybe vesszük Koppenhága kényelmes és rendkívül tiszta, modern földalatti metróhálózatát.

2. nap: Koppenhága a „pincétől a padlásig” | Öresund hídon a svédországi Malmőbe
Reggeli után gyalogosan ismerkedünk Koppenhágával. Városnézésünk alatt a város egykori kikötői negyedével ismerkedünk: a város jelképévé avanzsált Kis Hableány szobrával, a látványos Gefion-kúttal, a Citadellával és a városházával. A déli órákban az Amalienborg Palotánál megtekintjük a történelmi hagyományokat hűen őrző őrségváltást is. Az Amalie kertből láthatjuk az operaházat is, mely a helyiek szerint viccesen inkább egy modernkori „kenyérpirítóra” emlékeztet. Fakultatív ajánlatunk: hajókirándulásra invitáljuk Önöket Koppenhága csatornáin, hogy egy teljesen más szemszögből ismerjük meg a fővárost. A hajózást követően programunkat a Christiansborg palotánál folytatjuk (mely jelenleg a parlament épülete is egyben), majd lehetőségünk nyílik közel 40 méter magasból szemlélni a várost. Megtekintjük a "Csavart Templomát" is, mely egykoron a tőzsde székhelye volt. Szabadidő a városban, vagy jöjjön velünk! Szeretné a délutánt Svédországban tölteni? Fakultatív ajánlatunk: kirándulásra hívjuk a híres Öresund hídon át Svédország harmadik legnagyobb városába vonattal, Malmöbe! Városnézés a Szt. Péter templommal (kívülről), a híres Lejonet patikával és a Thottska házzal. Láthatjuk a XVI. században épült városházát, a környező macskaköves utcákkal és benne a gondos kezek ápolta házakkal, a kellemes hangulatú terecskével – a Lilla Torggal. Késő este utazunk vissza szálláshelyünkre Koppenhágába.

3. nap: Koppenhága egyénileg vagy jöjjön velünk: Roskilde
Reggelinket követően egyénileg szabadidő a város történelmi vidámparkjában a Tivoli Kertekben! Nincs még egy olyan park, mint a varázslatos Tivoli. Ez a város szíve, kevés ennél bájosabb témaparkot találni a világon. Tele van varázslattal és furcsaságokkal: kínai pagodával, csónakázó tóval, mívesen kialakított lámpásokkal, szabadon sétálgató pávákkal és pislákoló tündérfényekkel a fák közt. Tivoliban garantált a nyugalom és az említett dán hygge érzés is, főleg, ha leülünk valamelyik kis étterem vagy kávézó teraszán. Közülük is a legajánlottabb a Cakenhagen kávézó, ami csakis az apró süteményeknek és tortácskáknak szentelte magát. Miután körbejártuk a hangulathoz illő körhintákat, tulipános kerteket, hidakat és pagodákat, megtapasztalhatunk egy kis Tivoli varázslatot is. Aki nem kíván a kertben sétálni, jöjjön velünk (a Tivoli kert késő estig nyitva tart, így esti fényekben is megtekinthető egyénileg)! Fakultatív ajánlatunk: Roskildébe a gyors és modern vonattal mindössze 20 perc alatt érkezünk, ahol megtekintjük gótikus katedrálisát, mely egykoron számos dán király temetkezőhelye volt. Sétálunk a hangulatos városkában és megtekintjük a vikinghajó múzeumot. Délután visszatérünk Koppenhágába és folytatjuk a városnézésünket idegenvezetőnkkel: a historikus és egyben a város leghangulatosabb, ikonikus Nyhavn negyedében sétálunk. A Kongens Nytorvnál megtekintjük a Dán Királyi színházat, a Hotel d’ Angleterre szálloda épületét és a régi városházát. Sétánk során több alkalommal keresztezzük a város sétálóutcáját a Strogetet, majd ismét a magasban találhatjuk magunkat, de most nem lifttel, nem is lépcsőkön, hanem egyszerűen egy speciálisan kialakított lejtőn sétálhatunk ismét a város fölé a híres Rundetaarn, Kerek Toronyban. A legrégibb, ma is működő obszervatórium Európában, amit manapság amatőr csillagászok használnak. Elsétálunk az egyetem épületénél és bepillantunk a barokk Megváltó templomába, ahol láthatjuk a híres Thorvaldsen Krisztus szobrát. Szabadidő a városban, majd a szállodánkba térünk vissza.

4. nap: Ami még kimaradt Koppenhágából, majd hazautazás Budapestre
Megreggelizünk, és irány a helyi ízek és illatok tárháza! Koppenhága piacára, a Torvehallerne-re igyekszünk, ahol bepillantást kapunk a virágok illatfelhőibe, az ízek harmonikus világába. Egyes standokon ingyenesen kóstolhatunk, ízlelhetünk – a vásárlás reményében – kedves árusok standján! Élményekkel sétálunk tovább a közeli Botanikus kertbe (ahol a repülőmenetrend függvényében időzünk) majd a Rosenborg kastélyhoz, mely a dán koronaékszerek őrzője! A kastély méretei megtévesztők a látványával és belső értékeivel, gazdagon díszített belső termeivel szemben, ahol úgy érezzük, hogy az egykori orosz cárok palotái elbújhatnak díszítettségükben a Rosenborg palota termei mögött. (Ezen programrész a repülő menetrendtől függően az első nap délutánján is megvalósulhat) Vonattal utazunk a repülőtérre, menetrendtől függően hazautazás Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos városnézés Koppenhágában, látogatás Malmőben, repülőjeggyel, reggelivel, 3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére