4 napos városnézés Firenzében, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással, 1 borkóstolós ebéddel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 38676
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

289.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38676

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Irány Firenze, a reneszánsz művészetek fővárosa!

Opciók

  • 2022.10.22. - 2022.10.25.: , 289.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A WizzAir repülőjegyet illetékkel, fix ülőhellyel, max. 40x30x20 cm-es kisméretű kézitáskával (melynek összege: kb. 50.000 Ft)
  • 2 éjszakát Firenze belvárosában, 3*-os szállodában reggelivel
  • 1 éjszakát Bolognában, 3*-os szállodában reggelivel
  • 1 borkóstolót ebéddel
  • A helyszíni közlekedést autóbusszal
  • Olasz városi adókkal
  • A magyar nyelvű csoportkísérőt
  • A helyi, magyar nyelvű művészettörténetben jártas idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Az útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,2%
  • Az idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő) 15 EUR
  • A belépőket (helyszínen fizetendő) kb. 50 EUR
  • BBP utasbiztosítás (Aegon)
    • Basic: 590 Ft/fő/nap
    • Extra: 790 Ft/fő/nap
    • Exclusive: 1.090 Ft/fő/nap

Felár

  • Egyágyas felár 56 000 Ft, 64 500 Ft (júniusban)
  • Feladható poggyász kérhető max. 20 kg kb. 20 000 Ft/db-tól
  • Elsőbbségi beszállás kérhető (2 db fedélzetre felvihető poggyásszal: 1 db max. 40x30x20 cm és 1 db max. 10 kg-os max. 55x40x23 cm kb. 18 000 Ft/fő-től

Program

1. nap: Budapest - Bologna - Firenze

Elutazás Budapestről 13:35-kor Bolognaba a WizzAir közvetlen menetrend szerinti járatával. Érkezés 15:00-kor, majd továbbutazás Firenzébe. A szállás elfoglalását követően egy hangulatos program vár ránk: csónakokba szállunk és hajókázunk egyet az Arno folyón. Igazán különleges élmény, ahogy a Ponte Vecchio egy teljesen új szemszögből láttatja magát! Miközben a város szépségében gyönyörködünk, egy pohár aperitif fokozza a hangulatot (rossz idő esetén egy panorámateraszon fogyaszthatjuk el az üdvözlőitalt).

Este szabadprogram, a vacsora fakultatív, amelyet nem érdemes kihagyni, hiszen idegenvezetőnk egy tipikus firenzei, toszkán ételeket kínáló étterembe kalauzol el minket, mesél az ételekről és segít a választásban.

2. nap: Firenze

Ezt a napot teljes egészében Firenze felfedezésére szenteljük. 4 órás közös séta a 14-15. században épült belvárosban, melynek során kívülről megtekintjük a középkori városházát (Palazzo Vecchio), a Dómot, a Keresztelő kápolnát, a Harangtornyot, Dante szülőházát, a Santa Croce templomot, a Medici kápolnát (ahol Michelangelo szobrai is láthatóak), az Uffizi képtárat, a Pitti palotát, majd átsétálunk a Firenze jelképévé vált Ponte Vecchio hídon is. Útközben az egyik piacon még egy finom kóstolóra is szakítunk időt. Ezt követően szabadidő, fakultatív ebédelési lehetőséggel.

Délután fakultatív látogatás az Uffizi képtárban magyar nyelvű tárlatvezetéssel. Olaszország leglátogatottabb múzeumát a Medici család alapította. Az U alakú épület a 16. század végére épült fel. Itt található a világ egyik leggazdagabb gyűjteménye többségében olasz művészek alkotásaival: Botticelli, Michelangelo, Tiziano, Leonardo da Vinci, de láthatunk Raffaello, Giotto és Caravaggio festményeket is.

Este szabadprogram, a vacsora fakultatív (étteremválasztás idegenvezetőnk ajánlásával).

3. nap: Firenze - Bologna

Firenze kapujában, egy gyönyörű toszkán villába látogatunk, mely több mint 500 éves múlttal rendelkezik. A firenzei író, politikus, filozófus, a reneszánsz kor egyik legnagyobb gondolkodója, Machiavelli, a Firenzéből való száműzetése alatt 2 évig itt élt. A felújított, rusztikus épületben található a múzeum, ahol élt és alkotott. Igazi toszkán panoráma és borászattal egybekötött szőlőbirtok vár minket. A panorámás kertből még egy utolsó pillantást vethetünk a Dómra, majd a 13. századi pincesort tekintjük meg, ahonnan egy titkos alagúton keresztül Toszkána legrégebbi éttermébe érkezünk meg.

A múzeumlátogatást követően egy borkóstolón veszünk részt, ahol a régió 3 fajta, zamatos borát ízlelhetjük meg, amit egy 3 fogásos, helyi ételekből összeállított ebéd követ.

Firenzétől búcsúzva a délutáni órákban érkezünk Bolognába. A szállás elfoglalása, majd gyalogos sétára indulunk a „vörös” városban, melynek épületei sárga és terrakotta színekben díszelegnek. 1088-ban Bolognában alapították a világ első egyetemét, mely a mai napig egyetemváros, ez meghatározza fiatalos hangulatát, pezsgő életét. A középkori óvárosban megtekintjük a Piazza Maggiore-t, a Bazilikát és a város jelképeit, a pisai ferde toronynál is ferdébb lakótornyokat.

Bologna leginkább a gasztronómiájáról híres. Ez a régió a szülőföldje a parmezán sajtnak, a pármai sonkának és a modenai balzsamecetnek, továbbá a város kifejezetten büszke a kézzel készített friss tésztáira és a különleges fagylaltjaira is.

A városnézés után szabadprogram, a vacsora fakultatív.

4. nap: Bologna - Budapest

Reggeli után még egyénileg folytathatjuk a hangulatos város felfedezését, majd transzfer a repülőtérre. Hazautazás 15:30-kor a WizzAir közvetlen járatával, érkezés Budapestre 16:55-kor.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos városnézés Firenzében, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással, 1 borkóstolós ebéddel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére