4 napos városnézés Berlinben, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 1 vacsorával, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 41135
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

234.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 41135

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Berlin elképesztő sokszínűségét!

Opciók

  • 2022.09.29. - 2022.10.02.: , 234.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A repülőjegyet illetékkel, 1 db max. 10 kg, max. 40 x 30 x 20 cm kézipoggyásszal (melynek értéke: kb. 30.000 Ft)
  • A szállást
  • A reggelis ellátást
  • 1 alkalommal vacsorát
  • A buszos transzfereket
  • A megadott programokat
  • A helyi, korlátlan 48 órás tömegközlekedési jegyet
  • A magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • A belépőjegyeket (helyszínen fizetendő) kb. 35 EUR
  • Az útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,2%
  • BBP utasbiztosítás (EUB Biztosító)
    • Nívó: 590 Ft/fő/nap
    • Top: 790 Ft/fő/nap
    • Top Extra: 1.090 Ft/fő/nap

Felár

  • Egyágyas felár májusi csoport: 84.500 Ft, szeptemberi csoport: 105.000 Ft

Program

1. nap: Budapest - Berlin

Elutazás Budapestről közvetlen menetrend szerinti WizzAir járattal Németország fővárosába, Berlinbe. Nem is gondolnánk, milyen hatalmas városba érkeztünk, ugyanis területét tekintve kilencszer nagyobb, mint Párizs. Berlin fő „ütőere” a Spree folyó, illetve további számos hajózási csatorna szeli át, emiatt számtalan híd színesíti a városképet. Ha egyetlen német várost kellene megnevezni, amely a kultúrához mélyen kötődik, az biztosan Berlin lenne. Vibráló, életteli, fiatalos, stílusos és nagyvonalú hely. Az érkezést követően panorámás buszos városnézés, majd séta a belvárosban, a folyópart bárokkal és kávézókkal teli zöld részén. Szállás Berlin belvárosában (3 éj)

2. nap: Berlin szíve

A lehető legjobb ötlet a Mittében kezdeni a város felfedezését. A Mitte Berlin központi kerülete, itt találhatók a legismertebb látnivalók és kulturális nevezetességek. Berlin legnagyobb terén, az Alexanderplatzon indítjuk a napunkat. A jellegzetes formájú, és már messziről is jól látható Fernsehturm-ban, vagyis a Berlini tévétoronyban a reggelinkkel együtt bekebelezzük Berlin panorámáját, illetve néhány páratlan street art alkotást is. Elhaladunk a Rote Rathaus (Vörös városháza) mellett, mely nevéhez hűen, élénkvörös színben magasodik az ég felé.

Következő látványosságunk a szecessziós stílusban épült Hackesche Höfe üzletközpont és a Berlini dóm. A reneszánsz és barokk stílusjegyek szép összhangot adnak a dómnak, az előtte elterülő látványos park pedig kiemeli az épületet a környezetéből. A templomot belülről is megtekintjük, belépve rögtön megragadja a tekintetünket a hatalmas, központi kupola és a keresztelőtemplom. A dóm alagsorában számos Hohenzollern-házi uralkodó nyugszik. Egy kis pihenő, melynek során egyéni ebédelési lehetőség. Az ajánlatunk egy currywurst ebéd egy igazi múltidéző helyen. A berliniek kedvenc csemegéje, a currywurst szósz szinte mindenhez illik, de talán akkor vagyunk a leginkább autentikusak, ha kolbásszal fogyasztjuk.

Délután két izgalmas múzeum kiállításait keressük fel. Elsőként a Neues Museum-ba látogatunk el. A múzeum legfontosabb gyűjteményei az egyiptomi, valamint a német területek ős- és korai történetének leletei, a legértékesebb és legismertebb kincse pedig Nofertiti festett mészkő mellszobra. Majd a Pergamon Museum kiállításai következnek, ahol antik gyűjtemények, illetve előázsiai és iszlám művészetek kincsei láthatók. A múzeum nevét a fő látványosságáról, vagyis a Pergamoni Zeusz-oltárról kapta. Közös vacsora egy helyiek által kedvelt gasztropubban.

3. nap: Berlin lelke

Az Unter den Lindent követve jutunk ki a Bebelplatzra, ahol Berlin legkorábbi egyeteme, a Humboldt Egyetem, a Staatsoper és az Alte Bibliothek áll. Beiktatunk egy csokiszünetet, melynek során akár a saját Ritter csokoládéját is elkészítheti mindenki. Felkeressük a csokimennyországot, vagyis a Schoko Welt Ritter Sport-ot, a márka legnagyobb üzletét. Ebéd és élménypiac egy helyen (egyénileg fizetendő).

Délután szabadidő, így alkalom nyílik a város egyéni felfedezésére. Ajánlott programlehetőségek: Zsidó Múzeum vagy a világhírű Berlini Állatkert. A múzeum épülete is már egy látványos művészeti alkotás, olyan, mint egy nagy szobor, a kiállítás pedig a németországi zsidók életét és történetét mutatja be a középkortól napjainkig. Az állatkert, vagyis a Zoologischer Garten egy 35 hektáros parkban található, és 1.112 gerinces faj kb. 20 ezer egyede él benne. Hatalmas, látványos, a sok kulturális látnivaló után egy kis felüdülést jelenthet ez a program. Vacsora a Patyomkin nevű műintézményben (egyénileg fizetendő).

4. nap: Berlin – Budapest

A reggeli órákban szabadidő, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre közvetlen menetrend szerinti WizzAir járattal.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos városnézés Berlinben, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 1 vacsorával, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére