4 napos városnézés a történelmi Rómában, 3*-os szállással, reggelivel és repülőjeggyel – vár a Colosseum, a Vatikán kincsei, a Trevi-kút és a Spanyol lépcső - Március 15., Május 1.

Ajánlat kód: 35171
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

128.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35171

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Éld át az ókori történelem fontos eseményeit és hangulatát egy izgalmas római városnézés során a március 15-i vagy a május 1-jei hosszú hétvégén!

Időpontok

  • 2021. március 12.: , 128.000 Ft
  • 2021. április 29.: , 139.800 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállás 3*-os hotelben
  • Reggeli
  • Repülőjegy

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illeték kb.: 45.000 Ft
  • Belépők és jegyek: 48 EUR
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 41 EUR
  • BBP biztosítás: 2.280 Ft
  • CL Plus biztosítás: 6.400 Ft

Felár

  • Egyágyas felár: 23.000 Ft
  • 3x vacsora felár: 17.300 Ft
  • 15-24 fő esetén: 4.500 Ft/fő

Fakultatív programok (15 főtől, kérjük, jelezd előre)

  • Tivoli kirándulás 11.500 Ft + belépő
  • Colosseum 20 EUR
  • Vatikán 30 EUR

Program

1. nap: Budapest – Róma

Elutazás menetrendtől függően repülővel Rómába. Érkezésünket követően transzfer a szállodába, ahol 3 éjszakán keresztül szálláshelyünk lesz. Menetrend függvényében a város meghódítására indulunk, gyalogosan ismerkedünk a belváros hangulatával: Phanteon, Navona tér, Angyalvár (kívülről) és a várost kettészelő Tevere folyó kanyarulatai. (Repülő menetrendi változás esetén e programrész a 4. napon délelőtt is megvalósulhat.)

2. nap: Róma „beszélő” szökőkútjai és terei várnak!

Kényelmesen megreggelizünk, és egész napos gyalogos városnézésre indulunk idegenvezetőnkkel. Róma gyönyörű tereit, szobrait, szökőkútjait keressük fel: elsőként a San Pietro in Vincoli templomban Michelangelo Mózes szobrát keressük fel. Majd az antik Róma építészetének remekműveivel ismerkedünk: Colosseum, Forum Romanum, Traianus fóruma, és a Capitolium tér Marcus Aurelius bronz lovas szobra. Megtekintjük továbbá a Viktor Emánuel emlékművet, a Pantheont, ahol megpihenünk egy csésze kellemes kávé mellett. Később a Corso, a Colonna-tér Marcus Aurelius-oszlopa, a Trevi-kút és a Spanyol-lépcső vár bennünket.

3. nap: Róma, a Vatikán és Tivoli vízesései

Reggelit követően folytatjuk gyalogos római városnézésünket (helyi közlekedéssel). Az Örök Város nevezetességei közül elsőként a Vatikán látnivalóival ismerkedünk helyi idegenvezetőnk kíséretében: a Szent Péter tér és a Bazilika, a Vatikán Múzeum, mely magába foglalja a Sixtus Kápolnát, Michelangelo zseniális mennyezet freskósorozatával. Szabadidejében élvezheti a tavaszi életképeket Róma terein, utcáin. Fakultatív programot ajánlunk: autóbuszos kirándulásra hívjuk Tivoliba, ahol a Villa d’ Este palotát és a hozzá tartozó káprázatos reneszánsz parkot tekintjük meg: vízesések, csobogók, szökőkutak százai ontják vizüket a park ösvényei, szobrai, mesterséges barlangjai között.

4. nap: Róma – Budapest

Délelőtt szabadidő, igény szerint a még nem látott objektumok felkeresése idegenvezetőnkkel. Menetrendtől függően transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos városnézés a történelmi Rómában, 3*-os szállással, reggelivel és repülőjeggyel – vár a Colosseum, a Vatikán kincsei, a Trevi-kút és a Spanyol lépcső - Március 15., Május 1

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére