4 napos városnézés 2 személyre a portugáliai Portóban, szállás reggelivel a Malaposta Hotelben***

Ajánlat kód: 35125
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

61.190 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35125

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Sétálj Porto bájos városában, kóstold meg a fantasztikus borokat és gyönyörködj a dombokról nyíló panorámában!

Opciók

  • 2019. november: , 61.190 Ft
  • 2019. december: , 61.190 Ft
  • 2020. január: , 61.190 Ft
  • 2020. február: , 61.190 Ft
  • 2020. március: , 61.190 Ft

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 3 éjszaka szállás standard szobában, a Malaposta Hotelben***
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • IFA-esetlegesen a helyszínen fizetendő
  • Kiemelt időszakokban esetleges felár

Porto városáról elsősorban a fantasztikus borokra gondolunk, de Portugália közkedvelt városa ennél sokkal többet nyújt a látogatóknak. Természetesen egyik fő vonzereje a gasztronómia, érdemes olyan éttermeket, vendéglőket keresni, ahol a helyiek is vacsoráznak, mert biztosak lehetünk benne, hogy ott igazán autentikus portói fogásokat kaphatunk!

Mivel Porto is dombra épült, ezért a város több pontjáról is fantasztikus kilátás nyílik a hangulatos utcákra és terekre, de a legjobb hely a bámészkodásra talán a híres Dom Luis híd felső szintje, ahonnan a folyó közepéről ámulhatunk a mesébe illő panorámán!

Érdemes felkeresni a Sé de Porto katedrálist és a Serra do Pilar kolostort is, ahonnan a látvány még gyönyörűbb, ha ez egyáltalán lehetséges, emellett sok-sok érdekességről árulkodnak Porto történelmével kapcsolatban.

Porto látképét alapvetően meghatározza a folyó, így a parton hangulatos sétákat tehetünk! Látogassunk el a Mole des Cais da Ribiera kikötőbe, s úgy általában a Ribiera negyed különösen alkalmas egy kis romantikus andalgásra!

A Harry Potter rajongók semmiképp se hagyják ki a Lello fivérek könyvesboltját, amely állítólag fontos szerepet játszott a regénysorozat megszületésében. A könyvesboltban erről sok-sok érdekességet is megtudhatunk!

Elhajózhatunk még a folyón egészen a szőlőültetvényekig, ahol a híres borokhoz való szőlő terem, s természetesen vásárolhatunk is a mennyei nektárból! Porto népszerűsége ellenére egy nagyon nyugodt város, ahol a látnivalók mellett leginkább a hangulat ragadja magával a turistákat.

Hotel Malaposta*** Porto

A Malaposta Hotel a Trindade metróállomás közelében helyezkedik el, s légkondicionált szobákkal, privát fürdőszobával, ingyenes WiFivel, műholdas tv-vel, széffel és hajszárítóval várja vendégeit. A tetőteraszról csodás kilátás nyílik az Igreja dos Clerigos-templomra.

Esténként és hétvégén egy közeli helyszínen ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre. Házi kedvenceket a szálloda nem fogad.

A Miguel Bombarda utca művészeti galériái csupán 10 perc sétával érhetők el, az 500 méterre lévő São Bento vasútállomásról indulva akár egész Portugália felfedezhető.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos városnézés 2 személyre a portugáliai Portóban, szállás reggelivel a Malaposta Hotelben***

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére