4 napos városnézés 1 főre Sevillában, Andalúzia fővárosában, repülőjeggyel, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel, 4*-os szállással

Ajánlat kód: 34043
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

182.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34043

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Dél-Spanyolország egyik legszebb városát, Andalúzia gyöngyszemét, a latinos temperamentumú Sevillát!

Időpont

  • 2019. október 17-20. 

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A retúr repülőjegy alapárát
  • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára
  • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illeték kb.  50.000 Ft/fő változhat
  • IFA 6,00 €

Belépők

  • Alcazar 12,50 €
  • Sevilla – katedrális 9,50 €
  • Casa del Pilatos 6,00 €
  • La Mezquita 10,00 €

Program

1. NAP: BUDAPEST – SEVILLA

Menetrend függvényében, várhatóan a reggeli órákban repülés Sevillába. Érkezést követően külön busszal megkezdjük a város feltérképezését. A dél-spanyolországi Sevilla Andalúzia fővárosa és Spanyolország negyedik legnagyobb városa. Remek, hamisíthatatlanul mediterrán, szinte trópusi hangulata. A szép épületek mellett Sevilla remek, pezsgő éjszakai élettel is büszkélkedhet, így a fiatalok számára is ideális városlátogatásra. Óvárosa Európában a 3. legnagyobb, mely három világörökségi emlékkel is büszkélkedhet.

A látnivalók megtekintését az egykori Világkiállítás helyszínén, a Plaza de Españánál kezdjük. A téren lévő mozaikokat is érdemes körbejárni, melyek Spanyolország tájegységeit és a spa­nyol történelem jeles eseményeit szimbolizálják. Itt játszódik a Star Wars Episode I és II. több jelenete, és más filmeket is forgattak a csodás kulisszák között. A téren csónakot is lehet bérelni, ha a Plaza Espana mentén lévő, hidakkal övezett csatornán szeretnének csónakázni. Ezt követően elfoglaljuk szállásunkat, majd besétálunk a központba, ahol szabadprogram során ki tudják próbálni a híres spanyol tapaszokat (3 éj).

2. NAP: SEVILLA

Reggeli után folytatjuk a város felfedezését. Beérkezve a belvárosba, meglátogatjuk az Alcazart, a mór erődöt. Itt forgatták a Trónok harca több jelenetét is. Szépsége vetekszik a granadai Alhambrával. Természetesen belülről is megtekintjük ezt meseszép parkkal is rendelkező épületegyüttest. A Barrio, a zsidó negyed is az Alcazar környékén található, itt is teszünk egy sétát a hangulatos, szűk utcácskákban. Ezután következik a monumentális és felbecsülhetetlen értékek­kel rendelkező Katedrális, ahol egy tonna aranyat tartalmazó főoltár mellett Kolumbusz síremléke is megtalálható.

Ezen kívül is számtalan értékkel dicsekedhet a templom, különösen az ott található értékes festmények fogják utasaink figyelmét felkelteni. A nap során felkeressük még a Casa de Pilatost, az Alcazarhoz képest kisebb, és kevésbé ismert, de szintén csodaszép templomát. A Metropol Parasol a világ legnagyobb fából készült látványossága, aminek formáját a katedrális inspirálta. A Torre del Oro, az Aranytorony a folyóparton magasodik. Hajdanán katonai őrtorony volt jelenleg kilátóként és tengerészeti múzeumként is funkcionál. Este lehetőség nyílik egy hamisítatlan flamenco shown való részvételre. A program után visszatérés a szállodába.

3. NAP: SEVILLA – CORDOBA

Reggeli után egy csodaszép kirándulásra utazunk Cordobába, ahol ősi mór és spanyol emlékek között sétálva keressük fel a Virágok utcáját, arab városfalakat, római kori hidat és közben néhány bájos patióba is betekinthetünk. Különleges a zsidó templom és a közelében látható Bikaviadal Múzeum. Akinek van kedve, ezt is végigsétálhatja.) A fő attrakciója a La Mezquita megtekintése is szerepel programunkban, mely a világ legkü­lönlegesebb mecsetje. Ebben a műemléképületben 850 oszlop és egy keresztény templom (!) is található. Már V. Károly is bűnnek nevezte, hogy ebben a csodálatos mecsetben egy keresztény templomot alakítottak ki. Egyedülálló a látvány. Szabad program a városban, majd délután indulunk vissza Sevillába.

4. NAP: SEVILLA – BUDAPEST

Reggeli után repülőgép indulásának függvényében transzfer a reptérre és várhatóan a délelőtti órákban hazarepülünk Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos városnézés 1 főre Sevillában, Andalúzia fővárosában, repülőjeggyel, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel, 4*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére