4 napos Valentin napi kirándulás Lengyelországban, 4*-os szállásokkal, reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel – vár Krakkó, Zakopane és a Wieliczka-sóbánya

Ajánlat kód: 35019
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

63.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35019

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Tegyétek emlékezetessé a Valentin napot egy lengyelországi kirándulással! Fedezzétek fel Krakkót, romantikázzatok a bájos Zakopanéban és ámuljatok a Wieliczka-sóbánya elképesztő képződményein!

Időpont

  • 2020. február 14-17.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 4*-os szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható telefonon
  • Felszállási lehetőséget 12 magyar nagyvárosból
  • Magyar nyelvű idegenvezetést végig a programok során
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás - Standard 2.960 Ft / fő
  • Belépők ára: kb.: 157 PLN
    • Wieliczka sóbánya 94 PLN
    • Krakkó - Királyi Vár 28 PLN
    • Krakkó - Székesegyház 20 PLN
    • Krakkó - Mária templom 15 PLN

Felár

  • Egyágyas szoba felára 25.000 Ft
  • Fakultatív vacsora 17.000 Ft / fő

Program

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BUDAPEST – BESZTERCEBÁNYA – KRAKKÓ

Reggel parassapusztai határátlépéssel megyünk Szlovákiába. A késő délelőtti órákban megállunk Besztercebányán. Teszünk egy sétát a belvárosban, ahol megcsodálhatjuk a főteret, a híres óratornyot és a Thurzó-házat. A régi várnegyeden belül középkori templomokat és késő gótikus stílusú épületeket nézhetünk meg, köztük a Mátyás-házat és a Városházát. Programunk végén továbbutazunk Krakkó környéki szállásunkra (3 éj). Este romantikus Valentin-napi vacsorán veszünk részt.

2. NAP: KRAKKÓ – TARNÓW – KRAKKÓ

Reggeli után Tarnówba indulunk. Ez a város, Krakkóhoz hasonlóan, sok szállal kapcsolódik a magyar történelemhez. Innen származik a ’48-as forradalom és szabadságharc hőse, Bem apó. Sírja egy közparkban található, amit a városnézés során megtekintünk. Az óvárosban számos reneszánsz stílusú épületet láthatunk. Elsőként a piacteret nézzük meg, melynek érdekessége, hogy minden sarkából 2-2 utca nyílik. Közepén található a régi városháza, amely ma már múzeumként működik. A piactér körül sokszínű, gazdagon díszített, reneszánsz kori polgárházak, ún. lábasházak helyezkednek el, ezek falait domborművekkel, freskókkal díszítették. A térről elindulva kis séta után a gótikus stílusú székesegyházhoz érünk, amely vörös téglákkal díszített, magas falaival már messziről jól felismerhető. Megtekinthetjük a templom körüli régi házakat, ahol anno az egyház szolgálói éltek. A templom mögött egy szobrot is láthatunk II. János Pál pápáról. A belváros újabb építésű részén tovább kalandozva meglátogatjuk a Magyarok terét, ahol megnézzük Bem tábornok szobrát és a magyar-lengyel barátság padját, melyet egy zarándokcsoport ajándékozott a városnak. Nem ez az egyetlen ajándék, melyet a magyarok adtak a városnak. A Petőfi-téren áll egy hatalmas székely kapu is, amely hirdeti a két nemzet örök barátságát. Továbbsétálva egy hagyományos fatemplomhoz érünk, amely jellegzetes példája a Kárpátokban épült kis templomoknak. Programunk végén visszautazunk korábbi szállásunkra, majd vacsora.

3. NAP: WIELICZKA – KRAKKÓ

Reggeli után napunkat a világörökségi listán is szereplő wieliczkai sóbánya megtekintésével kezdjük. Itt leszállunk a bánya mélyébe. A közel kétórás program során bemutatják a nehéz munka rejtelmeit. A sóbányászat veszélyei, évszázados technikája és egy varázslatos világ tárul a látogató szeme elé. Programunkat folytatjuk Krakkóval. Először a Visztula partján fekvő királyi várba, a Wawelbe látogatunk el. A termekben tett sétánk közben a kalauzunktól alapos tájékoztatást kapunk e csodálatos palota történelméről és lakóinak életéről. A várban tett nézelődésünket a székesegyházban fejezzük be, ahol Báthory István végső nyughelyét láthatjuk. Krakkó felfedezése a belvárossal folytatódik. Fő látványosságok: Rynek, Posztóház, Mária-templom. Gyalogos sétánk után szabadprogram a központban. Szállás, mint előző napokon.

4. NAP: KRAKKÓ – ZAKOPANE – BUDAPEST

Délelőtt egy mesés városkában állunk meg. Zakopane csodálatos fekvésű település, Közép-Európa egyik legkedveltebb és leglátogatottabb téli turisztikai központja. A faházakból épült kis hegyi falucska ma már több tízezres létszámával egész évben egy nyüzsgő hangyabolyhoz hasonlít. A sícentrum, a hangulatos sétálóutca, a hatalmas piac, az új Fogadalmi fatemplom, a Gubalowka-hegy mind ezt a tényt bizonyítják. Gyalogos séta a városban, majd a szabadidő alatt vásárlási lehetőség a piacon. Helyi sajtokat kóstolhatnak itt utasaink és vásárolhatnak is belőle. Ezt követően rövid pihenőkkel Szlovákián keresztül hazautazunk. Budapest után mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos Valentin napi kirándulás Lengyelországban, 4*-os szállásokkal, reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel – vár Krakkó, Zakopane és a Wieliczka-sóbánya

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére