4 napos szilveszteri körutazás Lengyelországban, busszal, 3*-os szállással, reggelivel, idegenvezetéssel – vár Krakkó, Zakopane és a Wieliczka-sóbánya

Ajánlat kód: 39416
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

99.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 39416

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Köszöntsd az új esztendőt Lengyelországban!

Időpont

  • 2023. december 29.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást autóbusszal
  • 3 éjszaka szállást Krakkó külvárosában 3*-os szállodában, 2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban
  • Reggelit
  • Idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,5 %-a)
  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás
  • Programok költségei

Felár

  • Fakultatív vacsora: 65 PLN/fő/alkalom (helyszínen fizetendő)
  • Szilveszteri bál: 45.000 Ft/fő (jelentkezéskor fizetendő) Egész estét, éjszakát betöltő táncos mulatság, hideg és meleg ételekkel büfé rendszerben, korlátlan italfogyasztással.

Fakultatív programok

  • Wieliczkai sóbánya: kb. 13.000 Ft/fő (helyszínen fizetendő)
  • Auschwitz-Birkenau Múzeum: kb. 9.000 Ft/fő (helyszínen fizetendő)

Program

1. nap:  december 29.

Indulás 06.00-kor Budapestről. Folyamatos utazás Lengyelországig, útközben rövid pihenőkkel. Délután érkezés Krakkóba, ahol programunk városnéző sétával kezdődik. Ennek során megnézzük a Szent Péter és Pál templomot, a Mária templomot, a Fő téren található Posztócsarnokot, a Flórián kaput és a Barbakánt, valamint a krakkói egyetem híres épületét, a Collegium Maiust. A séta után elfoglaljuk szállásunkat, majd fakultatív vacsora a hotel éttermében.

2. nap:  december 30.

Reggeli után fakultatív program az Auschwitz-Birkenau Múzeum megtekintése. A múzeum látogatása 3 órán keresztül tart, ennek során megismerkedünk a tábor és a fogvatartottak történetével. A program mindkét tábor: Auschwitz és Birkenau bemutatását tartalmazza, helyi, magyar nyelvű idegenvezetővel.

Krakkóba visszatérve felkeressük a Waweli dombot, ahol a Királyi Palota és a koronázó Székesegyház található, utóbbi kriptájában a királyi sírokkal, többek között Báthory szarkofágjával.

Akik nem szeretnének részt venni a fakultatív programon, nekik ezen a napon múzeumlátogatásokat ajánlunk Krakkóban. A belépőjegyeket előre, itthon, online foglalhatják.

Szállás ugyanott, ahol az előző éjjel.

3. nap: december 31.

Reggelit követően fakultatív program a Wieliczkai sóbánya megtekintése. A Világörökség részét képező sóbánya páratlan képződményeivel, faragott szobraival és sókápolnájával mindenki számára érdekes látnivaló.

A bányalátogatást követően Krakkó zsidónegyedébe látogatunk, ahol megismerkedünk az egykor itt élők történetével. Délután szabadprogramra nyílik lehetőség Krakkó Óvárosában, a Főtéren. Kora délután kiutazunk a szállodába, pihenés.

Szilveszter estére az alábbi programokat ajánljuk:

1., Egész estét-éjszakát betöltő, zenés ÚJÉV köszöntés all inclusive GÁLA-VACSORÁVAL egybekötve: 45.000 Ft/fő (jelentkezéskor fizetendő)

2., Krakkó Főterén, a szabadtéren való Újév-köszöntés

Az autóbusszal érkezés a belvárosba 21.00 óra körül, majd részvétel a Főtéren tartandó Szilveszteri forgatagban koncertekkel, látványos show műsorral. A belvárosból hajnal 1-kor indul vissza az autóbuszunk a szállodához.

Szállás ugyanott, ahol az előző éjjel.

4. nap: január 1.

A reggelit követően elhagyjuk szállásunkat, majd Zakopane felé vesszük az irányt, ahol rövid megállót tartunk.A kitűnő klimatikus adottságokkal rendelkező városban szabad program keretében lehetőség nyílik felvonóval feljutni a Gubałówka csúcsra. Fakultatív ebédet követően késő délután hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos szilveszteri körutazás Lengyelországban, busszal, 3*-os szállással, reggelivel, idegenvezetéssel – vár Krakkó, Zakopane és a Wieliczka-sóbánya

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére