4 napos szilveszteri kaland Bécsben a Filharmonikusokkal, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 37254
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

218.100 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 37254

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hallgasd meg a Bécsi Filharmonikusok varázslatos koncertjét!

Időpont

  • 2022. december 30.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
  • 3 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
  • 3x reggelit
  • 2x vacsora felárat
  • Szilveszteri vacsorát
  • Alap program szerinti programokat és városnézéseket
  • Magyar nyelvű idegenvezetést a programokon
  • Útlemondás biztosítást

Az ár nem tartalmazza

  • BBP biztosítás
    • Utasbiztosítás (Classic): 2.600 Ft
    • Utasbiztosítás (Prémium): 3.4000 Ft 
    • Utasbiztosítás (Privileg): 4.360 Ft
  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 40 EUR + 2.800 Ft
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 19 EUR

Fakultatív programok (15 főtől, kérjük, jelezd előre!)

  • Schönnbrunni kastély: 13.600 Ft
  • Therme Wien termálfürdő belépőjegy: 25 EUR-tól

Felár

  • Egyágyas felár: 73.000 Ft
  • 25-34 fő esetén: 13.500 Ft/fő

Program

1. nap: Szeged – Budapest – Pannonhalma – Bécsújhely (Wiener Neustadt) – Baden bei Wien – Grinzing – Bécs (360 km)

Kora reggeli indulást követően Budapesten át érkezünk a Pannonhalmi Bencés Főapátsághoz. Az ezeréves épületben tekintjük meg a bazilikát, az altemplomot, a kerengőt, az ebédlőt és a 400 ezer darabos könyvtárát. A bazilika előtti teraszról intünk búcsút a Kisalföldnek és utunkat folytatva Bécsújhelyre (Wiener Neustadt) érkezünk. A magyar történelemben is jelentős városban teszünk egy sétát, megnézzük a várat (kívülről), a Mária-templomot és Főterét. Visszaszállva az autóbuszra Baden bei Wienben időzünk. Sétálunk a belvárosában: főtér a császári házzal és a Szentháromság szoborral, Jubileumi Városi Színház, sétálóutca a hangulatos polgári házakkal, üzletekkel, a Casino (Közép- Európa legnagyobb kaszinója). Kora estére az osztrák főváros közeli Grinzing-be látogatunk, ahol évközben vendégcsalogató borozók és kiskocsmák egész sora található, melynek varázslatos hangulatát utcáin sétálva érezhetjük. Szállásunk és fakultatív vacsoránk Bécsben lesz.

2. nap: A Wachau vidékén utazunk: Klosterneuburg – Krems – Göttweig apátság – szilveszter Bécsben (170 km)

Az óév utolsó reggelije után a Duna mentén folytatjuk utunkat. Elsőként Bécs kapujába, a klosterneuburgi apátsághoz érkezünk, ahol minden második évben márciusban rendezik meg Európa egyik legpompásabb orchidea kiállítását. A 900 éves apátság Ausztria egyik legrégebbi Ágoston-rendi kolostora és egyben legfontosabb kulturális központja. Az eredetileg gótikus stílusban épült kolostort később barokk stílusban építették át, melyet kívülről tekintünk meg. Ausztria legvonzóbb területén, a világörökség részét képező Wachau vidékén kalandozunk tovább. A Dunának ez a szakasza az osztrák kultúra bölcsője és páratlan műemlékei révén Ausztria legvonzóbb területe. A Wachau vidéken festői fekvésű, nagy múltú vidék falvaiban, váraiban Ausztria ősi múltja ölt testet. Kremsbe, e kedves kisvárosba érkezve rövid városnézést tartunk, sétálunk főutcáján. A kremsi óváros szinte minden háza műemlék, melyek példásan karbantartott állapotban vannak. A Duna túlpartján a hegytetőről vigyázó barokk stílusban épült bencés rendi Göttweig Apátságot látogatjuk meg. Visszatérünk a Bécsbe, és a szállodánkban megpihenünk. A vacsorát követően a belvárosba igyekszünk, hogy részesei legyünk egy fergeteges hangulatú parádénak. Az újév alkalmából egész Bécs vidám ünneplés és tánc színtere lesz. A legnagyobb különlegesség az óvárosi szilveszteri ösvény, ahol mi magunk is „eltévedhetünk”. Szilveszterkor a bécsi utcákon éppúgy helye van az ünneplésnek és a jókedvnek, mint egy gála vacsorán vagy ünnepélyes bálon vagy bárhol egy nagyvilági utcabálon. Az óév utolsó napján a bécsi óváros egy óriási parti helyszínévé válik. Bécs belvárosában rendezett szilveszteri ösvény mentén tucatnyi vendéglátó szolgál fel puncsot és kulináris finomságokat. Számos állomáson showműsor, keringő, operett, rock- és popzene, DJ szolgáltatta zene és slágerzene biztosítja a szórakozást. A Bécsi Állami Operaházban a jól bevált hagyomány szerint Johann Strauss műveit játsszák, az előadást pedig szabadtéren is élőben vetítik. A Grábenen bécsi tánciskolák keringő-villámtanfolyamokat kínálnak és varázslatos szabadtéri bálteremmé alakítják a sétáló utcát. A Rathausplatzon és a Práterben hatalmas tűzijáték köszönti az éjfélt.

3. nap: Bécsi Filharmonikusok újévi koncertje majd wellness pihenés a Therme Wien-ben

Kései reggelinket kényelmesen elfogyasztva a Bécsi Filharmonikusok minden évben megrendezett újévi koncertjét tekintjük meg. A koncertet az egész világ figyelemmel kíséri, és együtt ünnepli az újév első napját.A koncertet a bécsi Musikverein Aranytermében rendezik meg. A világ valószínűleg leghíresebb koncertjét több mint 90 országban közvetítik televízión, milliós közönség számára. Ahhoz, hogy a koncerten Bécsben élőben jelen lehessünk, egy kis szerencsére van szükség, mert a jegyeket a hatalmas érdeklődés miatt kisorsolják. Sajnos miután erre nem sok lehetőségünk adódik, két lehetőségünk is van arra, hogy Bécsben az újévi koncertet szabadtéren, élőben és ingyenesen hallgassuk meg: a Rathausplatzon megrendezett újévi ünnepségen, valamint a Bécsi Állami Operaház előtt az Oper live am Platz (élő operaközvetítések a téren) keretében. A koncertet követően szabadidő a városban, vagy tartson velünk egy kényeztető pihenésre a délután folyamán: Bécs legnagyobb wellness fürdőjében, a Therme Wien kényeztető szolgáltatásaiban „veszünk el”, ahol medencék, szaunák, gőzkabin, pihentető relax terápiás lehetőségek között töltheti el a délutánt! Aki nem kíván részt venni a fürdőprogramon, részükre fakultatív programot ajánlunk a délutánra: Schönbrunnba, a Habsburgok világhírű kastélyába kirándulunk, megtekintve az uralkodó család életének színhelyeit, a kastély termeit és kertjét (egyes alkotások téliesítve vannak) idegenvezetőnk kíséretében.

4. nap: Bécsi séták és Bécs madártávlatból – Budapest – Szeged

Reggelit követően autóbuszos városnézés a császárvárosban: Ring híres épületei, Opera, Hofburg, Szépművészeti Múzeum, Parlament és a városháza. Gyalogos sétánk során elsőként egy csésze igazi bécsi feketekávé elfogyasztásával kezdünk, amit akár saját magunk is elkészíthetünk Bécs egyik ismert kávézó múzeumában! Ismerkedünk a kávékészítés rejtelmeivel, melynek végén elfogyaszthatunk egy kellemes bécsi feketét. Koffeinnel felvértezve látogatunk el a Kärtner Strasséra, a Szent István Dómhoz, sétálunk a híres Grabenen, megismerkedünk Hundertwasser különleges, meglepő stílusú épületével. Szabadidő a városban, majd az osztrák főváros fölé emelkedünk! Csupán 35 másodperc és a 150 méter magasban lévő Donauturm, a Duna-torony étteremében találjuk magunkat. Kivételesen szép innen a kilátás, napsütéses, jó időben Magyarországig ellátni ahol alattunk az egész város. Megpihenünk, élvezzük a panorámát és búcsút intünk Bécsnek. A délutáni órákban búcsúzunk az osztrák fővárostól és élményekkel tele hazafelé indulunk. Érkezés Hegyeshalmon át Budapestre az esti órákban, majd tovább utazás Szegedre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos szilveszteri kaland Bécsben a Filharmonikusokkal, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére