4 napos szilveszteri kaland az Adriai-tengernél, Horvátországban, Rijeka városában, buszos utazással, félpanzióval, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 34673
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

69.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34673

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Töltsd az év utolsó napjait az Adriai-tenger partján, Rijekában!

Időpont

  • 2019.12.29-2020.01.01.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 3 éjszaka szállást (Rijeka- Hotel Neboder***)
  • Félpanziós ellátást
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját (Classic: 2.280 Ft/fő)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 év felett)
  • Üdülőhelyi díjat 12 év felett: 1.800 Ft/fő
  • Fakultatív programot és a belépőket

Gyermekkedvezmény

  • 3. ágyon: 12 évig 30%; 12 évtől 10%

Fakultatív program (min. 25 fő esetén)

  • Pula, Rovinj, hajókázás (az időjárás függvényében): 30 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 20 EUR/fő
  • Belépők a helyszínen: kb. 100 HRK/fő

Fel- és leszállási lehetőség

  • Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Program

1. nap Zágráb, Rijeka

Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. A déli órákban Zágrábba érkezünk és megismerkedünk a város szépségeivel: főtér, a neobarokk Színház épülete. A felsővárosban megtekintjük a neogótikus stílusú Szt. Markó templomot és teret, a kőkaput valamint a többi, gazdag múlttal rendelkező épületet. A városnézés után mindenki kedve szerint kiválaszthatja a számára legvonzóbb óévi vásárt a város valamely terén vagy kis utcáján, ahol felváltva sorakoznak a különböző stílusú standok, zenés műsorok, a sok ízletes forralt bor és vidám arcok. Élményekkel telve irány az Adria partja. Érkezés Rijekába, szállás elfoglalása és vacsora.

2. nap: Rijeka, Trsat vára, Opatija

Az ízletes reggelit követően, idegenvezetőnkkel gyalogos városnézés keretében megismerkedünk Rijeka város szépségeivel, és felkutatjuk a magyar vonatkozású emlékeket, valamint a Monarchia idejéből híressé vált kikötőt. Természetesen, a rijekai piacot sem hagyjuk ki. Tovább utazunk Opatijába, mely patinás villáival, épületeivel, parkjával és utcáival ejt rabul mindenkit. A városnézést követő szabadidőt megkoronázhatják egy romantikus sétával a Lungo Mare tengerparti sétányon. Élményekkel telve indulunk, a középkori, Rijeka fölé magasodó Trsati várba, mely a Frangepán és a Zrínyi családok lakhelyéül szolgált. A várat 11.000 kis égővel ünnepi ruhába bújtatják és ezzel egyedül álló élményt nyújt. Udvarából gyönyörködünk a Kvarner-öböl fantasztikus panorámájában. Vacsora előtt még mindenkinek lesz lehetősége egyénileg felfedezni Rijeka rejtett utcácskáit.

3. nap: Pihenés vagy fakultatív program: Rovinj, hajókázás, Pula

Ezen a napon eldöntheti, hogy Rijekában pihenéssel tölti-e az egész napot, vagy inkább megismeri a csodás Isztriát, és részt vesz a fakultatív kiránduláson. Reggeli után irány Pula. Teljesen más színben pompázik ez a nagyváros, mint Rijeka, kikötőjével és a római korból maradt műemlékeivel, melyek közül a legismertebbek közé tartozik a lenyűgöző amfiteátrum, a római Colosseum "ikertestvére" (Arena, Arany kapu stb.). Pula után irány Rovinj, ahol helyi idegenvezetővel megismerjük a város szűk utcáit, melyek a hegyre kapaszkodva viszik fel a látogatót a Szt.Eufemia templomig. Óvárosát már a VII. században megerősítették városfalakkal és 7 ajtóval, melyek közül három a mai napig megmaradt és őrzi ősi titkait. Sétánkat megszakítjuk egy frissítő, 1 órás hajókirándulással. A tengeren ringatózva csodálhatjuk meg a várost és a körülvevő fantasztikus szigeteket. A szépséges látvány mellett koccintunk egy pohár pezsgővel a búcsúzó óévre. Felejthetetlen élményekkel telve térünk vissza vacsorára, a szálláshelyre. Részvételi díj: 30 EUR/felnőtt, 20 EUR/gyermek.

A szilveszteri vacsorához ünnepi ruha nem szükséges, mert csak klasszikus vacsorát tálalnak a szállodában. Ezt követően kényelmes cipőben és meleg ruhában kimegyünk a főtérre, az utcabálba. Élőzenés koncertek, ünnepi hangulat és vidám arcok várnak minket és nyugodtan táncra is perdülhetnek a forgatagban. Éjfélkor, tűzijáték mellett köszöntjük az újévet! Mindenki addig ünnepelhet, táncolhat, amíg a lába bírja. Mindazok, akik már nem tudnak lépést tartani az ünneplőkkel, nyugodtan visszasétálhatnak a szállodába.

4. nap pihenés, hazautazás

Az év első délelőttjét mindenki a kedve szerint töltheti el, sétával vagy kávézással vagy sima lazítással a kék Adria mellett. Délben hagyjuk el a szállodát, búcsút intve a tengernek, a hegyek felé vesszük az irányt. Visszaérkezés Budapestre esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos szilveszteri kaland az Adriai-tengernél, Horvátországban, Rijeka városában, buszos utazással, félpanzióval, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére