4 napos pünkösdi pihenés 2 főre Harkányban, az Ametiszt Hotelben, reggelivel, fürdőbelépővel, kirándulással a Palkonyai Nyitott Pincék programra

Ajánlat kód: 38075
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

83.970 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38075

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fürdőzzetek, borozzatok Pünkösdkor Harkányban!

Felhasználható

  • 2022. június 3-6. között

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 3 éjszaka szállás
  • Svédasztalos reggeli
  • 1 db egész napos belépő a Harkányi Gyógyfürdőbe wellness használattal, ahol szauna, pezsgőfürdő és gőzkabin várja
  • Szervezett buszos kirándulás a Villányi borvidék Palkonya településére, ahol a műemlék pincesoron rendezik a Palkonyai Nyitott Pincék programot
  • Üdvözlőital
  • Wifi
  • Ingyenes parkolás

Az ár nem tartalmazza

  • 18 év felett 500.- Ft/ fő/ éj

Harkány legfőbb vonzereje természetesen a fürdő, habár a környéken gyönyörű tájak is várják a kirándulni vágyókat. A fürdőben gyógy- és wellness szolgáltatások széles választéka vár: masszázzsal lehelhetsz életet meggyötört izmaidba, a pezsgőfürdőben vagy a gőzfürdőben ellazulhatsz, de szaunázhatsz és sportolhatsz – például kerékpározhatsz – is.

Harkány kénes gyógyvizének különlegessége abban rejlik, hogy a vízben található karbonil-szulfidot tartalmazó kénvegyület sokkal gyorsabban szívódik fel, így erőteljesebben fejti ki jótékony hatását, mint más szulfátok. Ezért, ha valamilyen mozgásszervi, reumatológiai, bőrgyógyászati vagy nőgyógyászati betegséged kezelésére keresel alternatív megoldást, a hazai gyógyfürdők közül Harkányt érdemes választanod!

Ametiszt Hotel Harkány

Az Ametiszt Hotel csendes, nyugodt helyen, közel a gyógyfürdőhöz nyújt színvonalas, kedvező árú szállás- és éttermi szolgáltatást Harkányban. A szálloda a település új utcájában található, ahonnan könnyen elérhető Harkány hangulatos főutcája is, ha szeretnél egyet fagyizni egy kis élménydús sétát tenni vacsora után. Az igényesen és korszerűen berendezett, többségében teraszos szobákban nyugodtan alhatsz éjszaka, és feltöltődhetsz a rád váró programokra. A rendezett, színekben bővelkedő kert és a hozzá csatlakozó étterem platánfás kerthelyiségének hangulata még élvezetesebbé teszi az étkezéseket.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos pünkösdi pihenés 2 főre Harkányban, az Ametiszt Hotelben, reggelivel, fürdőbelépővel, kirándulással a Palkonyai Nyitott Pincék programra

Fontos

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére