4 napos pünkösdi kirándulás az Alpokban, Ausztriában, busszal, félpanzióval

Ajánlat kód: 42433
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

194.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42433

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Zárd a tavaszt az Alpok varázslatos vidékén!

Időpont

  • 2024. május 17.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás: autóbusszal
  • Elhelyezés: Hüttau környékén középkategóriás panzió 2 ágyas, zuhanyzós / WC szobáiban.
  • Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)
  • BBP biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépőjegyek, felvonó, fülhallgató ára kb. 120,- €
  • Idegenforgalmi adó: 6,- € (Helyszínen fizetendő!)
  • Kalkulált csoportos útlemondási biztosítás: 3%

Felár

  • Egyágyas felár: 32.400  Ft
  • Felár 25 - 29 fő esetén: 40 € (Helyszínen fizetendő!)

Program

1. nap: Budapest – Markt St. Florian – Hüttau
Utazás Hegyeshalom – Bécs útvonalon rövid pihenőkkel MARKT ST. FLORIAN-ba, az Ágoston rendiek apátságába. Szt. Flóriánt a IV. század elején itt temették el. A középkor óta fontos egyházi és kulturális központként említik. Anton Bruckner volt a templom egyik legismertebb orgonistája, de az apátság zenei hagyományai a híres fiúkórus révén 900 éves múltra tekint vissza. Vacsora, szállás Hüttauban.

2. nap: Hallstatt – Bad Ischl – St. Wolfgang – St. Gilgen
Reggeli után egész napos kirándulás SALZKAMMERGUT meseszép vidékén. HALLSTATT a tóvidék gyöngyszeme. A kisváros festői és romantikus környezetét szinte lehetetlen leírni. Ezt látni kell, ezért most mi is megpihenünk. Séta a tóparton, városnézés. A főtér parányi, de páratlan hangulatú, „az osztrák városok meséskönyvének legszínesebb lapja”-ként is említik. Továbbutazás BAD ISCHL-be, amely sokszor nyári otthona volt a császári párnak. Itt töltötte életének utolsó éveit Lehár Ferenc. Rövid séta a híres fürdővárosban. További programjaink a WOLFGANGSEE partján épült kisvárosokhoz kapcsolódnak. ST. WOLFGANG a legfelkapottabb üdülő¬hely, ahol a búcsújáró-templomban a híres Pacher-oltárt tekintjük meg. ST. GILGEN Mozart szellemét idézi, hiszen itt született a zeneszerző édesanyja. Vacsora, szállás Hüttauban.

3. nap: Berchtesgaden
Egész napos kirándulás bajor földön. Elsőként látogatás a híres BERCHTESGADENI SÓBÁNYÁBAN, amely évezredeken át fontos szerepet töltött be a környéken. Bányászruhát öltve először kisvonaton, majd csúszdán (aki nem vállalja lépcső is van!), hajón ismerhetjük meg a földalatti világot. A mélység után következzen a magasság! Látogatás az Oberzalbergen található egykori „Sasfészek”-ben, a „Bajor Akropoliszon”. Az emelkedőt helyi speciális autóbusszal, illetve lifttel küzdjük le. A panoráma elkápráztat szinte mindenkit. Visszatérve a völgybe, városnéző séta BERCHTESGADEN-ben, amely a második világháború időszakában csak kivételezett személyek számára volt megközelíthető a Sasfészek miatt. Vacsora, szállás Hüttauban.

4. nap: Mondsee – Traunsee – Budapest
MONDSEE városa egykor híres búcsújáró központ volt. A település központja hűen őrzi a régi építészet emlékeit. A séta után továbbutazás Ausztria második legnagyobb kiterjedésű alpesi tavához, a TRAUNSEE-hez. TRAUNKIRCHEN-ben található a híres „Halász-szószék”. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos pünkösdi kirándulás az Alpokban, Ausztriában, busszal, félpanzióval

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére