4 napos őszi szünet Észak-Olaszországban, busszal, 3*-os szállással, reggelivel, idegenvezetéssel – irány Trieszt, Padova, Verona, Bologna és a Garda-tó

Ajánlat kód: 35647
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

78.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35647

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kerekedj fel az őszi szünetben Észak-Olaszország varázslatos vidékére!

Időpont

  • 2020. október 22-25.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállást 3*-os hotelben, Abano Terme kisvárosban
  • Reggelit
  • Autóbuszos utazást
  • Magyar kísérőt, idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • A helyi idegenforgalmi adót
  • Vacsorákat
  • Fakultatív programokat, belépőket
  • Baleset-betegség-poggyász biztosítás külön köthető
  • COLONNADE Atlasz Biztosító: 790 Ft / fő / nap
  • A részvételi díj Eurós része csoportos utazás esetén a helyi behajtási illeték a városokra, amely a felnőtteknek 50 € / fő, a gyerekeknek csak 35 € / fő összesen, és ez az összeg a helyszínen fizetendő érkezéskor az idegenvezetőnél, összesen csak egy alkalommal!

Felár

  • Egyágyas felár: 34.500 Ft / fő
  • Vacsora 5.800 Ft / fő / este

Program

1. nap

Indulás Budapestről reggel 5 órkor, utazás Szlovéniánán keresztül Triesztig. Elsőként városnézés a Piazza Unitá d'Italia téren és környékén, amely a város központja, majd rövid szabadprogram és utazás a szálláshelyére Abano Termében. Vacsora.

2. nap

Reggeli után indulás Padova városába, Szent Antal városába. A név nélküli "Szent" (Il Santo, ahogyan Szent Antalt nevezik), a fű nélküli völgy és az ajtó nélküli kávéház városa. A Szentvárosa, ahogyan a padovaiak szeretetből Szent Antalt nevezik, világszerte ismert, fontos egyetemi székhely is. Városnézés a legfontosabb látnivalókkal (Prato della Valle, Bazilika, Egyetem, Pedrocchi kávéház, Piazza delle Erbe e Frutta), majd rövid szabadidő, szombaton nagypiac a Prato della Vallen.

Ezt követően a Garda-tóhoz, Bardolinóba utazunk, ahol egy családi vezetésű múzeum keretében betekintést nyerhetünk az olíva olaj feldolgozásába. Kóstoló és vásárlási lehetőség után rövid séta a tóparton lévő Lazisébe.

Utazás tovább a festői Veronába. Megtekintjük a város védőszentjének, San Zeno templomát, majd belvárosi séta következik, Amphiteatrummal és a környező kisutcákkal. Szabadprogram után indulás vissza a szálláshelyére. Vacsorázási hetőség. Program ára: 60 € / fő

3. nap

Reggeli után elindulunk megismerkedni az Esték városával, Ferrarával. A város egyike annak a számos művészeti városnak, melyeket a ”Pó völgye fővárosai” néven tartanak számon. Ferrara érseki székhely és egyetemi város, az Esték idején jelentős kereskedelmi központ volt. Ennek az időszaknak az emlékei a város széles útjai, pompás reneszánsz palotái és a hatalom jelképe: a Castello. A vizes árokkal körülölelt várkastély és a Dóm tér nevezetességeink megtekintése séta a zegzugos kisutcákban, majd tovabb utazás Bolognába, ahol Európa legrégebbi egyeteme, a San Petronio székesegyház, Itália legstílusosabb gótikus építménye és a Santo Stefano Rotondo lesz legfontosabb látnivalónk. A “téglavörös” város hírnevét ízletes ételeinek is köszönheti, hiszen a legtöbb étel, ami a világon az olasz konyha specialitásaként vált népszerűvé Bolognához köthető. Szabadprogram után utazás vissza Abano Termében. Program ára: 50 € / fő.

4. nap

Reggeli után indulás haza. Útközben rövid pihenők, játék, totó, videó filmek nyújtanak kikapcsolódást. Érkezés az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos őszi szünet Észak-Olaszországban, busszal, 3*-os szállással, reggelivel, idegenvezetéssel – irány Trieszt, Padova, Verona, Bologna és a Garda-tó

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére