4 napos októberi pihenés 2 személyre a hévízi Erzsébet*** Hotelben félpanzióval

Ajánlat kód: 36702
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

54.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 36702

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Töltsetek el 4 kellemes hétköznapot hazánk egyik legszebb városkájában, Hévízen!

Felhasználható

  • 2020. október 31-ig – kivéve hétvége, kiemelt és ünnepnapokon

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 3 éjszaka szállás standard kétágyas szobában,
  • Félpanziós ellátásd: büféreggeli és háromfogásos menü vagy büfévacsora (a szállodában tartózkodó vendégek létszámától függően)
  • Szaunahasználat (infra és finn szauna)
  • Fürdőköpeny-, széf, Wi-Fi használat

Az ár nem tartalmazza

  • Idegenforgalmi adó: 530 Ft / fő / éj
  • Parkolási díj:
    • Garázsban: 1.800 Ft / éj
    • Udvarban: 900 Ft / éj
  • Apartman felár: 5.000 Ft / éj

Hévíz legnagyobb a csodája a világhírű gyógytó! Hévíz zöld szíve, a 4,4 hektáros tó a Föld legnagyobb területű, fürdésre is alkalmas melegvizű gyógytava. Ezt a kincset, s vele együtt az egészség élményét most Ti is átélhetitek. Ezen a bájos településen 200 éves tapasztalatokra épül a gyógyászati tevékenység, s nem csoda, hogy épp Hévízen született meg a ma már világszerte alkalmazott súlyfürdő.

A környék azonban további látványosságokkal vár! Itt van mindjárt Keszthely, amely mind személygépkocsival, mind pedig tömegközlekedéssel könynedén elérhető. A város nem csupán a Balaton-parti elhelyezkedése miatt ismert. Legfőbb nevezetessége a Festetics-kastély, aminek építését a 18. század közepén kezdték meg. A kastély gyönyörű, barokk stílusú, több, mint 100 terméből mintegy 20 látogatható. Állandó és időszakos kiállítások várják az érdeklődőket, de nem szabad kihagyni a kastély parkjának megtekintését sem. A park természetvédelmi terület, benne pálmaházzal, amit 1880-ban építtetett Gróf Festetics Tasziló. A másik érdekes látványosság a Madárpark, ahol nem csak a hazai, hanem a távoli vidékeken őshonos fajokat figyelhetnek meg a látogatók.

Töltsetek el Ti is néhány kellemes napot az Erzsébet*** Hotel vendégeként, élvezzétek a termáltó jótékony hatásait és fedezzétek fel a varázslatos környéket!

Hotel Erzsébet*** Hévíz

A szálloda a világhírű gyógyfürdő bejáratának közvetlen közelében helyezkedik el. A kényelmet a hotel 48 ízlésesen berendezett szobája garantálja, amelyből három nappalival bővített. A szobák klíma berendezéssel, saját fürdőszobával, színes televízióval, rádióval, telefonnal, széffel és minibárral felszereltek. Hogy ne csak Önök, hanem autójuk is a legjobb helyen legyen, a szálloda mélygarázsa áll rendelkezésükre. Minden szobában ingyenes WiFi áll rendelkezésre!

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos októberi pihenés 2 személyre a hévízi Erzsébet*** Hotelben félpanzióval

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére