4 napos október 23-i kirándulás 1 főre Toszkánába, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel – Firenze, Pisa, Lucca, Treviso

Ajánlat kód: 33917
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

59.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33917

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Utazz Pinokkió nyomában és kalandozz Toszkána mesés tájain az október 23-i ünnepi hosszú hétvégén!

Időpont

  • 2019. október 23-26.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az autóbuszos utazást
  • 3 éjszaka szállást Lucca közelében (Pescia) 3*-os szállodában
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (570 Ft/fő/nap)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 éven felül)
  • Az esetleges belépőket a helyszínen
  • A fakultatív programokat
  • A helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat
  • Üdülőhelyi díj: 4,5 EUR/fő/tartózkodás
  • Audio guide használatát 2.000 Ft/fő/tartózkodás

Felár

  • Egyágyas felár (társítás nélkül): 17.900 Ft/fő/turnus
  • Vacsora felár: 14.900 Ft/fő/turnus

Gyermekkedvezmény

  • 3. ágyon 12 éves korig: -10% az alapárból

Fakultatív programok és belépők

  • Pisa- Lucca- Collodi: 45 EUR/fő ajándék borkóstolóval
  • Uffizi képtár: 40 EUR/fő - előzetes jelentkezéssel, csak itthonról foglalva lehetséges
  • Firenze helyi idegenvezetés és közlekedés díja: 10 EUR/fő
  • Pisa/shuttle service busz: kb. 2 EUR/fő
  • Firenze/ Santa Croce templom: kb. 6 EUR/fő
  • Firenze/ Székesegyház: ingyenes
  • Firenze/Pitti Palota - Boboli kert: kb. 12 EUR/fő- a részvételi szándékot előre kell jelezni!
  • Firenze/ Palazzo Davanzati: kb. 6 EUR/fő
  • Vinci/ Leonardo múzeum:kb. 8 EUR/fő
  • Pisa/Dóm + keresztelőkápolna: kb. 6 EUR/fő
  • Pisa/ csak a Dóm: ingyenes
  • Pisa/Ferde Torony: kb. 18 EUR/fő- feljutás csak a szabad helyek függvényében!
  • Lucca/ Puccini Múzeum: kb. 7 EUR/fő
  • Collodi/ Garzoni Villa és Lepkeház: kb. 15 EUR/fő

Fel- és leszállási lehetőség

  • Ingyenes: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Ismertető

Ki ne ismerné az öreg asztalosmester és az életrekelt kis fabábú, Pinokkió történetét? Utunkon a mese nyomába eredünk Toszkánában, miközben középkori kisvárosokban barangolunk és híres emlékműveket, varázslatos kastélyokat látogatunk meg. Útba ejtünk még olyan neves helyeket, mint az ikonikus Firenze, Puccini szülővárosa, vagy a Ferde Toronnyal büszkélkedő Pisa.

Program

1. nap: Budapest- Pescia (Lucca)

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Szlovénián át Olaszországba, útközben pihenőkkel. Érkezés a Lucca környéki szálláshelyünkre az esti órákban.

2. nap: Firenze és palotái

Reggeli után elutazunk a reneszánsz lángelme Leonardo da Vinci szülővárosában, Vincibe, ahol megnézzük a múzeumot, majd Toszkána kulturális központjába, az Arno folyó partján található Firenzébe utazunk. (Helyi idegenvezető és közlekedés díja: 10 EUR/fő). Belvárosi séta és városnézés a Világörökség részét képező történelmi városközpontban, ahol megnézzük a Santa Croce templomot Michelangelo sírjával, a Dómot a tér nevezetességeivel, és a híres Ponte Vecchiót. A délutánt szabadidővel zárhatjuk, vagy ellátogathatunk a város egyik lakótornyába, mely jó ideig egy gazdag kereskedőcsalád lakhelyéül szolgált. Az elragadó árkádos udvaron álló Davanzati Palota termeit korhűen rendezték be, innen is a neve: A régi firenzei ház múzeuma.

Akik további zseniális művészeti alkotásokra kíváncsiak fakultatív program keretén belül megcsodálhatják az Uffizi képtár remekműveit (Ár: 40 EUR/fő - a részvételi szándékot foglaláskor előre kérjük jelezni). Mindazok, akik nem a képtárat választják, szabadidő keretében megismerhetik idegenvezetőnkkel a Pitti Palota kertjét (a részvételi szándékot kérjük a foglaláskor előre jelezni) vagy egyénileg felfedezhetik a lépten-nyomon elénk táruló nevezetességeket. A Pitti Palota monumentális épületének szökőkutakkal tűzdelt, hangulatos kertje, a Boboki kert, ahol a nyári lak dombján megpihenve Firenze csodás látképe tárul elénk. A palotakert után felkeressük a közeli Santo Spirito templomot, ahol a tér hangulatos kávézókkal és esetenként kis kirakodó vásárral várja az odalátogatókat, és kedvünkre beleveszhetünk a hangulatos piac rejtelmébe. Visszaérkezés a szálláshelyünkre az esti órákban.

3. nap: Pisa- Lucca- Collodi

Ma Toszkána egyik leghíresebb városába utazunk és megismerkedünk egy kevésbé ismert település egyedülálló látványosságaival (Ár: 45 EUR/fő - ajándék borkóstolóval). A Ferde Torony városaként ismert Pisába utazunk elsőként. Megnézzük a Piazza dei Miracoli, a Csodák terének látnivalóit és sétálunk a városban is, hogy felfedezzük a kevésbé ismert műemlékeket is. Szabadidő után kis ékszerdobozként számon tartott, több száz éves fallal körülvett Luccába vezet utunk, mely a híres zeneszerző, Puccini szülővárosa is. Sétánkból nem hagyjuk ki az ókori római fórum helyén álló, San Michele templomot, mely márvány homlokzatával és a tetején álló Szent Mihály arkangyal szobrával az egyik legelragadóbb látnivaló. Megcsodáljuk az eredeti római aréna alapjaira épített, körkörös formájú Piazzale Amfiteatrót és a Torre di Gunini középkori lakótornyát, ahonnan belátni a várost és a környező vidéket. A városnézés után Pinocchio történetírójának, Carlo Collodinak fiatalkori lakóhelyére. Collodi apró városkájába indulunk.

Rövid sétát teszünk a domboldalra felkúszó település szűk utcácskáin, ahol szinte minden a kis fabábú történetéről mesél. Megtekintjük a száz ablakos palotának is nevezett XVII. századi Garzoni villát, melynek olyan illusztris vendégei is voltak, mint Napóleon. Pihenünk egy kicsit a villához tartozó káprázatos kertben, majd egyedülálló élményként színes pillangók százai között sétálgathatunk a trópusi kertben helyet kapott üveg Lepkeházban. A napot egy kóstolóval zárjuk a kert éttermében, ahol megízlelhetjük a tájra jellemző legismertebb borok pár fajtáját.

4. nap: Treviso- Budapest

Reggeli után hazaindulás. Megállunk a Velencéhez hasonlóan, tengerszint alatt található hangulatos Trevisóban. A település nemcsak a ruhagyáros, Luciano Benettonról, és annak villájáról, üzletéről híres, hanem forrásvizes kútjairól, a lagúnák városára emlékeztető cölöpökre épített házairól, az elragadó Trecento palotáról és a meglepő történetű Keblek kútjáról is nevezetes. Rövid kitérőnk után továbbutazunk Budapestre. Érkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos október 23-i kirándulás 1 főre Toszkánába, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel – Firenze, Pisa, Lucca, Treviso

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére