4 napos körutazás Szlovéniában, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel – Isonzó-völgy, Bled, Bovec

Ajánlat kód: 44210
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

94.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44210

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Túrázz, kirándulj Szlovéniában!

Időpontok

  • 2024. május 02-05.: , 94.900 Ft
  • 2024. augusztus 10-13.: , 119.900 Ft
  • 2024. október 03-06.: , 99.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 3 éjszaka szállást - Bovec település központja közelében, Hotel Alp***
  • Reggelit
  • Programokat
  • Magyar idegenvezetőt
  • Fedett medence használatát

Az ár nem tartalmazza

  • Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 15 EUR/fő
  • Baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját
  • Útlemondási díjat
  • Belépők és helyi túravezetők a helyszínen: kb. 35 Eur/fő
  • Visszaúton: Skocjan barlang: 24 Eur/felnőtt, nyugdíjas kedvezmény 20%, diák kedvezmény 50%

Felár

  • 3 svédasztalos vacsora - ajánlott: 29 900 Ft/fő (75 Eur/fő)
  • Egyágyas felár 49 900 Ft (130 Eur)

Fakultatív kirándulás

  • Hajókázás a Soca folyón (kb. 1 órás): 10 Eur/fő
  • Rafting (neoprénruhával): 60 Eur/fő

Program

1. nap Bledi-tó és a kilátó, Bovec

Indulás Budapestről reggel 6.00 órakor. Délutáni órákban érkezés a Bledi-tóhóz, de most másképp nézzük meg, mint eddig. Felsétálunk a tó fölött magasodó kilátóhoz (kb. 8 km), fantasztikus kilátásban részesülünk és csodás képpekel örökíthetjük meg, hogy itt jártunk. Természetesen közelről is megnézünk a tavat, ahol szabad idő keretében mindenki igénye szerint sétálhat a parton vagy megajándékozhatja magát egy finom bledi krémessel. Miután felkutatunk a Bledi tavat és a környékét, Bovec felé veszünk irányt. Szállás foglalás és vacsora.

2. nap túra az Isonzó völgyben : vízesések, szurdokok, függőhídak

Mai napon egy hosszabb, kb.15 -18 km-es gyalogos túrára indulunk az ismert Alpe Adria séta útvonal egyik szakaszán az Isonzó völgyben, mely a Triglav Nemzeti Park része. Utunk Szlovénia  legszebb tájain vezet át. A smaragdzöld Soca-folyót követve, függőhidakat és csodaszép szurdokokat érintve, mint Tolminska korita vagy Korita Soce. Időnként megállunk egy kicsit felfrissiteni a lábainkat a kristály tiszta Soca folyóban. Útközben, az első világ háború emlékeit is láthatjuk itt, ahol sok magyar katona vesztette életét az isonzói csatában. Szlovénia  legnagyobb vízesése, a "Slap Boka" sem marad ki a túrából. Visszaérkezés a szállásra vacsora időben.

3. nap Rafting lehetőség vagy hajókázás a Socán, Kranjska Gora

Mai napon, aki kipróbálná Európa legjobb raftingját, a helyi rafting klubbal a Soca folyón megteheti, felár ellenében. A csapat másik fele addig a túravezetőnkkel megjárja a kb. 10 km-res kobaridi I. világháború tanösvényét. Természetesen ez az útvonal is szebbnél szebb tájakon visz minket. A végén, felár ellenében hajóra szállunk és hajókázunk a Soca folyón (kb. egy óra) és felfrissülünk egy pohár ital mellett. Akinek kedve tartja Kobarid városkában megnézheti az I. világháborús múzeumát (belépő ellenében), vagy csak sétalhat a varázslatos kis alpesi városkában. Majd a Kranjska Gorahoz  utazunk. Itt egy könnyű erdei sétával felkeressük a csodás Martuljek vízesését, ahol 30 m-ről zúdul alá a víz.  A vízesést, mely a Júliai Alpok megannyi zuhataga közül az egyik legszebb, az azonos nevű patak táplálja. Majd a Zelenci tájvédelmi területre látogatunk, itt mi is megcsodáljuk a csodaszép, kis zöld tavat, mely soha nem fagy be. Természetesen a Jasna-tó sem maradhat ki programunkból. Élményekkel telve visszatérünk a szálláshelyünkre.

4. nap Skocjan barlang

Ízletes reggeli után csodás tájakon át, Szlovénia egyik kevésbé ismert, de annál szebb látványosságához, a Skocjan barlang-hoz érkezünk (belépős). A Reka folyó által vájt hatalmas földalatti szikla szakadék az UNESCO világörökség része. Kis utakon, járatokon és lépcsőkön haladva csodálhatjuk meg ezt az egyedi szépséget. Sétától és lépcsőzéstől elfáradva, buszra szálunk és irány Magyarország. Budapestre érkezés késő esti órákban.

A kiránduláson mindenki saját felelősségére, fizikai és egészségügyi állapotának ismeretében vesz részt! A túra nem túl megterhelő egy hosszabb gyalogláshoz szokott személynek!

Javasolt egyéni felszerelés: felhívjuk utasaink figyelmét, hogy az Alpok környékén az időjárás igen változékony, ezért az utazást megelőző napokban figyeljék az időjárási előrejelzéseket és a ruházatukat a várható időjárásnak megfelelően állítsák össze. Nagyon fontos a kényelmes, vízálló és réteges túraöltözet és bakacs.   

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos körutazás Szlovéniában, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel – Isonzó-völgy, Bled, Bovec

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
44 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére