4 napos körutazás Dél-Csehország kastélyaihoz, busszal, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44497
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

139.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44497

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogasd meg Dél-Csehország kastélyait és műremekeit!

Időpontok

 • 2024. Szeptember 04 - 07.: , 139.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • A teljes alapprogramot
 • Szállást 4 csillagos szállodákban
 • Reggelis ellátást
 • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
 • Fix ülőhelyet az autóbuszon, amely foglalás előtt kiválasztható telefonon, ennek hiányában automatikusan kerül kiosztásra a szabad helyek függvényében
 • Felszállási lehetőséget 15 magyar nagyvárosból
 • Magyar nyelvű idegenvezetést végig a programok során
 • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

 • Utasbiztosítást
 • Belépők ára: kb.: 12 € + 1330 CZK

Felár

 • Egyágyas felár 43.000 Ft
 • Fakultatív vacsora (3 alkalom) 33.000 Ft

Program                  

1. NAP: SZEGED / PÉCS / DEBRECEN – BUDAPEST – TELČ – ČERVENA LHOTA – TREBON – ČESKÉ BUDEJOVICE

Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Szegedről, Debrecenből, és Pécsről Budapestre. Mindhárom útvonalon további felszállási lehetőségeket biztosítunk. A főváros után rajkai hatá­rátlépéssel utazás Szlovákián keresztül Csehországba. Első meg­állásunk Telčben lesz. A központjában lévő „lábas házak” miatt került fel az UNESCO Világörökségei közé. Séta a központ­ban. Folytatva utunkat Červena Lhota vízivárának megtekin­tése szerepel a kora délutáni programunkban. Viszonylag kicsi, de látványos kastély közel 500 éve áll ebben a nyugodt környe­zetben. Majd ezután Trebonban állunk meg. Fő látványosság a Masarykovo tér barokk és reneszánsz házakkal, szökőkút­tal, Mária-oszloppal és a régi Városháza. A tér közelében talál­ható a kastély és a kastélypark továbbá a Szűz Mária templom. Este érünk szállásunkra České Budejovicébe (2 éj).

2. NAP: ČESKY KRUMLOV – ČESKÉ BUDEJOVICE – HLUBOKA – HOLAŠOVICE

Reggel a közeli Česky Krumlovba megyünk, mely szintén az UNESCO Világörökségei közé tartozik. Először a belvárosban sétálunk, megtekintjük a Moldva kanyarulatában kiépített tör­ténelmi óvárost (Főtér, Szent Vitus-templom, Városháza), majd onnan felkapaszkodunk a várba, amely Csehország második legnagyobb építménye. Megcsodáljuk pompás épületeit, belső udvarait és az innen elénk táruló páratlan panorámát. Ezt köve­tően visszautazunk Česke Budejovicébe. A város az itt gyártott söréről, a Budweisserről lett ismert. Megérkezésünket követően sétálunk a belvárosban, a főtéren és környékén. Megtekintjük a Városházát, a Fekete-tornyot, a Sámson-kutat, a Dominikánus templomot és a kolostort, majd felkeressük a sörgyárat, ahol egy gyárlátogatáson veszünk részt. Délután Hlubokára kirán­dulunk. Itt van Csehország egyik leglátványosabb várkastélya. Nagyon szép az ezt körbe ölelő park is. Angol gótika és barokk stílusjegyek keverednek a kastélyban, melynek belső termeit is megtekintjük. Különösen látványosak a faliszőnyegek és a könyvtár, ahol több mint 10.000 kötetet őriznek. A délután második felében felkeressük Holašovice faluját. Az úgy nevezett parasztbarokk épületei miatt került fel a település az UNESCO Világörökségei közé. Séta a faluban. Szállás, mint előző nap.

3. NAP: TABOR – JIHLAVA – ŽDAR NAD SÁZAVOU – BRNO

Reggeli után elhagyjuk České Budejovicet és indulunk Taborba, mely a husziták városa. Városnézés, melynek legfontosabb lát­nivalója a gótikus alapokra épült régi Városháza, mely egy idő­ben barokk díszítést kapott, majd visszaadták gótikus jellegét. Különleges látvány a Városháza terén látható kőkádak és kőpa­dok. Ezt követi a Marcipán és Csokoládé Múzeum megtekintése. Tabort elhagyva Jihlavába buszozunk. A régi várfal és a főtér megtekintése mellett a katakombákba is javasoljuk, hogy men­jenek le. Egyedülálló a hangulata. Délutánra maradt még egy UNESCO Világörökség Ždar Nad Sázavounál, a Napomuki Szent János zarándoktemplom. Ezt keressük fel. Santini különleges alkotása barokk és gótikus stílusjegyeket mutat. Kialakítása az ötös szám jegyében történt, utalva Napomuki Szent János öt csillagára. Folytatjuk utunkat Brnóba, az ország második leg­nagyobb városába, ahol gyalogos városnézést tartunk. A Főtér háromszög alakú, középén egy hatalmas barokk pestis-osz­lop található. Házainak stílusa a reneszánsz kortól a modernig terjed. Az egyik legérdekesebb, a keleti oldalán lévő, 10-es számú épület, melynek homlokzatát négy, izmos Atlasz figura komor arckifejezéssel tartja. A főtértől nem messze magaso­dik a házak közé szorított impozáns késő gótikus Szent Jakab-templom jellegzetes hagymakupolájával, mely tűhegyes toronyban végződik. Ennek 92 m magas tornya a legmagasabb a városban. A belváros egyik dombján emelkedik az impozáns Szent Péter és Pál székesegyház. Gótikus tornyai 84 m magasak. Városnézésünk után elfoglaljuk szállásunkat.

4. NAP: VALTICE – POZSONY – BUDAPEST

Reggel elhagyjuk Brnót. Még Csehországban egy látványos kastélyt tekintünk meg Valticénél. A Liechtenstein család tulajdonában volt ez a monumentális palota. A díszes termek bútorai, mennyezetei freskói csodaszépek. Szépen gondozott a kastély mellett húzódó angolpark is. Kastélylátogatásunk után folytatjuk utunkat Szlovákiába. Délután városnézés Pozsonyban. Először a Duna fölé magasodó várat keressük fel. Megtekintjük annak kiállítását. A belvárosba leérve magyar emlékek nyomába eredünk a királyi koronázó városban. Megcsodáljuk a pompásan felújított elegáns főúri palotákat, a Szent Márton koronázó dómot, a Mátyás király által alapított egyetem épületét, a régi magyar országgyűlés palotáját, majd a Mihály-kaput és az elegáns Óváros teret. Szabadprogramunk után folytatjuk utunkat Magyarországra. Rajkai határátlépést követően este érkezünk Budapestre, majd mindenkit felszállási helyére transzferálunk.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos körutazás Dél-Csehország kastélyaihoz, busszal, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
43 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére