4 napos körutazás Dániában, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással

Ajánlat kód: 44554
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

326.300 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44554

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a Dán Királyság ékköveit!

Időpont

  • 2024. szeptember 4.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás: Budapest – Koppenhága – Budapest útvonalon repülővel.
  • Dániában tömegközlekedéssel.
  • Elhelyezés: Koppenhágában *** szálloda 2 ágyas, fürdőszobás / WC-s szobáiban.
  • Ellátás: büféreggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás: 3,0%
  • Belépőjegyek, és belső közlekedések ára ( Koppenhága kártya): 137 € előre fizetendő

Felár

  • Egyágyas felár: 121.800 Ft                                                                                       
  • Felár 15-19 utas esetén: 30 € ( Helyszínen fizetendő!)

Program                  

1. nap: Budapest – Koppenhága

Elutazás a reggeli órákban repülővel Koppenhágába. Érkezés után elsőnek a szállodába megyünk. A szobákat nem foglalhatjuk el, de a csomagok lepakolására van lehetőség. Irány KOPPENHÁGA belvárosa, ahol hajókáztunk a csatornákon, sétálunk a Kogens Nytorv, és a Nyhavn környékén - itt található Andersen egykori hajléka is -, majd egy kis szabadidő következik a Strøgeten - a világ leghosszabb sétálóutcájában. Ezután felkeressük a dán államiság központját, a Christiansborg palotát, ahol a király termein átsétálva ismerkedünk a dán történelemmel, illetve a jelenkor olyan alkotásaival, mint a Bjørn Nørgaard által tervezett híres falikárpitok. A palota mellett, egymás szomszédságában két múzeum is található, így utasaink választhatnak, hogy a klasszikus szobrászat nagy alakjának, Bertel Thorvaldsennek az alkotásait csodálják-e meg, vagy a Nemzeti Múzeum aktuális kiállítását tekintsék-e meg - mely a modern technika segítségével teszi átélhetővé a történelmet. A Slotsholmen nevezetességei - Black Diamond, Tőzsde - után irány a szálloda. Szállás.

2. nap: Koppenhága

Délelőtt irány Rosklide, a királyság korábbi fővárosa, ahol először a pompás - világörökségi - katedrálist tekintjük meg, mely egykor az ország egyházi központja volt, ma pedig, mint királyi temetkezési hely vonzza a látogatókat; a pompás síremlékek végigvezetnek bennünket a művészettörténeti korszakokon a XV-től a XXI. századig - sőt, egy trollal is találkozni fogunk. 1962-ben öt viking-kori hajóroncsot találtak a Roskilde fjord vizében, és a lelet köré építették a Viking Hajók Múzeumát. Azóta az intézmény nagy népszerűségre tett szert az itt működő kísérleti régészeti műhelynek köszönhetően, ahol a korabeli eszközökkel és anyagokból próbálják újra megépíteni az öbölben fellelt hajókat, melyeket aztán vízre bocsátanak, és melyeket megcsodálhatunk a múzeum kikötőjében. Rövid ebédszünet után visszatérünk a fővárosba, és meglátogatjuk a reneszánsz Rosenborg kastélyt, mely ma az uralkodói kincstárnak ad otthont, itt látható többek között a koronázási ékszerek. Ezután - igény szerint - vagy egyéni szabadidős tevékenység a belvárosban, vagy pedig rövid látogatás a botanikus kert híres pálmaházaiba, majd pedig a szomszédos SMK Dán Nemzeti Galériába. Szállás.

3. nap: Koppenhága

A sziget festői tájain keresztül eljutunk a dán Versailles-ba, a hillerødi Frederiksborg vízi-várba, melyet Észak-Európa legszebb reneszánsz kastélyaként tartanak számon. Szabadidőnkben sétálhatunk a franciakertekben, vagy hajókázhatunk a tavon - sokak szerint ez a Dániában megtehető legszebb tengeri mérföld. Koradélután vonatra szállunk, és irány Helsingør, ahol az Öresund szoros a Kattegatba ér. Ezen a fontos stratégiai ponton épült fel a Kronborg várkastély, mely tájba helyezkedő szépségével méltán vált a világörökség részévé - nem csoda, ha Shakespeare képzeletét is megragadta egykor. A vár-látogatást követően hazafelé vesszük az irányt, útba ejtve a Louisiana Museum of Modern Art-ot. A közvetlenül a tenger partján elhelyezkedő intézmény harmonikus egységét képezi a kortárs építészetnek, a művészetnek és a tájnak. Nem véletlenül lett az ország egyik leglátogatottabb modern múzeuma. Szállás.

4. nap: Koppenhága – Budapest

Koppenhága nem az igazi a Kis Hableány nélkül, ezért reggel - különleges útvonalon - mi is felkeressük a kisasszonyt - a bőröndöket a szálloda csomagmegőrzőjében hagyjuk. Majd rövid sétát teszünk az egykori erőd, a Kastellet területén. Délelőtt bejárjuk a királyi rezidencia, az Amelienborg látogatható szárnyát. A pompás Márványtemplom után visszatérünk a csomagjainkért, majd irány a repülőtér. Hazaindulás az esti órákban..

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos körutazás Dániában, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
41 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére