4 napos körutazás csehországi kastélyok érintésével, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel – Cesky Krumlov, Telc, Ceske Budejovice

Ajánlat kód: 39435
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

109.800 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 39435

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el romantikus cseh városkákba és kastélyokhoz!

Opciók

  • 2024.08.08.-11.: , 109.800 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az utazást luxus autóbusszal
  • 3 éjszaka szállást 3*-os hotelben
  • Reggelit
  • Idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Üdülőhelyi illeték: 3 900 Ft/fő
  • Belépőjegyek (változhat)
    • Hluboka kastély 270 czk/fő, 210 czk/nyugdíjas, 190 czk/gyerek, diák
    • Ceské Budejovice sörfőzde 180 czk/fő
    • Cesky Krumlov vár 260 czk/fő, 185 czk/gyerek, diák, 185 czk/nyugdíjas
    • Zlata Koruna kolostor 100 czk/fő, 70 czk/diák
  • Fakultatív program
  • Betegség-, baleset-, és poggyászbiztosítás: 530 Ft/fő/nap
  • Útlemondási biztosítás: a részvételi díj 2,5%-a 

Felár

  • Vacsora 3 alkalom: 15 900 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 23 900 Ft/fő

Program

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Látogatás a reneszánsz hangulatú mesevárosban, Telcben, mely árkádos házaival, alatta kiváló éttermeivel, helyi kiskocsmáival megunhatatlan gyöngyszem. 1992 óta az UNESCO világörökségének része. Színes, festett házaival, macskaköves tereivel, mintha egy tündérvilág elevenedne meg, magával ragadja az odautazót. Míg a kisváros lakossága mindössze 6000 fő, addig évente közel negyedmillió turista keresi fel. Ezt követően egy meglepő várlátogatásra indulunk. Cernevy Lhota gyönyörű környezetben, egy halastó közepén, kicsiny sziklaszigeten álló reneszánsz vízi kastély. Egy 1600-as években épült kőhídon át jutunk a szigetre, hogy megcsodáljuk Csehország legszebb várát, mely gyakran filmforgatások helyszíne is. Itt forgatták Jókai Mór regénye nyomán készült Névtelen Vár című filmet is. Az esti órákban a szállás elfoglalása Dél-Csehországban.

2. nap: Délelőtt a windsori kastély mintájára épített Hluboka meseszerű, romantikus kastélyával ismerkedünk. Pazar díszítése, gyönyörűen berendezett szobái, fegyverei és csodás angol parkja látogatók ezreit vonzza évről évre. A délutánt az egyik legismertebb és leghíresebb cseh városban, Ceske Budejovicében töltjük. Megkóstolhatjuk az innen származó leghíresebb sört, a Budweisert, miközben gyönyörködhetünk a fő tér árkádos, középkori eredetű házaiban. (Fakultatív program lehetőség: látogatás a budweiser sörgyárban). Visszautazunk a szállásra.

3. nap: Délelőtt egy festői szépségű barokk falucskába, a világörökséghez tartozó, Holašoviceba teszünk kitérőt, majd irány „a Moldva parti ékszerdoboz” - Cesky Krumlov! A város Csehország történelmi és kulturális gyöngyszeme, óvárosa az Unesco világörökségének része. Zegzugos, szűk utcák, mindenhol macskakő, apró kis üzletek vicces cégérekkel, ahol órákon át sétálhatunk, vagy épp kávézhatunk, sörözhetünk valamely folyóparti kiskocsmában. Csodás a kastélya, gyönyörű rokokó szökőkutas kerttel és barokk színházzal, amiből az egész világon csupán néhány létezik. Szabad program. Következő úticélunk Zlatá Koruna, azaz Arany Korona. Egy piciny falu, mely egykor kolostor volt, ma Csehország egyik legértékesebb gótikus emléke a 13. századból. Szállás.

4. nap: Délelőtt látogatás Trebonban, a bájos, középkori város rengeteg látogatót vonz. Festői óvárosa csodás kastélyt, egy kolostort, impozáns főteret és a középkorból fennmaradt házakat rejt. 300 halastó öleli körül a várost, éppen ezért kötelező kipróbálni valamely halspecialitást kínáló éttermét. Délután hazaindulás, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés Magyarországra a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos körutazás csehországi kastélyok érintésével, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel – Cesky Krumlov, Telc, Ceske Budejovice

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
34 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére